Ozel gunleri en guzel sekilde kutlar mi mesela?
Benim esim hatirlar hatırlamasına da ezberlemiş pasta alip geliyor eve hediyede dogum günümde aldi. Dayanamadim söyledim kuru kuru pasta alma dedim gülüyor eee napim dio
Isinden midir yoksa isine gelmezlihinden midir anlamadim ama cok isterdim alsin beni yemege gotursun yada guzel bi yer ayarlasin surpriz yapsin axx axxx hayaller
Kiz yok hiç romantik degil odun odun
Benimki sevgililer gününde iki ekmek yoğurt aldım sana dedi ve almıştı harbi
Ahhh Ahhh evleninceye kadar hep kulağıma şiirler okurdu şarkılar söylerdi her günümüz romantik ve çok eğlenceliydi 2 yıldır evliyiz doğum günü ve evlilik yıl dönümünde romantik bir yemek yeriz çiçek de alır amannnn sevgili olmak daha güzeldi yaa
Romantik gibi ama değil yani önemli günleri unutmaz genelde hatırlar kutlar ama değişik fikirleri yok hep aynı şeyler pasta çiçek yemek öyle yani birkere komşumuzla birlikte evlilik yildonumumuzde bayağı bir hazırlık yapmış masa yemek müzik hediye çiçek kapılarda notlar yerlerde mumlar falan bi ı yani başkada yok
Hayir esim hic ama hic romantik degil ama beni cok sever
Benim esim ozel gun kutlamaz evlilik yildonumu haric ama ara sira eser alir dun yollamis bana onlari kizina bitane gul almis kizimda sabaha kadar beni tekmeledi durdu kiskandi galiba
Kız senin ki bari pasta aliyo.beterin beteri var benim ki onu da almıyor.evlenmeden önce kutlardi artık mazide kaldı o günler.ilk evlendiğimiz yil doğum günümü umuttu ertesi günü hatırlattım ne dese(unutulan doğum günü olsun bitanem)Ne diyecen böyle adama.cok iyidir allah razı olsun ama biraz odundur
Yok canim nerdeeeee bnmkide pi pasta alir gelir bi gecen dogum gunumde Pierre Cardin den canta almis üzüldüm gitmis o kdar para vermis diye
benimkide cicek alir pasta alir klasik bizimki oda sıkıyor bir muddet sonra yas cicege giden paraya hep kizarim kuruyor gunah saksida alsa neyse cok severim adam inadina vazoluk alir bir hafta sonra cope gider ben ona tsort cuzdan parfuk arabaya bisey sevdigi mesela bjk tutar mutlaka bjk magzasindan bisey alirim mutlu olsun diye erkekler bu işi bilmiyor bence en son dogum gunu pastam ve cicegim
1,493,834 soru
24,406,455 cevap
350,533 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın