0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bu güne kadar kimse kırılmasın diye hep bn kırıldım aram bozulmasın dedim her zaman ne olursa olsun alttan aldım ne yaparsam yapım eşimin ailesi ne yaranamadım hicbise yapmasam bile suçlu bn ilan edildim ki kendiler neler neler yapmasına rağmen eşimden ayırmaya çalıştılar yapmadığım şeyleri yaptı dediler borç yapıp eşime odettiler düğün hayallerimi isreklerimi mahvettiler hayatımın en güzel günlerinin içine ettiler yine de eşimin ailesi dedim sustum ama bugün bı laf dedim diye trip atıyorlar artık takmıyorum yeter bnde insanım artık herkes hak ettiği kadar değer gorecek bnde isteyen istediğini düşünür eşime de dedim artık ailen umrumda deil elimden geleni yaptım yaranamadım dedim su saatten sonra eşimin  ailesinden herkesi allaha havale ediyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından
Eşin ne dedi peki 
(181 puan) tarafından
Eşin arkandaysa sende boşver artık herkese hakkettigi değeri ver kimseye yaranmaya çalışma yaramazsın zaten kötülük edeceksin ki yaranasin bu kural değişmez canım
tarafından
Aunn iyi gelin deil kötü gelin olacan o zaman yaraniyorsun
tarafından
Haklısın ncm iyi olayım derken bı bakıyorum bni kötülüyorlar
(181 puan) tarafından
Evet bende aynı şeyleri yaşadım o yüzden tepkimi baştan koydum mesafeliyim en iyisi mesafe
tarafından
Haklısın cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaranamassin sen ac kal onlara gotur yine yaranamassin oyuzden kimseye yaranmaya ugrasma 
tarafından
Aunn cnm 8 aydır yapmadıkları kalmadı sustum sustum ama yeter ya bnde insanım bn iyi olayım dedikçe onlar kötü davrandı şimdi kaynanam konuşmuyor laf söyledim diye umrumda deil
tarafından
Cokta tin cokta tin de gec aman esin bisey demedikten snra
tarafından
Yok eşimde takma boşver diyor kendi de takmıyorum der ama yaptıklarını da unutmuyorum der

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 236 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,047 soru

12,435,612 cevap

45,796 kullanıcı

Kategoriler

...