0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (350 puan) tarafından
Kızlar kardeşim sormami istedi sizlerden fikir almak istiyor sevgilisi tekel bayi de çalışıyor kendi dükkanları babamla falan tanosti tabi babam hemen dedi ben tekelde calosmani istemiyorum diye oda evlenmeden düzgün bi os kuracağını söyledi şimdi sorun şu ki çocuk bütün aileyle tanıştı evet çok iyi çok güvenilir bi insan ama çok ilgisiz ya biz dusunuyoruz bi sonuca varsmiyoruz mesela gece diyoki yarın birlikte vakit geciricez sabah arayıp sormuyo öğleye doğru arıyo ablamla eniştem geldi ayıp olicak diye gelemedim k.bakma diyo surekli bi arkadaş ortamı ya diyoruz yalan mi soyluyo acaba yok yalanda değil siz bi fikir verin kızlar ya kardeşim de surekli arıyo surekli çocuk çalışıyorken bile arıyo bende diyorum arama biraz surundur bu sefer karşı taraf aramyo kardeşim de kaybetmek istmiyo

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
balik bastan kokar valla smdiden.boyleyse ilerleyen zmanlarda ilgisi temelli kesilir en nefret ettigim seydir takilmamak yok arkadas ortami falan sureklii 
(350 puan) tarafından
Aynen bende öyle dusunuyorum bastada söyledim bunu ama cevap ne olsa begenirsin canım kardeşimin adı elif elifin beni değiştireceğini biliyorum evlenince asla yapmiycani böyle şeyler birlikte vakit geciricez
tarafından
umarim degisir ama bile bile de evlenmek nekadar dgru  tartisilir tatlim. kendisi bilir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Garantide görüyor bence kardeşini o yüzden çok umursamıyor çantada keklik hesabı bence kardeşin kendini geri çeksin aile ile tanıştı diye nikâhlamadı ya fazla üstüne düşmesin bir iki gün kaybetmez korkmasın kaybedersede onun yararına olur zaten yol yakınken ne olduğu meydana çıkmış olur 
(2,629 puan) tarafından
Aynen katılıyorum sana. Ve ailenle tanıştığı için kafa rahat olmuştur çocuk da nasıl olsa olucak bu iş kızın ailesiyle tanıştım benden başka kimseyle olamaz ayrılmaz kafasına da girmiş olabilir.
tarafından
Kesinlikle öyle ben tavırlarından onu anladım yarın iki gün sonrada yeter arayıp durma bi ailenle tanıştık diye kocan mı olduk vs laflar etmeye de başlar fazla nazlamamak lazım
(2,629 puan) tarafından
O kadar ileri gitmez insallah da kiz kardesi bu kadar arayıp sıkboğaz etmesin biraz geri çekilsin.
tarafından
Bencede çok üstüne düşmesin
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Cok yuz vermesin evlenmeden erkek kosmasi lazim peşinden sanki dunyada tek o mu kaldi kaybederse bosversin az kendini  geriye  ceksin zaten kardesin kadar deger veirrse arar yoksa evleninca daha kotu olue
0 oy
(903 puan) tarafından
Vallh cnmmm nasıl başlarsa öyle bgiderrrr
0 oy
(771 puan) tarafından
Bence daha sewgiliyken böyleyse ewlenince nasıl olur kim bilir belki düzelir ama belkilerlede hayat geçmiyo uygulama sendede war gün içersinde burda neler neler okuyoruz az çok takip ediyosan bilirsin bence her şeyin başındayken wazgeçmek daha iyi ne insanlar war ilgisizlikten arkadaş ortamından muzdarip  ya karnında çocuğu war bişi yapamıo yada yeni doğum yapmış bişi yapamıo çaresizce önüne koyulan hayatı yaşıyo. Bence çok iyi düşünsün canım kimse waz geçilmez değildir kimsede kendi canından önemli değildir. Hayatın başındayken hayatı çekilmez kılmasın benim tavsiyem bu canım kütüğü yontup masa yapmaktansa masa  almak daha mantıklı 
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Bence iyice bi Tanıyın şimdiden böyle umursamaz davranır yalan söyler evlenince çıkar ortaya diğer yüzü kendimden biliyorum
0 oy
tarafından
bence kardesin fazla arıyor biraz kendi haline biraksin sonradan kaybedecegine simdi.kaybetsin garanti olarak görmesin kardeşini
0 oy
(221 puan) tarafından
Kardeşin biraz uzak dursun canım belki kardeşinin kıymetini anlar erkeklerin üzerine düştükçe onlar kendilerini geri çekip kendilerini birsey sanıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 290 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 697 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 658 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 671 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,412 soru

23,620,522 cevap