0 oy
1,985 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ozel gunleri en guzel sekilde kutlar mi mesela? 

Benim esim hatirlar hatırlamasına da ezberlemiş pasta alip geliyor eve :ermm: hediyede dogum günümde aldi. Dayanamadim söyledim kuru kuru pasta alma dedim gülüyor eee napim dio:angel::unsure:

Isinden midir yoksa isine gelmezlihinden midir anlamadim ama cok isterdim alsin beni yemege gotursun yada guzel bi yer ayarlasin surpriz yapsin axx axxx hayaller :)

37 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bulmuşsun, bunama :P

(16,818 puan) tarafından
Neyini bunicam kuru kuru pasta almasin gardasjm istemiom :))
tarafından
:D kız git  şurdan :D daha ne istysn işte
(16,818 puan) tarafından
Isteklerim ileriki yonde :)
Hazirlam yemege cikalim desin ne bileyim alsin guzel bir hediye romantizim yasatsin hihuuuuuu :D
tarafından
:D ahhh ahhh bulursan haber sal banada :D
-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından
Romantik evet canım :) 
(16,818 puan) tarafından
Neler yapmıştır mesela
(221 puan) tarafından
Biz daha 1 yıl olmadı evliliği iz her ay kutlar ya evi hazırlar süsler ikimize ve hediye alır yada dışarı çıkartır orda bişeyler hazırlayıp gönlümü yapar :) her defasındada şaşırtacak bişey yapar mesela hediye konusunda sevgiliyken dediğim şeyleri hatırlar ansızın önüme koyar ben unutmuş olurum anlatmış olduğum hayalleri o hatırlar yapar ben hatırlamam vs vs canım :)
(16,818 puan) tarafından
Ne guzel rabbim bozmasin devamlı ele olur umarim :))
(221 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(571 puan) tarafından

Benimkide öyledir pasta alıp gelir :) söylerim ben pasta alacağına başka bişey düşünde al derim çiçek alır o kadar evlendikten sonra işine gelmiyor bence yoksa önce böyle değildi 

(16,818 puan) tarafından
Olabilir :) ama illa soylemek mi.lazim anlami klmiyoree
(571 puan) tarafından
Kesinlikle anlamıyor ama sevgiliyken çokta iyi anlıyordu çok güzel şeyler seçiyor güller işyerine okula kadar gönderiliyordu ama şimdi pastaya döndü hepsi
(16,818 puan) tarafından
Ezberlemisler pasta :D basit tabi
(571 puan) tarafından
Tabi pasta al çık işin içinden:)
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Bizimki dengesiz valla 4 senedir ilk defa bu yil dogumgunumu kutladi oda bi pasta almis gelmis kutuyu verdi elime kste yiyek dedi :D yildonumunde de bisey yapmadi bende dedim insan bisey yapardi ertesi gun yemege cikardi oyle dedim diye. Ama bazen mesela isten gelirken gul filan koparir kapiyi actigimda agzinda gulle sırıtır belli olmuyo hic galiba ozel gunden ziyade icinden gelince yapiyor :)

(3,146 puan) tarafından
Olsun cokta takilmamak lazim ben arrik alistim diyemi bilmem pek bisey demiyorum yada ben yapiyorum ona. Ozel gunde yapinca hosuma gidiyor ama normal zamanda ufak jestler yapmasi ozel gunden dahada mutlu ediyo beni siradan bi gunde icinden geldi diye :)
(16,818 puan) tarafından
Tabiki ne ile mutluysan o güzeldir
(3,146 puan) tarafından
Aynen ama burda bazilari cok cekiyr esinden sukretmek lazim gene olmayiversin romantik bosver diyorum sonra.
(16,818 puan) tarafından
Haklisin saka falan sukur her halimize (*_*)
(3,146 puan) tarafından
Aynen oyle valla
0 oy
(7,157 puan) tarafından
Pasta gordugune dua ett benim esim kutlamaz bile 
(16,818 puan) tarafından
Aaa niyeki ama sevmio mu
(7,157 puan) tarafından
Isi gerekgi unutuyo sanirim ona pek vakti kalmiyor
(16,818 puan) tarafından
Ah su isler gucler bunlar yuzunden bazen eve gelip yemek bile yemz bnimki
(7,157 puan) tarafından
Benimkide 8.5 aydir gelmiyo maleseff :(
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Bnm esimde romantiktir
0 oy
tarafından
Yok canım yapmaz ama ben yaparım ona :DDD 
(16,818 puan) tarafından
O yapmayinca bnde ypmiom vlla benene:))
0 oy
(124 puan) tarafından
6yil mukemmeel dik ozel günlerde  uc yildir kalaslaşti yaslandik sanirim 
(16,818 puan) tarafından
Benimki daha 2 yil.bile olmadi ilerde hic kutlamaz o zaman :D
0 oy
tarafından
Valla canm benim eşim çok romantik 
(16,818 puan) tarafından
Meselaaaaa????
tarafından
Canm daha 1 yıl yeni doldu  evleneli devamlı yemege götürür 12 Şubat'ta dedesi öldü 14 Şubat sevgililer gününde gitmiş gül almış yani ben asla beklemezdim cenazede alacağını
0 oy
(164 puan) tarafından

Benim esim de romantiktir baya hem de düşünceli her doğumgünüm de ya da özel günlerde evi falan süsler masa falan hazırlar :)

(16,818 puan) tarafından
Ohhh ne guzel bizde kuru pastaya alisak :D
0 oy
tarafından
Öyle romantiktir ki biz evleneli kaç sene oldu diye bana sorar o kadar romantik yani :) 
(16,818 puan) tarafından
Ahaha beterin beteri :))
tarafından
Haline şükret yani pasta da pastadır :)
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Cok şanslısın onu bulamayanda var ben gbi:D aklina bile gelmez
(16,818 puan) tarafından
Ahhh ne kotu sen yo bi gun ogrensin :D
0 oy
tarafından

Bazen evet bazen hayır mesela asla ismimle hitap etmez askim hayatım vs der onun ağzından ismimi duymayali seneler oldu başkasına anlatırken bile gelinin yengen ve benim hanım diye bahseder ismimi unuttu yalım :D  bi yere giderken izin ister ama borç vs yatırmak dışında arkadaşları ile çıkmaz yüzüğünü devamli takar bende çalışan bi insanım bazen ben işteyken yemek ve temizlik yapıp supriz yapar en son sevgililer gününde ben işteyken yemek yapmış çiçek kıyafet vs almış öyle bi süprizi oldu en son :D

tarafından
Ikranurun annesi sende şanslı görünüyosun ama fotoğrafınız yeterince sevimli bence benimkisi de asla sevmez fotoğraf çekilmeyi bak :))
tarafından
Ona bende hayır demem ya seve seve başım üstüne kabil ederim :)
(1,062 puan) tarafından
O foto olayini hic sorma cekildi ama nasil cekildi dur anlatayim. Doguma 2 gün kala cekilelim artk bak doguracm dedim neyse zorla tm dedi dedmki al bunlari giy ben sevyorum o da yok bn bunu giycem ugrasamam cekilelim bitsn dedi bende zorla mi crklcm ya cekilmyorum git arkadaslarnla cekil dedm aglaya aglaya makyaj akti:D zor ikna etti tamam ozur dilerm oyle demek istemedim falan orda dans edyordu benimle ben guleyim diye o ara annem cekti☺☺☺☺☺☺
tarafından
Fotoğraf kadar anısı da güzelmiş cidden ah şu erkekler ille ısrar ettirçekler tek sefer de tamam karicim sen nasıl istersen demek lügatında yok hiç birinin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah em kötü gununuz öyle olsun sonucu neseyle :)
(1,062 puan) tarafından
Amin canim cümlemizin insallah ☺♥️
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Çok romantiktir vallahi bi tribimle spor ayakkabi yağmuruna tutar bi tribimle elbiseler:) sağolsun şaka bi çok romantiktir ama anlayışı hediye almak :) 
(16,818 puan) tarafından
Hediye almk romntilik degildr bna gore jest yapsınlar:D
(1,450 puan) tarafından
Malesef bana gorede degil zaten görevlerin arasında diyorum ayakkabı almak elbise almak vs :)
(16,818 puan) tarafından
Kritelere gire es alamadik istw :D
0 oy
(1,515 puan) tarafından

:DEvlenmeden önce 8 yıl boyunca eee peşimde koşarken mükemmel romantik :D

Evlendik tam odun oldu hüsran 9 aydır bir kez dışında hcibrisey yok 

(16,818 puan) tarafından
Evlenince niye degisiolar acep :/
(1,515 puan) tarafından
Ohh aldım nasil olsa artık.hem yanımda diye kıymet kalmıyor herhalde çok sinir bozucu
(16,818 puan) tarafından
Sanirim ele nede olsa aldim alacağımı diolr :)))
(1,515 puan) tarafından
:D :D işte bu yüzden kafasını duvarlara duvarlara vurasim var
0 oy
(7,118 puan) tarafından

Romantik değil ama duygusal . Arada bana.sarki söyler armağan eder :))

(16,818 puan) tarafından
Aaa oda değişik guzel bisey:))
(7,118 puan) tarafından
Çiçek alma hediye alma olayları pek yoktur ama şarkı özellikle türkü söyler armağan eder sarılır öper.  Olmadık anda gelip sarılır sapsigim ya :)) ayy özlemim kabardı adama karşı:))
(16,818 puan) tarafından
Ay yanindaysa kos saril op kokla :D
(7,118 puan) tarafından
Uyuyor şimdi kıyamam çay da içmedi yemekten sonra biraz gogus ağrısı varmış iş yerinde klima çarptı sanırım. Yine de gider öperim:))
0 oy
(637 puan) tarafından
Eşim fazlaca romantiktir. Asla hediye almaz, yani özel güne özel görev gibi hediye almaktan hoşlanmaz. Ama özel olan her gün de kesinlikle yemeğe çıkarır ve sonrası içinde olan yapmıştır hep. Eşim konuşurken çok romantiktir. Öyle cümleler kurarki, ben içimden taşan aşkıyla nasıl onu daha çok sevemem diye deliririm. Oysaki bi gün aklımı kaçıracak gibi severim. Saçındaki beyazların sayısını bilirim, ben de az romantik değilim :))) 
(16,818 puan) tarafından
Allah bozmasin asli  ya ne guzel :(
(637 puan) tarafından
Amin canım. Allah razı olsun.
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Romantiktir canımın en içiii <3

Cumartesi günü yıl dönümümüzdü hazirlan dedi bi baktim çorumdan samsuna gidiyoruz yemek icin :woot:

(16,818 puan) tarafından
Wiuuuu :) benimde yapsaydi bayilirdim heral :D
(2,916 puan) tarafından
Bayilmadim ay ben tamam dedim hazirlandim :D
(16,818 puan) tarafından
Bayilma tabi ne bayilcan hazirlan git :D yoxsam unutulur  sonra
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Biz ailecek odunuz bende esim de bilmeyiz öyle şeyler..  hoşuma da gitmiyo sanırım yapmacık geliyo anı yaşıyorum..
(16,818 puan) tarafından
Kiz olur mu :D hergun ayri o gunlwr ayri
(9,647 puan) tarafından
Hergun aynı o günlerde aynı :D aman bende de yok hiç romantzimn kırıntısı bile yok yapsa kesin beni aldatuyo diye düşünürüm bu saaten sonra :D yapmasın valla bende yapmiyım iyiyiz biz :))
(16,818 puan) tarafından
Deli ya :D yapmasin o zaman kalın odun odun :D
(9,647 puan) tarafından
He valla ruh ikiziyiz her ne kadar başka konuda anlaşamasana odunluk ortak noktamiz
0 oy
tarafından

Eh iste cok olmasada  idare eder:angel:

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 789 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 605 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,466 göst.