0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

image

image

Fikir olsun sizede :) şimdi tabi 3  buçuk yaşında :))

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Resim yok cnm
(604 puan) tarafından
Yükledim canim
tarafından
Halinda mor renk varmı cnm
(604 puan) tarafından
Evet canım kızım boyamış
tarafından
Yok kız onu demedim kendi deseninde mor renk var mı diye sordum benim halinin aynısı bazı yerlerinde mor renk var kendi modelinde dikkatimi çekti :D o yüzden sordum cnm
(604 puan) tarafından
He evet canım mor renk var :))
tarafından
Kızım yaramaz çok çabuk batırıyor halıyı sen neyele siliyorsun cnm aynı model halıda o yüzden sordum :)
(604 puan) tarafından
Kız seninkimi benimkimi ben cif  ve toz çamaşır deterjanı ile siliyorum canim herzaman hali yıkamaya veremiyorum seninki kaç metre
tarafından
Bende herzaman vermiyorum cnm ya cif beyaz leke bırakır dediler bana silemiyrodum ama sen siliyorsun bende silerim artık çok çabuk batıyor bide rengi çok beli ediyor lekiyi ya  metresini hatırlamıyorum kuzum ama 3 4 vardır seninki kaç metre
(604 puan) tarafından
Kuzum ben bı zararını görmedim   benimki yolluk bende 6 metresini istiyorum ondan sordum benimki bide kızın odasinda gerisini sen düşün :Dd
tarafından
Kızıma daha oda yapmadım ben cnm oturma odasında benmki hergun halı siliyorum :D kızım sağolsun cifi deniycen ama bana öyle dediler korkuyular beni :D
(604 puan) tarafından
Benimki de bizle yatiyi odası olduğuna bakma yani ;Dd
tarafından
Kaç aylık cnm kızın benim kız 13 aylık yazın yapacam Allah nasip ederse
(604 puan) tarafından
3 buçuk yaşında canim Allah bagislasin
tarafından
Allah bağışlasın kuzum büyükmüş senin kız
(604 puan) tarafından
Sağol canım aynen bide ufaklı var 5 aylık
tarafından
Ya maşallah kuzum Allah bağışlasın yavrularını zormu ikisi cnm
(604 puan) tarafından
Canim zorluğu oluyo tabi ama kızıma arkadaş oldu ilgileniyo salliyo kızım bakiyo ben işlerimi yspiyorum  2 su bir büyüyolar ilk zaman kar zordu 1 ay alışma kıskançlık vs şimdi şükür iyi ben zaten hep aralarında çok yaş olsun istemiyodum  ama eşimin askerliği olduğu için duruyofum sonra Allah nasip etti oldu doğdu çok şükür Allah'ıma hayırlısıyla babasida askere gidip gelir inşallah sağlıkla
tarafından
İnşallah kuzum sağ salim gitsin gelsin eşin ☺️

Bende ikinciyi istiyorum ama kızım 16 17 ayliken falan cnm çok mu zor olur diye de korkuyorum ama zatten kızım 1.5 yaşında hamile kalsam yine 2 2.5 yaşını bulur doğumla beraber çok mu  erken olur ki cnm
(604 puan) tarafından
Kuzuum esim kızım 2 yaşına girsin bitane kardes yapalım yapalım diyodu kızım 2 yaşına  girdi 5 ay olmadı  bizde olmuyo diye biraktiudik hiç ummadigimiz bı zamanda pozitif haberini aldık  yani ikiz gibi büyürler kuzum yinede siz bilirsiniz tabi  ben elhamdülillah pişman değilim kızım bana arkadaş oğlum ablasına arkadaş :)
tarafından
Aynen cnm su gün olsun dedikimi olmuyor zatten bende kızım yanlız kalmasın diye arkadaş olurlar diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
(604 puan) tarafından
Hayırlısı kuzum evet çünkü çocuklar çok sıkılıyor benim kızda bütün gün evde oyuncaklarda bı yere kadar canı sıkılıyor yaza arkadaşı olur işte :)
tarafından
İnşallah kuzum rabbim o günleri göstersin ❤️
Benimde niyetim o şekilde gerçi bundan 1.5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim hayırlısı bakalım
İsmim Fatma cnm ❤️
(604 puan) tarafından
Allah'ım gönlüne göre versin inşallah canım  benimde ismim seyda memnun oldum çok  
tarafından
Amin kuzum ❤️

Bende çok memnun oldum ❤️
-Reklam-
0 oy
(29,524 puan) tarafından

Resim tinnnne

(604 puan) tarafından
Yukkedim
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Goreydik iyiydi 
(604 puan) tarafından
Yukledim
0 oy
tarafından

Görseydim belki fikir olurdu ya :D

(604 puan) tarafından
Resim yokmu
tarafından
Şimdi gördüm harika bir fikir gerçekten :) bence gayet güzel görünüyor ne güzel el emeğin evladına da güzel bir hatıra
(604 puan) tarafından
Evet canım meyve püresi den yapmıştım  evde çok vardu değerlendirdim sağ canim benim
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Meyve puresinin dimi o 
(604 puan) tarafından
Evet kuzum
(22,057 puan) tarafından
Cok degisik fikir guzel olmuş ☺
(604 puan) tarafından
Sağol kuzum :)
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık canım