0 oy
600 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar eşimle aramız çok iyi normalde çok çok iyi bir insan çok iyi anlaşırız. Ama ailesine çok bağlı bu konuda çok rahatsız oluyorum. Ailesi köyde yaşıyor normalde 2 saatlik yol ailesi ordayken iki haftada bir haftasonu orda geçirmeye gideriz.(isteksiz oldugum halde) Buraya bizimle aynı şehire geldiklerinde evlerimiz 5 dk mesafe her gün araliksiz yemeğe gitmek istiyor onlara. Zararları yok anne babasının ama Ben bu kadar sıkı fiki olmak istemiyorum mesafeli bir insanım. Şimdi bir haftadir aynı şehirdeyiz her gün kahvaltı akşam yemeği birlikte yiyoruz annesi sabah 9 da bana geliyor akşama kadar bende duruyor akşam onlara yemeğe gidiyoruz. Ben böyle bir hayat istemiyorum rahatsız oluyorum eşim de hiç bu durumun olmaması için bir şey yapmıyor hafif söylensem hemen surat asıyor. Normalde aramız çok iyi olmamiza rağmen köye gittiğimizde ya da onlar burdayken aramız hep bozuk oluyor suratlarimiz asik kötü elektrik oluyor aramizda eşimi de kırmak istemiyorum tavsiyesi olan var mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esıne belirt canim her hafta sonu gitmeyelim evde vakit gecırmek ıstıyprum arada diye 
(1,304 puan) tarafından
Anlamıyor ki canım hemen surat asıyor iyi de söyledim kötü de söyledim :(
tarafından
Valla canim o zaman yapacak birsey yok yani zor durum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı eve tanısının bari oldu olacak . Boşuna sokaklara dokulmezsiniz . Tövbe tövbe ya bence ciddi bir şekilde konuş anlıyorum ailen ama seninle ikimizde bı aileyiz artık lütfen biraz mesafe olsun arada de
(1,304 puan) tarafından
Resmen cnm ayni evde olsak bu kdr gorusmeyiz. Zaten yemekten sonra kalkarken kalın diyorlar hep. Gerçekten bıktım terskemek de istemiyorum koca insanları. Ama ben sustukça daha çok dipdibe oluyoruz :(
tarafından
Konuş o zaman kocanla ben istemiyorum bu kadar sıkı fıkı olmak seninle biraz başbaşa zaman geçirmek istiyorum hafta da 2 3 gün tamam ama her gün olmuyor de . Kirilirsada kırılsın napalim bunlar hayatın gerçekleri keşke evlendigimizde ailelerimizin evinden gitmek zorunda kalmasak ama olmuyor ne yazık ki hayat böyle yaşanmıyor
(1,304 puan) tarafından
Aynen canım gerçekten artık öyle yapcam gerekirse ailesine kötü konuscam gerekirse kocamla kötü olayım duzeliriz sonra napalim yani bir defa anlarlarsa mesafe koyarlar belki
tarafından
En iyisini yaparsın
0 oy
tarafından
Valla benim ki de öyle varsa burda bekleyim bana da lazım olur 
0 oy
(7 puan) tarafından
Ben artik bunlari dert etmiyorum uc günlük dunya sal gitsin gitmek istemiyosrsan evde kal cok istiyorsa gitsin mecburiyetin ne evinde ekmek as mi yok birak esin gitsin oda bur sure sonra bunalir . Ona söyle madem ailenle yasamak istiyordun niye evlendin. 
(1,304 puan) tarafından
Valla canım istemiyorum hiç kendimi yipratiyorum stres yapa yapa üç günlük dünya keşke herkes anlayışlı olsa
(7 puan) tarafından
Aman salla ya kil namazininal abdestini boşver hic ugrasma . Tabiki kaynanaya gidilir ama asiro degil ayda bir kere bir iki saat içli dışlı olmak iyi degil Allah korusun eli ayagi tutan insanlarsa ayda bir kere ziyaret illaki edilir
(1,304 puan) tarafından
Tabiki canım haftada iki üç gitsek yine bir şey demicem inan. Her gün her gün çok yoruldum sıkı fiki olmak dediğin gibi iyi değil uzak olsak tatlı olsak
(7 puan) tarafından
Eşine bubayda benim ailemde yiyip icelim de bakalim nolcak ciddi anlamda dusundum ve biraz da boyle takılalım de.
(1,304 puan) tarafından
Ailesi koydeyken ben de işe gidiyorum hamileym 30 haftalık anneme yemeğe gidiyorduk haftada iki üç gün. Ben de istemeyerek gidiyorum ama mecburen. Gerekirse evde tost yiyelim gitmeyelim diyor :D kendi öyle yapmıyor ama
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bence eşinle konusurken şikayet ederek olumsuz bir şekilde konuşma yoksa hemen gardını alır. Aşkım balım bu hafta da evde kalsak şunu şunu yapsak ya da bugün de evde başbaşa yesek gibi konuşmayı dene. Annenlere de şu zaman gideriz ya da şu zaman cagiririz....
(1,012 puan) tarafından
Bilemedim başka ne yapilirki bu durumda. Kendi ailemizin nazını bu kadar cekmezdik zamanında yaaa
(7 puan) tarafından
Erkekler evlennce annneci oluyor bekarken akıllarına geliyormu . Bilmiyorum evlennce oglanda anada bek tatlı oluyor
(1,304 puan) tarafından
Valla canım ben kendi ailemi tersliyorim yeri geldiğinde cagirdiklarinda gelemeyiz yorgunuz diyorum gelmek istediklerinde kabul etmediğim oluyor ama koca ailesini bu kdr cekcegimi hiç düşünmemiştim
(7 puan) tarafından
Sen esinin yannda kendi aileni tesrlersen elin oglu cok afedersin ayak altina alir cok yanlış yapıyorsun
(1,304 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım valla biz kendi ailemizi çok çabuk harcıyoruz . Allah'tan eşim bunu kullanan biri değil saygılıdır aileme.
0 oy
(845 puan) tarafından
Bende mesafe severim benim kiler uzak ama her saat başı ariyor benim ki esimle sıkıntım yok aramaiz iyi ama arayıp kari gibi evde olup biteni anlatıp konuşuyorlar canim sıkılıyor Bende çare bulamadım bisey dedim mi aileye düşkün olmak iyi diyor seni de atmiyorum diyor 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
E esinde hem param dursun hem karnim doysun diyo 
0 oy
tarafından
Bazen bendemi sıkıntı var yada benmi çok hoş goruluyum diye düşünmüyor değilim ya bir yıldır her hafta sonu kayinvaldengilde bahçeli bı evimiz var oraya gideriz iki gün 3 gün kalırız ondan önce haftanın 3 günü kayinvaldengilde yerdik Ramazan'ı orda tutardik diyer günler benim evime gelirlerdi yemek yapar cagirirdim gelin diye daha bir kere ne sürat astım ne ofladim ne pufladim yani onlarda annem babam gibi birkere tartışmamız olmadı herşeyi beraber yaparız Allah'ım nazardan korusun halada öyle ve eşimde ailesine düşkün ama bu zamana kadar bir kez tartismadik eğer ailesiyle anlasamiyosam tamam sıkıntı ama eşim ailesine gitmek istiyo diye nie sorun yapar insan bunu çözemedim benim ailem burda olsa bende giderim hergun olsa giderim oda babamı desin gitme diye oda bana sürat assin oda bana desin ailene gitme diye n'olacak ben ona diyim o bana desin arada soğukluk olsun iyimi oluyo böyle yani iyi bisymi bana göre anne baba nasılsa eşimin anne babasida öyle onlarla iki gün 3 gün beraber olsam ne kaybederim 
tarafından
Ha bu arada 3 yıllık evliyim iki yılım gene iç içe geçti  gene şikayet etmedim bir yıldır aynı evde haftanın 3 günü beraberiz gene bı şikayetim olmaz eşimin annesi babası benim annem babam başımın üstünde yerleri var bizim için yapıyorlar herşeyi eşimi büyütmüş rabbim başımızdan eksik etmesin
(1,304 puan) tarafından
Valla cnm ben de bazen diyorum ben mi abartiyorum diye ama sonra bakıyorum eşimle özel hayatım kalmamış. Benim kendi ailem de cok yakın onlara da aşırı gitmek istemiyorum eşimin ailesine de. Biraz özel alanımız kalsın istiyorum ben de iki yıllık evliyim haftada 2 3 e razıyım ama her gün her gün sabah akşam çok bunaliyorm konuscak bir şey bulamıyorum insan yüz göz oluyor hiç saygimi bozmadım ama biraz mesafe istiyorum açıkçası
0 oy
(568 puan) tarafından
Aynı sorun bendede var biz boşanmanın eşiğine gelioz çocuk emziriom kalk sofraya bak dio ve bebeğim prematüre yeni aldık hastaneden 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 895 göst.
0 oy
7 cevap 408 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Merveee YE (338 puan) tarafından soruldu

408,538 soru

12,275,652 cevap

37,739 kullanıcı