Benim aklımda ama nasıl anlarim bilmiyorum askere giderken sevdigi varmış onun dedigine göre yan koyden di galiba unutmusum bide isminide unuttum artik doğrumu söyledi bilemem seviyomus ama bu askerdeyken kız nisanlanmiş baskasıyla iste 2010 da face acmis benim ki bütün bilgilerini indirdim hep sevmek le alakalı sozler beğenmis öyle sayfalar paylaşmış yok efendim
"Neyine bağlandım ki bu kadar? Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi" ?
"Hiç bir kiralık katilin mermisi, kilometrelerce uzaktan ağızdan çıkan 'bitti' kadar isabet edemezdi KALBİME... .
Bu gibi seyler hic bi belirti yok derli sarkı dinlemez dalip gitmez öyle ağzindan biseyler kacırmaz ama ben bunlari okudugumdan beri icimde kaldı sorsam belki coktan unuttu benim yuzumden aklina gelcek diye korkuyom cok kıskancım cok sebiyom dusunmesini bile kaldıramam cokta merak ediyom acaba adı neydi kızın benim cocuma koyar fln bilmem lazım onun cocuklarinin ismini belki koyar tutturmus Hamza olcak diyo Hz.Hamza yi bahane ediyo ama kafamda bimilyon soru varr...