0 oy
826 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kjgfghhgggbbff

33 Cevaplar

0 oy
(3,159 puan) tarafından
Maşallah rabbim size bağışlasın canım bal resmen ya rabbim şifa versin görmediğe çevirsn paşanında gözleri birden bire açılsın 
(14 puan) tarafından
Amin inşallah allah razı olsun çok teşekkür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şifasını versin insallah yüzü gibi güzel bahtı olsun 
(14 puan) tarafından
Amin inşallah allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim inşallah görmesi için bi mucize versin. Çok tatlı maşallah. Derdi veren Allah dermanıni da verir inşallah. Herşey biz ınsanlar için. Bebeğine sımsıkı sarıl onu hep sev her zaman sev. En çok sana ihtiyacı var sen onun en sağlam yol arkadaşısın. Rabbim sana sabır versin her zaman güç kuvvet versin
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun tabiki o benim herşeyim canımın parçası ben onun için olurum
tarafından
Sen mükemmel bi annesin. Bizden kat kat üstünsün. Rabbim her zaman yardımcın olsun inşallah. Bebeğini benim için kokulu kokulu kocaman öp olur mu.
(14 puan) tarafından
Tabi öperim çok teşekkür ederim düşünceleriniz icin
0 oy
(13,027 puan) tarafından
Rabbim bu hayırlı gecenin hürmetine şifa versin. 
(14 puan) tarafından
Amin inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
(3,269 puan) tarafından

yaa kurban olurum nasıl güzel bir evlatsin sen balım benim masallah rabbim mucizelerinden esirgemesin sizi bu mübarek gece de belki birimizin duası kabul olurda yavrucak şifa bulur insAllah <3

(14 puan) tarafından
Amin inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim saolun
0 oy
tarafından

Ne kadar güzelsin sen ya <3 Allahım inşallah sağlıkla hayırla onu size sizi de ona bağışlasın

(14 puan) tarafından
0 oy
tarafından

Oy onun örgü giysisini seveyim ben pek yakışmış paşaya <3 Rabbim şifa versin inşallah, apaydınlık güzel kapılar açsın karşınıza, yavrucağın bahtı kaderi güzel olsun

(14 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederiz teyzesi
0 oy
(81 puan) tarafından
Canım bu gecenin huyu suyu hürmetine Rabbim evladına şifa verir inşallah. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama internetten bir araştır bursa da murat moray diye göz doktoru var tlf ileşime geçip durumunu anlatabileceğin biri eğer elinde tahlil sonuçların varsa mutlaka WhatsApp tan ister eğer yapabileceği birşey varsa sizi kontrole çağırır. Ama mutlaka araştır. 
(14 puan) tarafından
Çorluda oturuyorum cnm ama goturmedgim yer kalmadı 5 defa ameliyat oldu
(14 puan) tarafından
Neyimiz var neyimiz yok sattık hasteneye git gel git gel dayanmadı ozel kliniklerede gittik suan eşimide işten çıkardılar çok zor durumdayız onun için biraz zor yani
(81 puan) tarafından
Rabbim sizinde evladınızında yardımcısı olsun. Ama yine de bir arayıp görüşün durumunuzu anlatın eğer yapamayacağı bir şey varsa sizi çağırmaz bile paragöz değil bi arkadaşım oğlu inşaattan düştü sol gözü görme yetisini kaybetti o ara bende oğlumu götürüyordum durumundan bahsettim bana sonuçlarını atsınlar yapılacak birşey yoksa eğer gelmelerine gerek yok çünkü ben o zaman kendimi kötü hissediyorum parayla insanların umutlarını çalamam dedi kaç tane doktor söyler ki bunu
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki sizde numarası var mı bi arasam
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Oyyy kuzum benim kiyamam sana yaa. Rabbim bağışlasın şifa versin inşallah canim 
(14 puan) tarafından
Amin inşallah allah razı olsun canim
0 oy
tarafından
Yaaa ederimmm etmez olur muyum yaaaa kurban olurum sana bennn ❤
(14 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ❤
0 oy
(239 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm gerçekten Bi çaresi yok mu Allah şifa versin inşallah 
(14 puan) tarafından
Saol teşekkür ederim canım benim allah razı olsun ama cagresi yok
0 oy
(3,161 puan) tarafından
Allah bagislasin allahim hem guzel gözlerine  hemde gonül gozune nurlar versin nurla baksin insallah.
(14 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Kurban olurum inanki şuan o kadar üzüldüm kü ALLAH tan umut kesilmez  dua et RABBİM sana 99 isminin hürmetine ŞİFA versin İNŞALLAH MAŞALLAH çok tatlı nasıl anladın cnm doğuştan mı görmüyor 
(14 puan) tarafından
Saol teşekkür ederim canım benim allah razı olsun evet dogustanmis ama biz bilmiyorduk 3 aylıkken kendim anladım gormedigini
tarafından
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 338 göst.
0 oy
12 cevap 524 göst.
4 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 2,625 göst.
0 oy
7 cevap 483 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bir erkek annesi (654 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,569 soru

24,402,462 cevap

350,260 kullanıcı

...