Çok düşündüm bu posta cevap versem mi vermesem mi diye ama dayanamadım. Canım beni yanlış anlama ama bu platformda, çevremde o kadar çok kadın varki bırak hediye almayı eşleri sadece tebessüm etse onlardan mutlusu olmaz o kadar ilgisiz eşleri var ki... Bana kalırsa senin yaptığın biraz şımarıklık. Belki adamın maddiyatı müsait değildi sana belli etmek istemedi sonra da üzüldüğünü beklenti içinde olduğunu bildiği için aldı sürpriz yapmak istedi. Yani bir kere eşin sana böyle düşündürecek hiçbir şey yapmamış kendin söylüyorsun hadi diyelim dediğin gibi olsun sence onu eve getirir mi? İpin neresinden tutarsan tut hep elinde kalıyor yani senin hiç haklı bir tarafın yok. Bazen adamlara üzülüyorum ne yapsalar yaranamazlar almasaydi almadı diye kizacaktin aldı ama yine kızdın hemde çok boş yere. Eşini en iyi sen tanırsın hangi yemekleri sever nelerden hoşlanır sevdiği yemekleri yap güzel de bir tatlı , güzel bir masa hazırla göze de hitap eden sonra yavaş yavaş tatlı tatlı konuş kendini anlat gönlünü almaya çalış derim bacım