Bebgim 9.5 ayli balik yeriyordum bende yutuyor sandim bi baktim oksurdu nefessiz kalfi boğuldu ve esim bagira bagira geldi cocuk boğuluyor mudahale edecegine bana bagiriyir oda cok panik biri ben ne yaoacagimi sasrdim vi itarafa koşuyorum bi bu tarafa sinra esim vakti cocuk nefes alamiyor nefessiz kaldi parmagini soktu bogazina bi suru balik orda biriktirmis yutmamış bikerede yutmaya çalışınca öyle olmus neyse ugraslar sonucunda bebgim nefes aldi kendine geldi be ben hickira hickira agladim korkudan gogus kafesim sıkışıyor suan yanmda yatıyor cok şükür ama ona bakıyorum korkuyorum
Rabbim korumuş canım çok geçmiş olsun
Ayy Rabbim korusun esirgesin. Bu akşam yaşadık kuzenleriyle oynuyordu babası yanındaydı kimse görmeden yerde bulduğu çikolata ambalajından ısırıp koparmış öğürme sesine gittim bi baktım oguruyor ama rengi falan gitti mosmor oldu eltime bağırdım o da hemşire. Hemen koştu gözlerine baktı baş aşağı tuttu kusmaya başladı çıkardı ama 2 dakikada omrumden 10 yıl gitti elim ayağım boşaldı. Çok korktum. Çok dikkat etmek gerekiyor Rabbim beterinden korusun
cook gecmis olsun
1,513,744 soru
24,686,979 cevap
368,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın