0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (1,596 puan) tarafından
Kizlar 1 yas günümüze az kaldı aile arasında bi dogum gunu yapmak istiyorum. Malum pandemi bebesi olduğu için mevlutte okutamadim. Balon zinciri falan aldım suslemeyi onunla yapicam ama siz neler yaptınız görsel varsa atarmisiniz banada fikir olsun 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

ben böyle yaptım kuzum bilgi almak istersen tekrar yaz bana
(1,596 puan) tarafından
Nice yaşları olur inşallah maşallah
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
tarafından
Renk seçimin var mı düşündügün herhangi bir renk
(1,596 puan) tarafından
Balon zinciri soft renkler olarak aldım pembe sarı mavi lila kıyafeti kot salopet şort üzerine pembe firfirli badi ayriyeten pudra pembe tutu etek beyaz badi olarak giyecek
Bende pembe şal takicam ama işte masa düzeni falan nasıl olacak biraz efhamliyim sanırım
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

boyle idi masamiz
tarafından
Afişini yerde yaptrdın canım?
tarafından
İnternetten kuzum
tarafından
Afisi hanhi siteden yaptirdin canim
0 oy
(1,278 puan) tarafından

Ay benimde az kaldi 5 inde ama erkek konsept rengi grimi olsa kahvemi olsa daha karar veremedim masada sade bir pasta olucak kucuk kekler yaparim bide toplar yaparim yemek leri masaya koymicam ben cok balon sevmiyorum bi kactane köşelere koyarim ucan balonlardan ama hala araştırıyorum ama oyle birsuru balon yapmicam herkez yapiyor daha sade ve şık birseyler istiyorum bak kiz icin bi kac ornek atim sana cok guzeller bence

image

image

image

image

image

image

(1,596 puan) tarafından
Bizimde 6.sinda şimdiden telaş sardı beni masayı beyaz yapicam arkaya lila sarı pembe mavi soft renklerde balon zinciri aldım elbise almadım daha spor kot şort salopet ve pembe fifirli badi giyecek ama masa düzenine karar veremedim
(1,278 puan) tarafından
Bende simdi netlestirdim beyaz bonlar ve iclerine yapraklar koyucak uzun bir pasta yaptircam hafif keki gozuken onunda etrafina yapraklar koyucam masadada kahverengi beyaz kremsantili mumfin kekler olur bryaz bir masaortusu sade duz kiyafete karar veremedim onu dusunucem :D
(1,596 puan) tarafından
Hadi bakalım bize kolay gelsin o zaman :))
(1,278 puan) tarafından
Aynen cnm :))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
21 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
17 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu

412,995 soru

12,434,266 cevap

45,767 kullanıcı

Kategoriler

...