0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar bu ikinci hamileligim daha 33+6 dayim ama simdiden korkularim basladi nasil olacak die ilkimde hic bisi bilmiyodum korkum falan yoktu sezeryan oldum 2 hafta baş agrisindan duramamistim simdi gene olursa diye korkuyorum nasil dogurcam die endiseleniyorum geceleri uyuyamiyorum dusunmekten napcam ben biraz icimi rahatlatir misiniz :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Doğumdan sonra nescafe iç bol bol o baş ağrısını alacaktır doktorum demişti içtim ve hiç ağrı çekmedim bebeğine odaklan canım ağrıyı sızıyı düşünme o güzel anı o eşsiz kokusunu hayal et hepsi geçer Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(46 puan) tarafından
Ayrintili ultrasyon yaptirmistim fakülte bana down sendrlu olabilir dedi sonrs 2 ayri özel de yaptirdik ikisi de saglikli bebegin alakasi yok down sendromla dedi kafama o takiliyo surwkli canm o sekilde dogarsa die cok korkuyorum :(
(1,466 puan) tarafından
Seçilmiş annelerden olursun Allahım sana onu nasip etmiş demekki ama korkma yanılanlar o kadar çokki ayrıca sonradan sağlıklı demişler zaten bence bişeyi yok bebişinin hiç sıkıntı yapma annesi
(46 puan) tarafından
Ben üzüldügüm zaman zaten bebegim de etkileniyo farkindayim hareket etmiyo hic ben üzüldügümde hemen geçsin istiyorum zaman uyuyup uyansam dogum yapmis olsam istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani canim korkulacak birsey yok eninde sununda doguracaksin o yuzden kendini strese sokma anın tadini cikar hic bir acı kalıcı degil ve hicbir sey kucagina alacagin mucizeden guzel degil 
(46 puan) tarafından
Bugun hep aglamakli gecti günüm canm icimden aglaka geliyo surekli dusunmek istemiyorum ama çikmiyo ki aklimdan daha çok erken üstelik bu dusunceler icin :(
tarafından
Ah canim yaa ben 3 sezeryan oldum her dogumda son aylarda böyle kaygiliydim aklimdan neler geciyordu bir bilsen ama bu kaygılarımın yersiz olduğunu dogumdan sonra anliyordum sakin korkma ve stres yapma
(46 puan) tarafından
Ah bide anlatabilsem bunu kendime ya ben
0 oy
(531 puan) tarafından
Belki bunda baş ağrın olmaz canım hemen kötüye yorma kendini yani olursada bu süreçler zor oluyor ama bir şekilde atlatıyoruz her şey bebişler için biz anneler her zahmeti çekiyoruz boşuna düşünüp yıpratma kendini bende herşeyi çok takardım kafama sonra çaresiz hasta insanları özellikle sma alı bebekleri falan görünce her şey bir şekilde olur düşüncesine girdim 
(46 puan) tarafından
Bude ikikci hamileligim tecrubeli olmam gerekiyo ama tam aksine toparliyamiyorum kendimi de
(531 puan) tarafından
Bende doğumdan sonra lohusa psikolojisine girmiştim çok kötü hissediyordum kendimi seni çok iyi anlıyorum psikoloji insanı mahvediyor gerçekten ama her şey bir şekilde olup bitiyor boşuna düşünme akışına bırak ben doğumdan çok korkmuştum sezeryan olacaktım hiç açmadım gözlerimi bebeğimin sesini duyana kadar Allah veriyor sabrını şimdi gülerek hatırlıyorum :)
(46 puan) tarafından
İnsallah bende gülerek hatirlarim bugunlerimi :)
0 oy
tarafından
Bende sezeryan olucam...bende de heyecan var..tek hayel.ettigim.hastaneden.cikip evime geldiğimi hayel etmek...korku başlayınca bunu gözümün önüne getiriyorum.
(46 puan) tarafından
44 günüm kaldi insallah hemen gecer :(
0 oy
tarafından
Bol bol kahve içersin ağrı yapmaz canım. Yeterki bebegin sağlıklı doğsun yeterki canım o korku geçer.  

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 341 göst.
0 oy
4 cevap 378 göst.
0 oy
15 cevap 765 göst.
2 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Gbpgbp (73 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,507,906 soru