0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yerleşme kanı birgün mu gelir birde adet gibi mi olur kızlar 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir gün geldi bnm adet gibi degildi
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk kızımda yerleşme kanaması gördüm tek sefer pencereye kan pıhtısı şeklinde geldi yani o zmaan öyle olduğunu bilmiyordum ama sonradan öğrendim o yerlemse kanaması imis diğer iki gebeligimde görmedim 
tarafından
Ya 3 gündür adet gibiyim adet günüme birgün kala oldun gebelik yok ama bilemedim bugün kesildi neden ki bu arada antibiyotik attım ondan mı diyorum
tarafından
Antibiyotik kullandığından olmuştur canım
tarafından
Teşekkür ederim canım normalmidir ya
tarafından
Ilaç kullanımı adeti genelde etkiler cnaim ben ağrı kesici dahi kullansam adetini ya keser yada geciktirir ama emin olmak için bi gebelik testi yapabilirsin pazartesi
tarafından
Diş ağrısı çekiyorum farklı farklı diş ilaçları vs da attım ona bağlamıştım ama teşekkür ederim bı yapıyım
0 oy
(426 puan) tarafından
Bende yerleşme kanaması olmadı cnm. Adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Benim 2 gün geldi kahverengiydi ama belli olmaz kahverengi kanla bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenen oldu bence acile gitmen gerek 
tarafından
Ya 3 gündür adet gibiyim gebelik yok gibi ama normalde 7 gün adet olurum 3 günde kesildim antibiyotik fazla attım ondan mı olduki birde adetime 1 gün kala oldum
tarafından
Kanamanın rengi nasıl peki
tarafından
Kişiden kişiye değişir ama ben bir ara 3 kutu antibiyotik kullanmama rağmen kanama durumumda değişiklik olmadı
tarafından
Normal adet gibi ne açık ne koyu
tarafından
Allah allah ya o zaman adet olmuşsundur :( ben de bu sefer grip olmuştum diye adetim 3 gün sürdü
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Adet gibi fazla olmaz bide rengi daha farkli olur ve en fazla 2 -3 gun surer 
tarafından
Benim 3 gündür adet gibi geliyor adet Miki normalde 7 gün sürer 3 günde kesildi
0 oy
tarafından
Bir kaç gün lekelenme şekilde gelir 
tarafından
Ben adet gibiydim ama birgün kala geldi adetime ve 3 gün kesildi ama bilemedim gebelikte yok yani emin değilim ama belirti vs yok
0 oy
(207 puan) tarafından
Benimde adet gibi geldi adet oldum sandım ama megerse hamileymişim 
tarafından
Peki kaç gün sürdü ve farklılık varmiydi
(207 puan) tarafından
Yok farklılık yoktu aynı adet gibi 3 gün sürdü
0 oy
tarafından
3 4 damla kahve rengi akıntı geldi tek sefer 
tarafından
Benim 3 gündür var ama 7 gün süren adetim 3 gün sürdü ve bitti antibiyotik attım fazlaca ondanmiki
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Benimki günler sürmedi sadece bir lira para büyüklüğünde koyu bir leke şeklinde oldu ikincide de hic görmedim 
tarafından
3 gündür geliyor adet mi omu bilemedim ya
0 oy
tarafından
Sadece bir kereliğine leke şeklinde geldi bende eger oysa
tarafından
Benim 3 gündür adet gibi geliyor ama normalde adetim 7 gün sürer 3 gün kesildi ve adetime birgün kala oldu bu antibiyotik attım fazlaca ondanmiki
tarafından
Hamile miydin canım yoksa şüphen mi vardı eğer hamile değilsen adet düzensizliğidir antibiyotik ten olabilir hamileysen de doktora git muhakkak düşük tehlikesi olabilir
tarafından
Yok kuzum gebe değilim ama şüphe var
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bende hiç olmadı 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Korkutmak gbı olmasın ama herkeste yerlesme kanaması olmayabilir o. Bende de geldi dusuk tehlikesi dedı sen acile gıt goster mutlaka ılac verdiler bana 
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 605 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 467 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,917 soru

24,378,517 cevap

348,528 kullanıcı

...