Kesinlikle bukunmaz hint kumasi degik. Hayir asil olay hic bir sekikde maddi yonden ona mecburda degilim cunki evi gecindiren benim. 0 dan 50metrekare bile olsa calismioken kendi cabamla evi kurdum tek birikmisimle mitfagimi aldim digerlerini taksitle ekime gecen uc kuruslarla yaptim. Isim rast gitti staj yaptigim okul beni ogretmenlik icin cagirdi sozlesme yapti ve yeni baslayan diye degilde tecrubeli olarak maas baslatri (stajimi bir yillik tecrube olarak saydilar), rabbim nasib etti ufak bir araba aldik (devlet karsiladi calistigim kurulusda zirt birt okul degismem gerek, eksik ogretmen nerdeyse oraya gitmem gerek araba sart dedim ikna ettim) sobra nasib olsu hamile kaldim evladim bereketiyke geldi sukur ve taksitlerimin cigunu kapattim (heosini kapatmak istedim esim hayir ne zarari var yavas yavaa odeeiz dedi). Yani herseyi bi basima yaptim. Millet yillarca ugrasir bize bir kac ayda nasib okdu hem is, hem evin bitmesi, hem arabamizin olmasi hem evladimizin olmasi... Eee ne istion allahdan belanimi? Kir dizini esinin kiymetini bik be adam...