0 oy
1,026 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar şimdiden diyeyim beni yargılamayın sakın!! 

Bugün hastaneye gittim karşıma eski sevgilim çıktı benimle konuşurken bile evliydi.  Evli bi adamla birlikte olmuşum Ben bilmiyordum ama iş ciddiye binince artık evlenelim dediğim de öğrendim ve basımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü bugün gördüm o şerefsizi inan ki sinirden yazdım aslında... onu orda boğmak istedim karısını aldattığı için o kadar sınır oldum ki görünce onu oracıkta boğmak istedim ...yanlis anlamayın beni sakın sınır oldum ondan yazmak istedim 

13 Cevaplar

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Iyi yazmışsın insan hayatındaki bazı olayları illaki birinle paylaşmaya gerek duyuyo 
tarafından
Aynen canım valla görünce o şerefsizi inan ki sinirden öldürmek istedim oracıkta
(2,200 puan) tarafından
Anlıyorum merak etme sen benim de eski bi sevgilim vardı başkasıyla evlendi falan sonra benim onun evlendiğini bildiğimi bildigi halde beni görünce şist pist yapardı Allah şeref yoksunlarından  namus düşkünlerinden korusun
-Reklam-
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Görürsün, hepimiz zaman zaman görüyoruzdur. Ben çoğu zaman yüzyüze gelmesek de aynı ortamd bulunuyoruz akrabamdı.. 

Hiç tınlama. 
(6,138 puan) tarafından
Hahah :))) benimde yengemin kardeşiydi
(14,482 puan) tarafından
Düğünüme bile gelmişti :D  utanmazzzz :D
(6,138 puan) tarafından
Ohooo ben onların düğünü yaptım onlar da benim düğünümü yaptı:)) herşey eskide kaldi eşi ben o önemsemedik eşiyle de çok yakındık. Isin tuhafı eşim dış görünüş olarak ona benziyor kalabalığa girince ikisini karistiriyorlar:D
(14,482 puan) tarafından
Aman yarabbim ben nerelere gideyim :D bizimklern alakası yok. O takım elbseyle gezerdi :D benimki de utanmasa don atlet gezcek :D
(6,138 puan) tarafından
:))))) Allah iyiliğini versin
0 oy
tarafından
Canım çok sıkkın ama buna cevap yazmak istedim benim de eski sevgilim evli bide cocuklu çıkmıştı nasıl anlamamisim hala çözemedim valla bu erkekler kendilerini baya gelistirmisler tabi bu ben evlenmeden baya baya önce olmustu
tarafından
Ya biliyosunuz bazı kadınlar kocasının her lafının altında kalıyo ezdiriyo kendini naparsa hoş karsiliyo büyük ihtimalle onlar da ondan bu kadar rahattir
(28 puan) tarafından
Olabilir ama çok kötü ya eşin yanında başkasıyla mesajlaşiyor sen de bunu biliyorsun.ben olsam numarayı bulmaya çalışıp kızla konuşurdum.
tarafından
Valla Allah başımıza vermesin ama öyle bişey olsa ben once o telefonu esimin bi tarafına şey ederim sonra o kızı da bulur bi güzel hallederim
(28 puan) tarafından
Amin inşallah ama arkadaşın anlattığı gibi bazılarının haberi bile olmuyor.bile bile devam eden kizlar tabi ayrı.
tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Uni.seyken benimde bir arkadasimin sevgilisi vardi.

Hatta kiz ailesiyle de tanistirmisti arkadas cevresiyle falan. Sevgikisinin arkadaslariyla tanismistik birkaciyla ve adamin evli oldugunu ogrendik. Sonrasinda da bosanma asamasindayiz falan demisti birde kucuk cocugu vardi isitme engelli. Neyse arkadasim ve biz onunla ve onun arkadas cevresiyle irtibati kestik. Sonra karisi aramisti arkadasimi, bu ilk degilmis surekli boyle kizlarla takiliyormus bosanmaya yonelikte bir girisimi yokmus ama karisinin yaklasimi arkadasimi uyarmaya yonelikti. Ev arkadasimdi benim ve sevmistide onu tabi nereden bilecek boyle oldugunu. Neyse simdi arkadasim evli ve bebisi var cokta mutlu. Bu da kotu bir ani olarak kaldi. Simdi burada okuyunca hatirladim.
(1,517 puan) tarafından
Ayyy Allah' korumus arkadaşını gözünü açmış bazı kızlar var gözleri kör oluyor inanıyorlar ve hayatlarını kaydırıyorlar
0 oy
(24 puan) tarafından
Naptın bu arada canım eşinle baristinizmi
tarafından
Idare eder canım saolasin
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Sevgiliden sevgiliye değişiyor durum neden yargilanasinki benim eski sevgilim dünya iyisiydi ve iyilikleriyle güzellikleriyle hatırlarım karşımda çıksa selamlasirim
(6,138 puan) tarafından
Neden ayrıldınız ki?
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Yok canım niye yanlıs anliyalim yanlis anlamalik birşey yokki ortada ******** namussuzun teki hakveriyorum zoruna gitmesinden ki atlatmak bile kolay değil böyle darbeleri acıyorum karısına Allah ıslah etsin . Bende yaşasam olsa görünce acırim midem bulanır
tarafından
Amin canım valla
0 oy
tarafından

Bende daha dün akşam kafede gördüm:D:D

Hemde eşimle beni ayırmak için neler yaptı ama başarısız oldu ;);)

(14,482 puan) tarafından
Görümceyle kafelere git sen bensiz, görürsün tabi öyle canavarları :D beni götürmezsen öyle olur hıııııh :D
tarafından
Tamam kuzum bi dahakine özelden numaranı ver görüntülü arıcam seni sende yanıma gelmiş olursun ;)
0 oy
tarafından
Hersey eskide kalmis canm olur boyle seyler 
0 oy
tarafından
Cok normal bi durum canım benimde ole adi dedigim birisi vardi benim dogumum yakindi hastanede ben doktorun odasina girerken esimde arkamda tabi onunda karisi icerideymia kapi kollarini ben disaridan o iceriden tutmus tabi beni gordu sonra koca gobegimi donup kalmisti allahtan esim fark etmemisti kalabaliktan yada onemsememisti bilmiyorum ama olabiliyo simdi o adilikle pislikleriyle evli cocugu olmak uzere karisi bilse yedigi haltlari yazik cocuga oyle bi babasi var yani ne bileyim tuaf dunya 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Ne se.refsiz adamlar varmış işte bir kere daha görüyoruz..  evliyken başka bir kızla evlenicek seviyeye gelebilcek kadar sevgili kalabilmiş..  ele güne rezil edilmeyi hakediyor
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Haklisin cnm yargilanicak bisey yok malesef o kdr cokki boyle insanlar :((

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Oznur0311 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,172 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,743 göst.