Başlıyorum kizlar....
7 yaşındaydım galiba ablamın bir kot eteği vardı çok seviyodum üstüne hep şerit ipi oluyorya onu verip giyerdim ahshsjaj
Neyse küçük bir doğu memleketinde yaşıyorduk Ağrı'da cumhur başkanı denilince aklımıza hediyeler falan geliyordu o zmn da Recep Tayyip Erdoğan yeni başkan adayı mı ne olmuştu ağrıya gelmişti mitink yapmaya çok heyecanlanmıştik helikopterler havada uçuşuyordu 4. 5 tane bizde ana caddeye kadar bağırarak koştuk arkadaşlarla tam karşıya geçiyordum ki hızlı gelen bir bisiklet bana çarptı gözüm döndü kendimi yerde buldum ablamın çok sevdiğim eteği hepsi yırtılmışti kalktım kolumu götürüp getirmedim kolum kırılmıştı annemden çok korkmuştum anneme diyemedim kolumun kırıldığını iki hafta kırık kolla neler çektim o yaşta işte küçüklük aklı cahillik anneme söylersem kızar diye korkmuştum sonra tam oturdum bahçede kolum halen kırık tabi kemik bayaaa şişmiş top gibi olmuş kemiği oturuyorum abimin oğlunun elinde odun vardı kırık olan koluma vurdu daha 2yasindaydi çok acıdı bende onu bahane ederek kolum kırıldı demiştim annem hemen iyileştirmisti halende annem sanıyorki yigenim kolumu kırmış kimseye halen söylemedim ahshsjwk:)) oyleee içimden geldi
1,440,069 soru
23,674,526 cevap
309,821 kullanıcı