0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından

Merhaba kızlar pazar günü oğlum soğuk algınlığı oldu pazartesi günü saglik ocağına götürdüm ilaç falan verdi doktor neyse salı günü de bianda bende hapşırma başladı baş ağrısı burun tıkanıklığı ve akıntısı vucut agrisi halsizlik bogaz yanması ve öksürük mevcut dün hastaneye gittim direk muayene etmeden test yaptılar ve sonucun çıkmasını bekliyorum ama ilk kez bukadar ağır atlatıyorum eğer bu yaşadığım sadece bir gripse.

Sizlere sorum şu covid geçirenler belirtileriniz nelerdi ? Merak ediyorum 

Teşekkür ederim <3

13 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
Koku kaybı eklem ağrısı aşırı derecede terleme hafif boğaz ağrisi ama bende burun akıntısı yoktu 
(153 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende vücut ağrısı da var koku kaybı yok terleme var boğaz yanması var
(69 puan) tarafından
Sırt ağrısı çok oluyor
(153 puan) tarafından
Sırtımda ağrıyo ama sonuç negatif
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koku ve tat kaybı var mı önemli olan o
tarafından
Ozaman korona yoktur insallah
(153 puan) tarafından
Yokmuş simdi eşim aradı test sonucu negatif
tarafından
Çok sevindim
(153 puan) tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Ne demek
0 oy
(915 puan) tarafından
Baş ağrısı göz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı ve koku tat kaybı 

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
(153 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
 Burun tıkanıklığı 

Terleme 

Gözlerimde yanma 

Koku tat kaybı 

Halsizlik 

Ateş 
(153 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(921 puan) tarafından

Grip bende oldum suan hala geçmedi koku ve tad gidecekmi diye emin olmaya calistim gitmedi normal gribim suan dedim korona geçirmiş biri olarak hala korkuyorum olucam diye ve hamileyim sabah kalktiginda belinde  agri oluyormu yada bogazin kuruyormu 

Koku ve Tat
Eklem agrisi
Sabah uyanınca boğaz kuruluğu bel ağrısı bunlar varmi suan
(153 puan) tarafından
Salı günü ögleden sonra hasta oldum ogun yoktu ama bu sabah kalktığımda belim de ağrıyo vücut agrım var mesela geceleri ağrıdan uyuamıyorum koku ve tat kaybı yok
(921 puan) tarafından
Belirtiler varda testin cikmasini bekle benide haberdar et merak ederim
(153 puan) tarafından
Ne kadar iyisiniz :)
Çok teşekkür ederim ederim
(921 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bende aynı sekılde oldum grıptım canım bende koku kaybı oldu bıde. Burnum aktı6oxın ondn korkup yaptılar bısı cıkmadı ıns grıptır sadece 
(153 puan) tarafından
Insallah griptir canım bende koku ve tat kaybı yok ama burun akıntısı ve tıkanıklığı var vücut ağrısı halsizlik öksürük boğazda yanma var ilkkez bu kadar ağır geçiriyorum eğer gripse
(4,060 puan) tarafından
Ins grıptır canım
(153 puan) tarafından
Test sonucu negatif canım buyuk ihtimal grip
(4,060 puan) tarafından
Ay iyi bari ben gibi seninde hadi gözün aydın
(153 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
tarafından
Sadece ishal ve ateş yaşadım 3 gün ateş sürdü 5 gün ishal sonra normal ev yasantima döndüm çok şükür oğluma bulaşmadı başka hiç bir belirtim yoktu kuzum
(153 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Ağzın açık derin nefes alınca ciğere batma kesik nefes alma gibi şikayetim vardı sonra ateş ishal halsizlik tad koku kaybı olarak devam etti inşallah degilsinizdir
(153 puan) tarafından
Çok teşekkürler inşallah değilimdir ben zaten burnumdan nefes alamıyorum nefes alırken zorlanıyorum ölsürürkende komiklerim acıyo
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hemen çıkıyor test e nabızdan bak istersen 
(153 puan) tarafından
E nabız şifrem yok canım eşim sağlık ocağını arıcak haber bekliyorum ben arardım aslında da konuşacak mecalim yok
(3,820 puan) tarafından
E devlet şifren varsa onla da girebilirsin eşime yapıyorlar arada ö öyle öğreniyor akşamına
(153 puan) tarafından
Oda yok canım galiba
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Biz kovid olduk aynı.belirtileri yaşadık 
(153 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun benim sonuç negatif
(1,343 puan) tarafından
Sevindim o zaman demek.ki sadece bir gripmis ama belirtiler hemen hemen aynı bazı farklılıklar oluyir
(153 puan) tarafından
Bazı testler doğru sonuç vermiyo diyolar ama düzelmezsem birdaha yaptıricam testi
0 oy
(13,417 puan) tarafından
Öncelikle koku tat kaybı herkes yaşamıyor. Diğer bir durum negatif test olayı testler güvenilir değil. Arkadaşımın eşi test yaptırdı sırt ağrısı vücut ağrısı boğaz ağrısı şikayeti ile sonuç negatif. Fakat gittikçe ağırlaştı durum. En son bir hastaneye daha başvuruldu yine test ve sonuç pozitif 15 gün yoğun bakımda yattı şükür şu an iyi geçmezse testi tekrar edin 
(153 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bugün 3.gün hasta olalı dun cok kötüydüm bugün gözlerimi açabiliyorum en azından ama halen heryerim agrıyo tabi geçmezse tekrar yaptırırım
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Gribin bütün belirtileri covidde var zaten tek farkı koku kaybi oda hemen oluşmuyor 4-5.Günde başlıyor 
(153 puan) tarafından
Bugün 3.gün hasta olalı ama zaten döviz değilmişim sonuç negatif
0 oy
(834 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor canim karantinamiz bugun bitti bende belirti hapsirma bogaz ağrısiydi esimde sadece üşümeydi geçmiş olsun inşallah gripsinizdir
(153 puan) tarafından
Sonuç negatif cıkmış canım cok sagol galiba gribi çok ağır geçiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 232 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 378 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 696 göst.
13 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatya00 (128 puan) tarafından soruldu