0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 34 haftalık hamileyim ara sıra tuvalete giderken kulodum da ıslaklık oluyor böyle çiş kaçırmış gibi ama çiş değil çiş kokmuyor ter desen oda değil tam vajinamdan akıyor çünkü acaba suyummu geliyor azar azar benim bi yakın tanidigim oyle olmuştu sürekli tuvalete çıkıyordu çişim geliyo diye meğer cisle birlikte suyunuda bitirmiş doğuma kuru aldılar doktorum izinli sorcak kimsede yok size danışmak istedim su olabilirmi ?

7 Cevaplar

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Bunu ancak ya eczanede bi kagidi satiliyo ya onla  anlarsin ysda usg ile doktoruna soyle mutlaka suyunun seviyesine baksin
tarafından
Sali günü gelecek inşallah soylucem :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Turnusol kağıdı al cnm eczaneden
tarafından
O ne yapiyor
tarafından
İç çamaşırına yerleştiriysn. Hani eğer suyunsa rengi değişiyo. Akıntı, idrar, ter falansa değişmiyo
tarafından
Aa çok pahalı bisemi eşime soylim alsin
tarafından
Kız yok ucuz bişey. Bnm arkadaşım da almıştı.
tarafından
Saolasin bacım
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Senin yeni hesabınmi canım bu yani tuvalette değilde olduğun yerde gelmesi lazım canım benim 2.de öyle olmuştu oturduğu yerdeazar azar gelmeye baslamisti
tarafından
Yok tuvalete gidip çisimi yapinca kulodumun islakligini farkediyorum
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Doktorunuz izinli olabilir siz acile gidip bı ultrasonla muayne olun.. su sızması nadir görülen birşey ama içiniz rahat eder..
tarafından
Canım acilde ultrason yok malesef
(3,188 puan) tarafından
Nasıl yok nerede yaşıyorsunuz ki.. Ankara'dayim mesai disi muayne diye kadın doğum var..
tarafından
Burda sadece ebeler var ordada nst var başka bişe yok anca doktoruna gel diyip duruyolar
(3,188 puan) tarafından
Anladım.. akıntı muhtemelen :)
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Akintin oluyodur büyük ihtimal cnm kontrole gidince sorarsın dikkat ama bol bol su ic devam ederse baska doktora gidersin idrar tahlili yapiyo sanirim ordan anlasiliyo sızıntı varmi tam emin degilim ama
tarafından
Hep akintim oluyodu ama bu farklı su gibi
0 oy
tarafından

image

bundan bahsedyrm kuzu
tarafından
Tamam canım saolasin
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Tam olarak ne olduğunu bilemiyorum ama eğer bebeğin suyu ise çok tehlikeli bi durum. Bence hiç beklemeden acile git. Hem için rahat etmiş olur hem de bebeğinin iyi olduğundan emin olursun.  

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 524 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 538 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 391 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,504 soru

23,621,704 cevap

306,841 kullanıcı

...