0 oy
944 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (748 puan) tarafından
Kizlarr 2 aylik oglum 2 yaşindasa kızim var.bu aralar cok yoruldum ev isi yemek yapamaz oldum.kizımda kardesini kiskaniyor.uegeniminde dogum gunu bugun.kızımı anne annesine gondrrdim hem ablasiyla dogum gunu kutlasin hemde biraz dinleneyim die.sizce  yaptigim yanlis birsey mi? 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde var 25 aylık oğlum değil bir hafta bir saat zor duruyor başkasının yanında iyi yapmışsın canım sonuçta anneanne duruyorsa sorun yok ama arar bence seni özler 
(748 puan) tarafından
Anneme yatiya cok gidiyruz esimde gelir kalir meselaa cok aliskin.kalmadigi yer olmasa gndermem ama teyzesi dayisi evli kiz kardesim  hepsi tektek olgileniyor coxugumu disari cikaramiyrm evin ici de ayni oyuncaklarla bunaldi kardesinide kiskaniyr .annemele kiz kardesim yakin oturuyor ablasiyla oyun oynamayi seviyor gizel gecicek kizim adina ama elbette bni ariyvak ozamnda huysuzlanir annem bana haberini verir o
-Reklam-
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Sen evde bebekleyken onun aklı sende kalır bence hata yapmışsın daha çok küçük anneden ayrılmak için. 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben göndermem ya yani ailem bile olsa benim olmadigim yerde duramaz hadi 1 gün neysede öyle 1 2 hafta kalamaz şuan ikinciye hamileyim doğum zamanı oğlum 1 buçuk yaşında olucak ben ameliyatlı olucam annemden Allah razı olsun düşünüyo ben sen iyileşene kadar bakarım sen ameliyatlı olucaksin bakamazsın yorulursun ağrın olur 1 2 hafta kalsın diyo ama ona bile razı değilim çünkü küçük ve bana ihtiyacı var annemlerin ilgisinden sevgisinden zerre şüphem yok uykusuz kalır yine bakarlar babam dahi gözü gibi bakar ama bırakmam tabi herkesin kendi tercihi 
(748 puan) tarafından
İnsallh sizin icin hersey uolunda gider ve birakmak zorunda kalmazsiniz
(9,620 puan) tarafından
Canim akıllı olabilir ona bise diyemem ama bence 1 hafta uzun bi süre seni anlayabiliyorum dinlenmeye ihtiyacın var bazen ben bile uzun uzun dinlenmek istiyorum bide hamile olduğum için çok yoruluyorum hem ev işi hem yemek çamaşır bulaşık oğlumun yemesi içmesi uyutmasi falan filan derken her günün sonunda gözlerim uykusuzluktan süzülüyo ama yinede Allah sabrını gücünü veriyo sağolsun eşimde yardımcı oluyo o yüzden yorgunluğunu anlayabiliyorum benim demek istediğim çok uzun süre kalırsa bebeğin henüz bise anlamasa da zoraki göndermemiş olsanda bunlar aklına kazınır küçüğünü daha çok sevdiğini düşünür onu istemediğini düşünür gidip onu almanı bekler emin ol yani denemek için yarın annenlere git al boynuna atlar ve bunu sürekli tekrarlarsan küçük olanla daha çok yanlız kaldığın için kardeşini kıskanabilir ben senin için söylüyorum bunlar olağan şeyler
(9,620 puan) tarafından
Insallah canım mesela benim annemler bana çok uzak 2 vesait gidiliyo benim oglum 9 buçuk aylık ama ben 3 4 aylıkken bile eşimle göndermişimdir sevsinler diye yani o şekilde gönderirim ama bi kaç günlüğüne göndermem sanırım eşime güveniyorum ona güvenmesem belki bende dinlenebilmek için çok gönderirim..esin sana yardımcı olmuyo mu hiç  :/
(748 puan) tarafından
Hakkinı yiyemem hemk yapamam diyelim isten gelir yapar.ben ev isi yaparken o bebegi tutar her istememde annem goturur cok iyi huyludur.ama işte bazen insan ihtiyaç duyuyor annemde gelip kalmiyo rahat edemiyr bana kalsa annm glsin .ariyrz mesela gelelimmi annecim hyir ben burda kalicam diyor
(9,620 puan) tarafından
Maşallah canım Rabbim bozmasın hep böyle olur insallah çünkü eş desteği cidden çok önemli ondan destek gördüğün sürece yorgunluğun en azından yari yarıya iner..benim annemlerde öyleler ya çok sık gelmezler hep biz gideriz Allah var eşim çok iyidir ama dediğin gibi yinede rahat edemiyo siz gelin ben bakarım sen dinlenirsin diyo..madem öyle o zaman kalsın canım bi kaç gün kalsın canım sende kafanı toplamış olursun ama lütfen söylediklerimi yanlış anlama olurmu hem kendi fikrimi söyledim ben bırakama taraftarı değilim hem de senin için söyledim kardeşinden çok uzaklasmasin birlikte yaşamayı öğrensin diye dedim tabiki bunları sende düşünebiliyosun ama şuan kafa olarak yorgun olduğun için söyledim yoksa ben diğerleri gibi anneligini sorgulamıyorum çünkü bunun annelikle alakası yok ananeye gönderildi diye annelik yapamıyosun niye doğurdun diye kimse laf söyleyemez kazayla olduktan sonra önüne gecemeyiz benimki de kazayla oldu oglum 7 aylıkken hamile kaldım şuan 2 buçuk 3 aylık hamileyim bende korkuyorum nasıl yetisicem oğlumun hakkına girdim sütten kestim diye üzülüyorum ama bebegiminde belki de nasibi var bu dünyada kendi rahatligimi düşünmek için gidip evladımın canına kıyıp aldırayım mı hangi cani bunu yapabilir veren Allah elbet sabrını da verir bazıları saçmalamak için yer aramış
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ben gondermezdim walla  birde  1haftaligina hiç  ozlemicen mi  hemde  yanlış  yapmışsın  şimdi  kardeşine  hiç  alışamıcak hiç  istemicek  onu   alışması için  yan yana  dursalar daha iyi  bence 

Yanlış anlama ama  bakamicaktın maden  neden 2. Yi  yaptın  canım 
(748 puan) tarafından
Ben kizimi cope atmadimki anne annesine gnderdim uatim saatlik yol sehirde degistirmedik elestirebilirsin ama bakamiycaktin demen yanlis.cunku cok iyi bakiyorum ben kahvalti yapmadan aksam oluyor genede elimde tbkla cocugumun pesinde yediriyrm.bakamamak degil bunun adı siz bnm gibi yapmayin olur mu bakabilsiginiz kadar dogurun
(5,946 puan) tarafından
Soru  sormuşsun  bende  düşünceleri mi söyledim
0 oy
(679 puan) tarafından
Yok canım  niye yanlış olsun çok iyi yapmışsın ne olcak ki göndermezdim diyenler olmuş ama ne var bunda anlamadım 
0 oy
(133,998 puan) tarafından
Yarina ozlersin burnunda tuter
(748 puan) tarafından
Aksamlari uyurken bile opup kokluyrm hakkini helal et annem sen buyumeden kardesin geldi die uzuluyrm.arkadasin biride bakamiycaktin 2 ciyi nie yaptin demis.ben bakamadigimi soylemedim ben cocuklarima bakmaktan zaten evimi ihmal ediyrm yoksa atarom kenara veririm eline telefnu bnde bakarm keyfime ama yapmiyrm
(133,998 puan) tarafından
baktim yorumlara bayagi linclemisler yaa
0 oy
(81 puan) tarafından
İmamın kavuğu başının ucunda durumuş. Bende çok yorgun olduğum zamanlarda kayınvalideme göderiyordum ama sabah alıyorlardı akşam eşim işten gelince gidip alıyorduk. Ben kalmaya göndermedim Rabbim hastalık bir dert keder vermediği sürecede göndermem. 
0 oy
(780 puan) tarafından
Kaynana göndermen demi hahahahaha hahha linclemeye geldim tabi anan olunca 1 hafta gönderirsin demi kötü kadın müzeyyen:)))) saka kız saka bende gönderirdim anama senin yerinde olsaydım iyi yapmışsın da çocuk daha küçük sizlerden sogumasin
(748 puan) tarafından
Yok kız bebek olmadan onve gndermezdim istersi kayinvalidem bir sekilde idare ederdim ama iki cocukla vebebek olan gazli kucakta geziyruz evi aksama kafar sabaha kadatda ikinmaktan uyumuyor
0 oy
tarafından
Bir hafta uzun süre cnm.bn kızımı gözümün önünden ayırmam niye diyecek olursan taciz tecavüz çocuk istismarı çok malesef.
(748 puan) tarafından
Bizim ailemizde o tarz olaylar yok.allaha şükür anne babam onlar bmm taciz yasayacagi kimse yk

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 720 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 403 göst.
0 oy
5 cevap 219 göst.
5 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu