Gülcan kimse bağış yapma durumuna bişey demedi yada net bir yorum yapılmamış bilsem dini yönünü böyle böyle budur derdim. Ama bilmiyorum doğru olan nedir ama şu bir gerçek öldükten sonra el ayak dahil tüm uzuvlarımz bize şahitlik edecek bundan dolayı verdiğin organ onda kalmaya devam ediyor ve senin organının hala dünya hayatı devam ediyor. Din derin ve ince çizgide bir kavram ..net olarak nedir ne değildir bilmiyorum ama tüm organlarımz bize şahitlik edecek bunu dinen net biliyorum bu yüzden sadece belirttim.sana bağıs yap yada yapma demedim demem de.organ bağışı durumuna ihtiyaciniz olmaz gibi çıkış yapman hoş değil benm hayatımı bilmeden normal yaptığım bir yoruma sana hiç bir yargı da bile bulunmadigim hatta net bir şey söylemediğim bir yoruma bile böyle cikisman çok yanlış çünkü ben hastalığı çok iyi biliyorum.bnm annem yıllardır kan kanseri..emin ol senden daha iyi biliyormdur bir organ nakli kıymetini..
Mes mom açıklama için teşekkürler geri kalan söylemem gerekeni ztn söylemiş Allah razı olsun..