Kizlar gecenlerde konunacmistim esimin telinde arama gormustum. Ogle payfosunda iddialasma olmus erkek arkadaslariyla. Yok biz soyle geziyoz tozuyoz karikiza gidiyorz sen kilibiksin ilk gordunle evlendin evden cikamiyosun izinsiz bilmem neordan gaza gelmis bu kadininaramis arkadaslariyla kafa gecmek icin onlara hava atmak icin. 15 gundur babamin evindeyim . arama kayitlarina baktim. Daha oncesinde arama gozukmiyo. Ama sonucta aramis evet. Cok agliyo aglamaktan konusamiyo bile ne istersen yaparim don dedi. Evlilik sozlesmesi yapicaz dedim. Birdaha bosanma durumunda ceketininalip cikican dedim. Arabayi benin ustime uapican dedim. Kurana el basti yeminler etti. Dediklerine inandim ama icim ona karsi buz gibi. 2cocugum var bebegim3aylik. Okadar mutluydukki bu duruma dusmemiz cok caniminyakiyo esime buz gibiyim. Hic bi hissim hevesim kalmadi sanki icim cdkildi. Oysa dort donuyo ben tekrar eskisi gibi hissedebilicemmi? Esiyle ayrilip barisanlar sonradan duzeliyrmu napicam ben sanki yabanci gibi evimde esimde. Hep aglamak istiyorum.
Her insan bir şansı hak eder fakat ettiği hatanın dozuda önemli
Eşini en iyi sen tanırsın en iyi kararı da sen vereceksin.
Hakkında hayırlısı olsun
1,493,015 soru
24,394,982 cevap
349,654 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın