0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (921 puan) tarafından

Kayseri sehir hastanesinde doğum yapan varmi varsa doğumda ilgi nasil ebeler nasil davraniyor doğum yapan varsa bana bilgi versin diğer taraftan buraso daha aktif  :)

4 Cevaplar

0 oy
(1,939 puan) tarafından
Evet ben yaptım benim tanıdığım vardı suni sancı falan verdirmedi ve doğumumu doktor yaptırdı benim tek sıkıntı her şeyi kendin giyiyorsun falan 
(921 puan) tarafından
İlk cocugumu ozelde doğurdum.
Devlet hastanesi hakkinda hic bi bilgim yok acikcasi cok korkuyorum. O anki stres sikinti ile bir de kötü davranılmasını istemiyorum
(1,939 puan) tarafından
Valla davranıyorlar ne yalan söyleyim tanıdığa haber berene kadar kötü davrandılar yani doğum masasına kaç kez çıkarıp sen doğuramazsın in şuradan diye kolumdan bile tutmadna o sancıyla kendim inmeye çalıştım Allah onlara vicdan versin başka bişey demiyorum
(921 puan) tarafından
Yaa ne kadar kötü durum ozel doğum ücretleri kafayi almis gidiyor napicaksamm
(1,939 puan) tarafından
Valla inşallah vicdanlı birileri gelir sancım olduğu halde ne bağırıyorsun biz mi dedik sana çocuk yap diye dolu laf duydum isimleri bilsem şikayet ederdşm ama bilmiyordum tanıdıktan sonra fazlasıyla ilgilendiler dokto geldi zaten aynı özel gibi oldu her yerde tanıdık lazım valla
(921 puan) tarafından
Sikayet etcen aslında cok kötü davranilmis sanaaa yaa II nsallah oyle insanlar denk gelmez banaa
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ben kayseride yasiyorum ama dogumdan once bogazliyanda yaşıyordum ALLAH ayni ozel hastane gibi ilgilendiler yanimda birsuru refakatcim varsi yanima gorumcemi istedim onuda aldilar doğum  eznasinda 

Ve sancida esim le hwp yuruyus yaptik koridorlarda

Ebeler uzerimi bile giydirdi dogumdan sonra sacima kadar topaldilar allah razi olsun twk kisilik odada yatakta dogum yaptim 

Eger hamile kalirsam doguma taksi tutacam bogazliyana gidecem orda doguracam kontrollerede oraya giderim ayda 1

Imkanin varsa oyla yap 1 saatlik mesafe
(921 puan) tarafından
İste tam benim iatedigim ilgi alaka itilip kakilmasini istemiyorum gerekirse giderimm Boğazlıyana
(1,698 puan) tarafından
Aynen oyle yap ozaman cnm bana dua edersin
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Şehir hastanesi rezil olma yeri gibi.

Nasıl kaçtığımı bilemedim bn 

Sancı çekmek için tek odaya alıyorlar ve kimseyi almyrlar ayrıca doğum yaptın bebeni gösterme yok alıp götürüyorlar seni de odana bırakıyor çocuk karışsa bişey olsa Suriyeli dolu her yer her yerde.daha davranış tavır söylemedim bile yol yakınken başka hastane bul bacı bn çıktım ordan Yapmadım bunları çalışanlar ve doğum yapanlar ddi..doğum öncesini de ben sordum orda ki çalışanlarina.yatisim olackti.kimseyi alamayz dediler.bnde birazdan gelicem diyip kaçtım
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Şehir de temiz hastane gittim ama doğum araştırma da yaptm 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegull (375 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 150 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sibel1111 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 927 göst.
0 oy
3 cevap 266 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ebru Sahiin (14 puan) tarafından soruldu

408,551 soru

12,276,113 cevap

37,759 kullanıcı

Kategoriler