0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanımlar polikistik over liyim pkodan dolayı da aşırı sivilcelerim var ben ne yapmam gerekiyor ya artık insanlardan utanır oldum gerçekten büyük iltihaplı bide hepsi poliksitik overden dolayı böyle olanlar var mı neler yaptnz yardımcı olur musun 

1 cevap

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Cildiyeye git cnm. İlaç tedavisi başlanıyor zamanla geçiyor artık çıkmıyor ama pko olunca yine tekrarlarmi Dr. A sormak lazm
tarafından
Anladım canım hap kullanılıyor muş içten gelen bşeyse ama biz çocukta düşünüyoruz hap tedavisi başlatmaz herlde bilmiom ama
(6,857 puan) tarafından
Gebelik düşünüyor isen baslatmaz yasak kuzum. Sana bı ürün tavsiye edicem yeni sanırım bu kaç ünlü reklamını yaptı da bende Alicam eşim istedi daha doğrusu baya bakım ürünleri sever. Adı Dr.clinic yumurta maskesi bide serumu var aynı sitede aşırı pahalı değil biraz araştır. Bende Alicam bakalm nsl olcak. Bn o ilaçları kullandım bekarken hiç yoktu doğumdan snra ufak sivilce oluyor ama patlamiyor kurudu bayağı. Siyah nokta vs kaldiriyor hep
tarafından
Hım anladım canım Bi bakayım bakim netten aşırı çoğalmış bu arada büyük ve iltihaplı suratımda siyah noktada Var canım içtendir diye düşünüyorum pko var çünkü
(6,857 puan) tarafından
karaCiğerinden de olabilir cnm.  Bak bakalm Trendyol da sepette duruyor benm. Bı kaç kişi hediye için teşekkürler yazmış yorumlara acaba maskeyi alana serummu hediye ettiler merak ettim ben tek maske alcam serum hediye gelirse almam daha :D
tarafından
Hım belki de testler fln da yaparlar belki Hım belki de hediye de vardır canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.

408,299 soru

12,265,212 cevap

37,442 kullanıcı

Kategoriler

...