0 oy
1,170 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün eltime gittim 3 cocgumla 3cu bebek dha 4aylik kadın öğlen başladı aksma kadar kocan kızının güzel oldgunu söylüyor neresi guzel benim kızım dha güzel deyip durdu gözleri hani renkliydi bak degisiyo süt gözleri onlar ten rengi esmerlersmye başlamış benim kizim daha güzel senin kocan abartiyo benim kizn bebekligne benziyo benim kizn sacları dha cok siyahtı içimi yedi kadın aksama kadar 2 elti bir araya gelmişler kayinvalideyi kayinpederi gömüyorlar kötülük yaptılar diyorlar ağzımdan laf almya calisiyorlar bna hep senin kaynanan senin kaynatan diyorlar büyük gelin 20 seneyi gecik gelin diyeri 11 12 yillik gelin ben dha 7 yillik gelinim gittigime pisman oldum esime anlatiyom oda gitme ozamn diyo gitcek yerim yokki 7/24evde kapali 3 cocukla kafayı yiyom ailem 14 saat uzaklikta 

34 Cevaplar

0 oy
(1,319 puan) tarafından
Gitme böyle saçma insanların muhabbetine ihtiyaç duyma da ayrı bir olay 

Bebislerinle gayet kaliteli vakit gecirebilirsin 
tarafından
Zaten geçiriyorum ama işte bazen olmuyor Biliyor musun İnsan iki sohbet edecek insan arıyor kendine nasıl Biz burada arkadaş ediniyoruz herkes sohbet ediyor muhabbet ediyor bu sosyal de bir yere kadar insan yüz yüze sohbet etmek istiyor
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Öyle insanın evine kim olursa olsun gitmem gittiysemde o laflarından sonra tavrımı belli eder kalkarım.kimki o benim çocuğuma laf edicek kendi çocuğunu ovucek iyi sabretmiş bisey dememissin 
tarafından
Ben çok sabırlı biriyimdir beni burada kimse tanımadığı için boşa doluyor konuşuyor o yüzden hiç kafamı yoramam Ben başımdan geçen anlattım sadece
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Enerjinizi somuren insanlardan uzak durun derim hersey gunluk gulistanlikken komsum geldi bi kizi var dusman basina benim kizlarla kavga eder hic durmaz iki kelime konusturmaz cocuk diyorum ama insani deli eden cinsten simdi sirf o cocugu gormemek icin penceremi acmiyorum evde oldugumu anlamasin diye hapislik gibiyim ama daha mutluyum uzak dur evde skilmak sinir olmaktan daha iyi :)
tarafından
Zaten ilk defa gittm tek cocuklarla oda laf yedim
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Herkesin bebeği önce kendine güzeldir hepimiz overiz daha çok beğenirim bebeklerimizi buna takılma boşver ama madem rahatsızsın bı durumdan çok gitme canım
tarafından
Zaten ilk defa gittm normalde esimle giderz ayda 1kez ozamn sesi cikmaz kadının ama tek gidnce lafa boğdu beni
0 oy
(580 puan) tarafından
Gerekirse kafayı ye ama gitme çünkü lafının altında kalıyorsun güçsüzsün cnm 
tarafından
Evt sabir diyorm ben 2ci evliligm oldgu icn
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Benim de gitcek yerim yok ama 

Yılana sarılmiyorum be bacım onlarsiz basım daha az ağrır ne gerek var hiç gitme tavrını koy 

Benim kızıma boyoe söylese ağzını n yerini degistirim yamulturum 

En son kişidir benim evlatlarıma laf soylecek kişi
tarafından
Insan ikinci evliliğini yapınca sizin dediğiniz gibi olmuyor Bazı şeyler davulun sesi hoş gelir karşıdan bundan emin ol çünkü benim bir evladım var ilk eşimden yanımda o yüzden bazı şeyleri unutmak zorundayım anlayabildin mi beni
(12,275 puan) tarafından
Ben sana kötü birşey demedim
Ve istersen 10. Evliliğin olsun bu senin her lafa eyvallah çekeceğin anlamına gelmez kendini ezdirme derim
tarafından
Ezdirme yok sagdce dün gittm oda laf soktu yine eskisi gbi olcak demekki hiç gorusmicem evime sokmicam geçen kurbanda kapimi açtım buyur ettm diye böyle oldu
(12,275 puan) tarafından
O Zaman yapma bacı bazılarına güz vermeye gelmiyor
 Sokma evine eşine bebeğine kendine bak
Kendi ni de kötü hissetme 2. Evliliğin ama eşin seni kabuk etmiş mutluysaniz onlarda kim oluyor
tarafından
Hanimefendi catliyo kiskancligndan geberiyo
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Senin eltin ruh hastası bence el kadar bebekle sidikli yaristiriyo
tarafından
Kızıda 13 yasnda kizida tabikide ben guzelm anne diyo
(1,908 puan) tarafından
Ahhahahah ailecek manyak kız onlar aman uzak dur yoksa kafayı yersin
tarafından
Ben eşimin hatırı için sustum Biliyor musun Aslında o benim sabrımı zorlamak istedi de ben konuşmayınca O daha çok delirdi onlar beni Biliyorlar ben çok sinirli bir insanım Ben şu anda emzirdiğim için antidepresan sinir ilaçlarını dahil yarım bıraktım Çünkü bebeği sütten geçiyor O da haliyle Ben bunu böyle çocuğu ile şey yapayım diye uğraş tane sinir edeyim bana sarsın falan gibisinden düşündü de Yok anam ben uğraşamam Ben uğraşmaya başladım ben çünkü insan yakasına kolay kolay düşünmüyorum ben kendimi çok iyi biliyorum o bağırsın isterse küfür etsin Hiç umrumda değil Ben ona gereken cevabı lafın sonunda verdim Akşam eşim de gelince ona söyledi zaten yenge karganın da çocuğu oluyor ama kargaya güzel dedi o ona yetti zaten
0 oy
(477 puan) tarafından
Sende de cnm herkesin cocugu kendine guzel bana göre de  enim kizim seninkinden daha güzel onun kizi eşlerse esmer sevmiyom cunku bende  yada beyaz sa ben esmer seviyom falan de  hem sen niye cocugu başkalarıyla kiyasliyosun demekki sanada guzel.gelimiyiki içmeye çalışıyosun sever cevabını  ben kesinlikle boyle yapiyom kiyaslayana
tarafından
Ona laf yetiştirmeye hiç halim yok ben orada misafirim o konuştu ben dinledim herkes yaptığından utanır veya utanmaz yarın bir gün evime gelecek muhakkak o zaman Onun hesabını ben kendi evimde keseceğim Hani bir laf var bilir misin her horoz kendi çöplüğünde öter diye ben de ona Onun hesabını yapacağım ama zamanı var
(477 puan) tarafından
Evt cnm bilirim o lafı Aynn sende haklısın ama bosver sıkma canini eminim senin bebeğin com güzeldir oda kiskcligindan fesatligindan yapmistir
0 oy
tarafından
Ben de eltimi sevmem ama onun kızına aşığım resmen sürekli seviyorum iki dakika ayırmıyorum yanımdan 
0 oy
tarafından
Evde otur daha iyi cnm parka falan çık onlara gitcegine resmen kıskançlık 
tarafından
Zaten bundan sonra gitmicem
0 oy
tarafından
Kocana bişey diyemedikleri için acısını senden çıkartmışlar ama tahminimce kocan da bunun acısını onlardan çıkarır iyi ki kocan dişliymiş 
tarafından
Aynen cnm eside bilse eside kızar kadina çünkü ben onlara 1yildr ilk defa tek basma cocuklarmla gittm
0 oy
(253 puan) tarafından
Mesafe koy gitme boyle insanlarin yanina gidecegime gidecek yerim olmayi versin
tarafından
1kere tek basma gittm ders oldu bna
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Kadın içinde ki pislikleri küsmüş resmen. Adım dahi atmazdım evlerine

tarafından
Böyle olucagni bilmiyodumki

İlgili sorular

0 oy