Oğlumu masaja götürüyoruz 15 gündür bu 3. Gidişimiz buraya ilk defa gidiyorduk oğlumun çok ihtiyacı var kasları çox zayıf neyse ilk gün sordum kaça ediypnuz diye bi fiyat söyledi bende onun hesabıyla eşime söylemiştim sonra benim yağlarım bitti kendindr yağ ilave etti başka hastalardan kalma 4 5 damla bişey kalmışrı onu kullandı sonra birini açdı onu sonra kuııanmadı 1 tanede küçük açdı şimdi diyorki 2 tane açtım 4 kuti yağ kullandım dedi masajında günlük fiyatını 2 katını söyledi dondum kaldım yaaa dedim bana iık gün böylr demediniz diyoki tüm vücud böyle ben ayaklarımı söyledim ben ama tüm vücudu sormuştum neyse diyoki bana sana indirim yaparım falan öyle dedim kalbim çıkacaktı yerinden sinirden. Durumumuz çok şükür kötü değil ama önceden söyleseydi 10 güm götürüdüm oğlumda ameliyyat olucak ona para biriktiriyoruz önceden söyleseydi bu kadar kötü olmazdım bilmiyorum niyeyse parayı verdim ama helal edemedim yaa hala eşimde bana yalan söyledin diye bana yüklendi oda kötü oldumu görünce bişey demedi artık. Sizce kötü bişeymi yapıyorum hakkımı helal edememekte