0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanimlar bir sorum olacak oglum 2 yasini 3 ay gecti ama henuz konusamiyor yani baba annene cay vs diyor ama cumle kurup konuşmuyor mesela anne karnim acikti veya disari cikalim gibu cumleler kuramiyor acaba bu durum normalmi sizce konuşmasi icin daha zamani varmi tecrübeli anneler yazarsaniz sevinirim

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 yaşında anca konuşmuştu oğlum. Erkek çocukları geç konuşur hiç telaş yapma. 
tarafından
Sagol canim cvb icin insallah o yasa kadar konusur
-Reklam-
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Her bebek bir degil gec konuşup daha güzel konuşanlardan oluyor sen sakin pes etme kendisi cümle kuramiyor diye onunla konuşmayı kesme derim farkli kelimeler ile konus .iki kisi konuşurken bak sohbet ediyoruz biz veya bir eşyayı goster telefon olabilir bu bana ait diyebilirsin farkli kelimeler onun hoşuna gidecektir bazen soleyemedigi kelimeler olunca dudagima bakiyor onun yüzüne bakıp heceleyerek soluyorum beni taklit edip söyleyebiliyor ve gece yatmadan önce kitap okumani tavsiye ederim
tarafından
Sagol canim tavsiyelerini yapacagim
0 oy
(17,761 puan) tarafından
Erkek bebek gec konuşur derler canim. Benimki kız bebek ve bayağı konuşuyor ama yaşıtı erkek çocuklar daha az konuşuyorlar. 
tarafından
Dogrudur valla canim cevremdekiler de öyle diyor
0 oy
tarafından
3 yaşında yeni yeni konusuyo..normalde evde hep şarkı söylüyoruz konusuyorum onunla kitap okuyorum.anca yeni cümle.kurmaya başladı.sen konuş onunla ..herşeyin adlarını şöyle üstüne gitme ..zamanı geldiğinde konuşur elvelt..eğer dediklerini anliyosa sorun yoktur ..
tarafından
Sagol canim dediklerimi anliyorda bir dili cozulmedi henuz
tarafından
Sagol canim dediklerimi anliyorda bir dili cozulmedi
tarafından
Anliyosa sknti yok canım oluruna. Bırak..TV teelfon fazla izletmemeye bak ..onlar geriletiyo.
0 oy
tarafından
Benimki seninki le yaşıt dediğin gibi canım ben ne dersem tekrar eder ama cümle zorlanıyor bazen çok nadir ama konuşur ben dert etmiyorum
tarafından
Yaza kadar konussa derdini anlatsa diyorum ama birde hamileyim yazin doguracagim. En azindan bu buyuyse bari diyorum ama bakalim bekleyip göreceğiz artik:)
0 oy
tarafından
bu yas genelde cumle kuramiyor ztn cnm.kisa cumleler onu ver vs gibi kuruyorsa acele etme
tarafından
Beklicez bakalim canim zamana biraktim artik kitap ta aldim ama bizimki biraz ilgilendikten sonra yırttı sayfalari:)
0 oy
(66 puan) tarafından
Bence her bebek bir olmuyo oğlum 2 yaş 7 aylık sizin oğlunuz gibi 2 kelimeli cümleler kuruyo sadece doktor normal olduğunu söyledi ama çevremdekiler normal değil diye sürekli baskı yapıyorlar artk akışına bıraktım illa konuşacaktır nasıl olsa
tarafından
Bende doktoro goturmeyi dusundum de biraz daha beklesin bari dedim 3 yasina kadar daha da konusmassa gotururum dedim. Kaynanamgille gorusmedigim icin rahatim yoksa onlar da baski yaparlardi en azindan kafam rahat.insanların morolini bozarlar ancak zaten
0 oy
tarafından
Erkek cocukları gec konusur canım esım 4 yasında konusmus endıse etme 
tarafından
Aynen canim oyle diyorlar erkek cocuklari hakkinda. Zamana biraktim artik sabredeicez
tarafından
Zamana bırak canim doktor aksı durum olsa muhakkak der
0 oy
tarafından
Kiz korkma bizim komsunun oglu 5 yaşına kadar konusamiyodu 6ya bastı bülbül gibi konustu
tarafından
Sagol canim ya insan cocugum konuşamicak mi diye bir endise duyuyor iste :)
tarafından
Cok haklisin cnm ama senin bebisinin daha yaşı da küçük korkma yani insallah konusur
0 oy
tarafından
Benım kızda 16 aylık ama henız tık yok 

Onunla çok konuşuyor musunz cnm 

Bide tv telefon falan oynar mı izler mi 
tarafından
Yemek yedirirken yotube aciyorum gun icinde de izliyor tv fazla seyretmez ama telefondan YouTube izler muhakkak. Bende cok konuskan bir insan degilim esimde oyle kitaplar falan almistim ama onlarida yırttı bi ara:)
0 oy
tarafından
Benimkide 2 yasina girecek 5 gun donra hala konusmuyo dede mama gitti dustu gibi seyler soyluyo

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
21 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 325 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,059 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 305 göst.