0 oy
1,092 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ablamın eşi çok garip biri, ne bayramda ne seyranda ne annemi ne bizi hiçbir zaman aramaz, günlük hayatta da aramaz, eşimle sorunlarım var yada oldu bir enişte olarak asla bir derdimi sormadı aramadı dahi.. çocuklarım hasta oluyor oğlum biraz sorunlu muska yaptırdık birşeyler görüp ağlar geçmiş olsun diye aramaz. Yani hiçbir zaman aramaz evleneli 2 yıl oldu bir telefon açmışlığı yok. 2 yıl oldu yeğenlerimi bile görmedim öyle burnumda tütüyorlar, ablama hiç anlatmadım çünkü onlar mutlu olsun bizim için yeter. Ama çok üzülüyorum, Doğum yaptım yine aramadı, ablama işte Benim ablam doğum yapınca Cumhuriyet takalım demiş eniştem, ablamda takmam ben kusura bakma benim kardeşim doğum yaptı sen aramadın bile bırak bir kat kıyafeti demiş, yani ne bileyim abarttığımı düşünmüyorum

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benden 4 yaş büyük ablamın kocası var ne aramisligimiz ne mesajlasligimiz var aynı ortamda bulunursak hoşgeldin nasilsin bitmiştir  aramak sormak zorunda değil kaynana, görümce,elti,koca ,komşu,kayınpeder bitti şimdi enisteyemi takılıyor valla insanoğlunu anlamıyorum sen ablanla iyiysen enişte seni ne ilgilendirir
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Canım ben ablamla konusyorum enistemlede selam selam bu kadar 
0 oy
(157 puan) tarafından
Bence ablanın eşi değilde sen garipsin enişten seni niye arasın yada aramıyo diye niye hayıflaniyosun ablanla konuşuyorsan bitmiştir. Takacak yer aramayın 
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Niye adamı öyle kabullenmiyosunuz ki? Bence aramak zorunda değil. Ablanla görüşüyosan bırak o da aramasın. 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Anneni arama konusunda birşey diyemem ama eniştenin seni aramasına gerek yok
0 oy
tarafından
Enişten niye bukadar dert oldu sanane niye bukadar üzülüyon ne bekliyon peşinde mi dolanacak elin oğlu 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
enişten aramış aramamis sananeki  canım  önemli  olan  senin  kardeşinle konuşman yiyenlerin  burnunda tutuyorsa  git  gör  olmadı  kardeşini  ara  seni  görmeye  gelsinler  sen eniştenin aramasını niye bekliyorsun ki  sanki  o senin  kardeşin   elin  oğlu  seni  niye  arasın sorsun  ben hayatta  istemem  beni  aramasını  tövbe tövbe yaa  bana  çok  çok  saçma  geldi  bu konuda  yakınman 
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Kusura bakma ama ne muhabbetin olacak. Nasılsın bilmem ne diye mesaj atsa senin yada eşinin hoşuna gider mi ? Hem de Böyle her dolabın çevrildiği dünyada yaşıyorken. Ablan konuşurken telefonu eşinden isteyip sana geçmiş olsun vs dese neyse ama asla mesaj atması konuşması taraftarı değilim. Ve çok beklentilisin. Beklentin olmasa uzulmezsin
0 oy
(74 puan) tarafından
Enişten seni niye arasın ki bence adam normal sonuçta ablanla diyalog halindesin. Benim eşimde bayramdan bayrama arar eminim yakın oturmasak
0 oy
(13,657 puan) tarafından
Benim kocam da aramaz ya kardeşimi ama bu onu kötü biri yapmaz yani 
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Yani  getirmiyor ablamı yeğenimi özledim kısmi haklı olabilirsin ama aramıyor falan aramazsa aramasın bu mu derdin kız benim eniştem de asla doğum yaptigimda falan aramaz o kadar samimi değiliz ha kardeşimle iletir geldiginde kardeşimle der ama öyle bi msjlamamiz bile yok yani
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Amannnn arasa ne aramasa ne bunu niye dert ediyorsun demek ki öyle biri o da 
0 oy
(419 puan) tarafından
Bence enişten gayet normal kişilikte biri garip olan sen gibisin sanki :) 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 937 göst.
12 Ekim 2020 Diğer kategorisinde FatmaBerra (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,386 soru

23,664,364 cevap

309,170 kullanıcı

...