0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar 10 gün önce doğum yaptım. 8 gün kanamam sürdü azalarak durdu. 2 gündur gelmiyordu fakat bugün yine bir çocuk bezini dolduracak kadar kan geldi ve afedersiniz ama vajina ağzını kapatan bir yumru var damarli gıbi, dikişlerim mi açıldı kanamam tekrar mı başladı yoksa, lohusalik kanamam devam mı eediyor normal mi, ne oluyor çözemedim :( kadın doğuma gitmeye korkuyorum, dikiş acilari hala aklimda, benim gibi olup hastaneye giden var mı, kontrolde nasıl bakiyorlar, bu yunru ne olabilir.? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
75 gun kanamam surdu 19 gun gecti yine 1 hafta adet oldum dolu dolu normal bunlar 8 gunde icinin temizlenecegini sanmiyorumm
(50 puan) tarafından
Inşallah canım devam ediyordur, dikişler mi zarar gördü diye korktum bende
tarafından
Agrin var mi peki dikislerin irda
(50 puan) tarafından
Yani yürürken sanki o yumruyu hissediyorum, onun dışında ağrı yok canım
tarafından
Hani ben normal digum yapmadim ama sezeryanda dikisik enfeksiyon kapti acildi oyle kolay deil yani oda nornal 8 gun olmus zamanla kapanacak ama agri orda akinti olursa ona dikkat et
(50 puan) tarafından
Tamam canım saol
-Reklam-
0 oy
(17,430 puan) tarafından

Lahana sarması tekrar kesilip haşlanır mi diye okudum :ermm:

(50 puan) tarafından
Kahkaha attım canim Allahta seni güldürsün
(17,430 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(598 puan) tarafından
Bi doktora gitseydin lohusa kanı Durup başlar ama senin dikiş varmış
(50 puan) tarafından
Belkide o yüzdendir canım ya, korkuyorum açikçası doğumum daha yeni oldu, tekrar dikişlik bir durum olur mu diye :(
0 oy
tarafından
Rahim kendini toplamıştır daha birde lohusalık 40 gün sürer bazen kesilir bazen devam eder
(50 puan) tarafından
Saol canım, içimi rahatlattın :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde baharr33 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 234 göst.
28 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultantprk (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu

411,443 soru

12,385,484 cevap

43,497 kullanıcı

Kategoriler

...