0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde (12,269 puan) tarafından
Eşimin babaannesi 95 yaşında ama kendinde bir kadındı bir anda fenalaştı 

15 gündür hastane de kalıyordu 

Kalbinden beynine pıhtı atmış 

Artık kafası gidip geliyor ve zar Zor yuruyur 

Kayipeder de ben anneme bakarım dedi bugün hastane den getirdiler ama kaynanamın suratını görmeniz lazım 

Neymiş herşeyi beğenmiyor ben bakamam diyir ama kayınpeder için sesini cikartamiyor 

Bende anne aferin ilerde sana nasıl davranmam konusunda bana yardımcı oluyursun dedim 

Düşmez kalkmaz bir Allah. Birde eşimin babaannesi kaynanam kötü yemek yaptı diye onun için dayak yemiş kadın  kusurlarını örtmüş hep 

Hiç kötü davranmamis düşünün yani şimdiki gelinleri düşünemiyorum ( kaynannam eski kadın o yüzden diyorum )  babasının kiziysa Allah rızası için eşi için bakan lar vardır tâbi onları tenzih ediyorum)

Bende sorgulama ya başladım Acaba bende bakarmiyim siz de bakarmissiniz 

37 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu arada eşimin babaannesi anneannemin eltisi oluyor :)

İki gram olmuş kadın eğer benim gücüm yeterse aşağıya inersem Allah rızası için isteklerini karşılamaya çalışırım 

Çünkü sürekli anneanneme rahmet okuyur 

Sürekli 

Eltisini çok seviyormuş 

Güzel yürekli kadın onu oğlunun sırtında içeri girerken görünce içim acıdı 

(7,155 puan) tarafından
Kaynanamı hiç sevmem ama Allah rızası için bakardım ben
(12,269 puan) tarafından
Valla ben seviyorum da  tereddüt ediyorum artık bakmadan kötü bakarsam yarananam ilerde
-Reklam-
+1 oy
(133,927 puan) tarafından
ven bakmam bacim 
(12,269 puan) tarafından
ama.zarari olmamış bu post sana göre değil bacı☺️
+1 oy
(3,822 puan) tarafından

Bakardım canım ama kaynanam bir gün içinde vefat etti duası o yöndeydi beni kimseye muhtaç etme Allah ım derdi öyle de oldu ama olsa bakardım hiç gocunmam 

Annem 9 ay dedeme 7 ay babaanneme baktı yatalak şekilde ben ondan gördüm ne olursa olsun bakardım 
(12,269 puan) tarafından
Allah razı olsun ama sen bir suratını ya oda elime düşerse ne olur valla o zan düşüncem artık duruma göre
(3,822 puan) tarafından
Sen yine insanlık edip bakarsın canım bırak o bakmasın Allah rızası için yapıyoruz ne yaparsak
+1 oy
(1,012 puan) tarafından
Yaşlılara dayanamam bakarım. Ama öyle her şeye dil uzatmicak kimsenin evine düzenine karışmayaacak. Çocukken annanem kalırdı bizde rahmetli iyiydi hoştu ama herkese çok laf söylerdi. Ablama babama falan dili hiç durmazdi. Biz de çocuğuz istemezdik. Gitsin isterdik. Garibim annem hep arada kalırdı. Büyüyünce anlıyor insan keşke annemi üzmeden idare etseydik. 
(7,791 puan) tarafından
O zor cnm ya jnsan yaslsndikca dilini tutamaz okuyo anneannem cok iyidur cok severom ama simdi her seye laf eder biri oldu yaslsndikca oyke oluyolar gecmisin hatrina idare etmek gerek bizde oyke olucaz ne yazik ki
+1 oy
tarafından
Önceden olsa bakarım derdim ama eli ayağı tutarken keyfi olarak hep başıma kaldıkları ve sürekli evimiz kaç km uzaklıkta olmasına rağmen benden çıkmadıkları için kendi kendilerini soğuttular o yüzden Rabbim o günleri göstermesin ama ben bakmazdım her halde 
+1 oy
(228 puan) tarafından
O kayinvalidesine bakmıyorsa sende ona bakmazsın dediğin gibi gün gelir oda muhtaç kalır birine zaten kaç gün bakicak belki vefat edicek sayılı günleri var ama ben kaynanama bakmam çünkü çok yaptığı şeyler var ve kendi kayınvalidesini bir gün evine getirmiyor aynı yerde kalıyoruz onu bunu alıyor orda  kalıyor bende öyle yaparım evine gidip  onu bunu alırım evime getirmem 
(12,269 puan) tarafından
Valla sen git sanki o hiç düşmez.ellere gibi davranıyor  üzüldüm açıkçası
+1 oy
(1,031 puan) tarafından
Kaynanamda kaynanasina bakmak istemiyor hatta kaç defa geldi kayinbabam gelsin bikac hafta kalsın dediğinde bile benim rahatım bozuluyor ben edemiyorum istemiyorum deyip cingar çıkarttı hep a kaynanası melek gibi kadın 7/24 namaz Kur'an dua yani zararı yok bir kosede oturur uzanır . Benim kaynanam bencil bizi bile evde istemiyor oğlunu ve beni ayrı eve çıkalım diye neler etmediki . Tüm yaşadıklarımı dusununce ona bakmamı hak etmiyor. Allah el ayağa düşürmesin bende dahil kimseye muhtaç etmesin 
0 oy
tarafından
Allah düşürmesin ama zorda kalırsak bakarım Allah icin
0 oy
(7,742 puan) tarafından
Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama kimsesiz düşkün ise bakarım neden bakmayayim çok zordur illa ki ama Rabbimin hoşuna gidecek şey ve eminim kocamda öyle bir şey yapsam benimle gurur duyar yatar kalkar duacim olur... Yine de rabbim ne bizi muhtaç etsin ne de bize birini ..  
0 oy
tarafından
Ben bakarım net Allah rrazi olsun dese yeter 
0 oy
(128 puan) tarafından
Ben birsey yokken bakamiyorum bir de hastayken .düşünemiyorum 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Allah için bakarım ama huzursuzluk çıkarmamak şartıyla ki zaten kaynanamda öyle birisi Allah elden ayaktan düşürmesin 
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Vicdan meselesi canım şahsen ben bakarım
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bakarm cnm baktimda anneannemin annesine baktım 95 yaşlarındaydı çok tatliş oluyorlar. 
0 oy
(580 puan) tarafından
Ben bakmam cnm Rabbim onun o pis kalbine göre versin ona 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Yatalak birine bakmak öyle göründüğü kadar kolay bi işi değil cnaım bi kadın kaldırıp indiremez onun altını temizlemek flaan var şahsi fikrim benim midem bulanır ben kaldıramam yani bakmayı Rabbim kimseyi ele dğşürmesin
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim kaynanamda zor biri ama başımın üstünde yeri var benimde o durumlara dusmucegim ne malûm her zaman niyet önemli ben hep diyorum Rabb'im o durumlara düşürmesin ama bakilcaksa herzaman bakarım.
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Evet bakardım yatalak kaynanam annemde olabilirdi düşünsenize eşinizn bakmadığını
0 oy
tarafından

Öncelikle kaynanaya çok iyi laf söylemişsin tebrik ederim <3ben bakarım kaynanama kimin ne olacağı belli değil 

(12,269 puan) tarafından
Valla canım söyledim oyoe söyledim ki kadın başını önüne eğdi resmen
Utandı ama bugün suratı gene şirke satıyordu
0 oy
tarafından
Bakarım nasil onlar bebeklikten bizi buyutuyolarsa yaslaninca düştüğünde bende bakarım bi nevi merhamet vicdan meselesi bu

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 811 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 920 göst.
24 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
27 cevap 1,524 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selma66anne (780 puan) tarafından soruldu