Kızlar basindan anlatayım biraz uzun simdiden hakkinizi helal edin .
Biz evleneli 2 yil olmak uzere ikizlerim var ve kayinpederim olmadigi icin kaynanamla altli ustlu birlikte oturuyoruz ve bu duzen 2 yildir ayni eksigi var fazlası yok mesela bugun ben denize girmek istedim diye esim ablasigille konusmus birlikte gidelim diye hazirlandık gittik yemegi yedik cocuklari uyutsak denize gircez kaynanam basladi saate bakmaya kendisi saat 8.30 da yatar ama her yere bizle gelmekten geri kalmaz goturmesekde surat asar kahirlanır neyse ben orali olmadim esimde tabi cay iciyoruz bi yandan cocuk salliyoruz kaynanamda fisir fisir surekli esime bsyler dio surekli surayi toplayin sunu arabaya goturun bunu kaldirin fln en son gorumcem bagirdi termosu nie arabaya gotursunler su iciyoz oturuyoz anne daha biz diye sonra cocuklar uyudu esim dondu sen giriceksen gir su soguk tek giremem dersen ben beklerim dalgalarin oldugu yerde ddi bende kizdim simdi boyle mi oldu madem yarin daha erken gelelim su sogumadan girelim hep bahane bulma diye ama tabi annesi gidelim diyo ya bende onsuz giremiycem hemen gidicez diye yapiyo sonra girmiycem sus hep aynisini yap sen ddm oturdum oturur oturmaz kaynanam esime tsort uzatiyo girmiyceksen al giy madem giderken oyle gidilmez diyo ya madem gidiceksin nie takiliyosun pesimize rezil ediyosun herseyi madem geldin otur oturdugun yerde bende kizdim kalktim taktim cantayi aldim cocugun tekini benden once oda kalkti digerleri daha oturmak istiyolardi bende hadi ii geceler hepinize dedim yurudum esimde arkamdan geldi bidaha bi yere gideriz bekle fln ddi omzuma vurdu kalbim sıkısmaya basladi daha dogrusu kaynanam gidelim deyip kipirdanip durdukca baslamisti o an dahada artti agzimda atiyodu resmen boyle beynim karincalaniyo gibi gozlerim karariyo bu bi panik atak mi yoksa kaynanami öldurme istegi mi bilmiyorum ama artik bıktım arabaya bindik bide cocuk seviyo sozde bi gulucukler bi gulucukler simdide eve geldik ben cocuklari uyuttum kendiside yatiyo kendimi oldursem gam yemiycem boyle sinirliyken ya artik dayanamiyorum 2 yildir surekli boyle esim benim isteklerimide yapiyo ama annesinide bi kez benden asada tutmus degil adam bana yarin gezcez ya bugun annemi gezdreym diyen biri kafayi yiycem ya