Ozel gunleri en guzel sekilde kutlar mi mesela?
Benim esim hatirlar hatırlamasına da ezberlemiş pasta alip geliyor eve hediyede dogum günümde aldi. Dayanamadim söyledim kuru kuru pasta alma dedim gülüyor eee napim dio
Isinden midir yoksa isine gelmezlihinden midir anlamadim ama cok isterdim alsin beni yemege gotursun yada guzel bi yer ayarlasin surpriz yapsin axx axxx hayaller
Bulmuşsun, bunama
Benimkide öyledir pasta alıp gelir söylerim ben pasta alacağına başka bişey düşünde al derim çiçek alır o kadar evlendikten sonra işine gelmiyor bence yoksa önce böyle değildi
Bizimki dengesiz valla 4 senedir ilk defa bu yil dogumgunumu kutladi oda bi pasta almis gelmis kutuyu verdi elime kste yiyek dedi yildonumunde de bisey yapmadi bende dedim insan bisey yapardi ertesi gun yemege cikardi oyle dedim diye. Ama bazen mesela isten gelirken gul filan koparir kapiyi actigimda agzinda gulle sırıtır belli olmuyo hic galiba ozel gunden ziyade icinden gelince yapiyor
Benim esim de romantiktir baya hem de düşünceli her doğumgünüm de ya da özel günlerde evi falan süsler masa falan hazırlar
Bazen evet bazen hayır mesela asla ismimle hitap etmez askim hayatım vs der onun ağzından ismimi duymayali seneler oldu başkasına anlatırken bile gelinin yengen ve benim hanım diye bahseder ismimi unuttu yalım bi yere giderken izin ister ama borç vs yatırmak dışında arkadaşları ile çıkmaz yüzüğünü devamli takar bende çalışan bi insanım bazen ben işteyken yemek ve temizlik yapıp supriz yapar en son sevgililer gününde ben işteyken yemek yapmış çiçek kıyafet vs almış öyle bi süprizi oldu en son
Evlenmeden önce 8 yıl boyunca eee peşimde koşarken mükemmel romantik
Evlendik tam odun oldu hüsran 9 aydır bir kez dışında hcibrisey yok
Romantik değil ama duygusal . Arada bana.sarki söyler armağan eder :))
Romantiktir canımın en içiii
Cumartesi günü yıl dönümümüzdü hazirlan dedi bi baktim çorumdan samsuna gidiyoruz yemek icin
Eh iste cok olmasada idare eder
1,491,913 soru
24,378,466 cevap
348,518 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın