Allahın verdiğine istemeden demesek.. ? o kadar yanıp tutuşan varken hayırlı olur inşallah ilk bebegin mi
İlk cocugum isteyerek oldu bakalim 2. Yi ben istiyorum esim istemiyo olursa yari kaza oluyo herhalde
İstemeyerek demiyelim de bilinçli olarak yapmadım daha doğrusu eşimin biraz sözüne güvendim.öyle yapmayla hemen çocuk mu olurmuş hemen kimin çocuğu olmuş milletin bile hemen olmuyor falan diye beni kandırdı benim ki de nasip işte hemen tutmuş Kandırıldım yani ben kısacası.o kadar safda değilim aslında ama değer verdiğim insanlara çok güvenirlik.büyük tongaya düşmüşüm.ama iyi ki de düşmüşüm diyorum şuan sabırsızlıkla da bekliyorum bir yandan açıkçası dogsada sevsem diye.
Bilerek isteyerek yaptık oldu
Istemeyerek demiyelimde planli olmadi canm esim cok.istiodu ogrendikten sonra ilk 2 hafta pek alisamadim ama sonra ne kadr sansliyim die dusunmeye basladim daha dogmadan oglum bnm bitanem en sevdigim iyi ki hamisim Allah isteyen herkese nasip etsin
3 yollu korunurken hamile kalan bir kadın vardı daha oğlu 6 aylık bile olmamisti bu duruma şaşıran kadın göz yaşlarına hakim olamadı ve bir yandan da çok sevindi oğluna kardeş geliyor diye
O kadın bn oluyorm
Canım benim eşim büyük olduğu için istiyordu Ben de küçük olduğum için çok istemiyordum sonra Beni ikna etti korunmamaya Ben de dedim tamam Allah verirse olur ama inşallah olmaz dedim birkaç sonra Evlenmeden bir hafta önce Adetim bitti Evlendiğim ilk gece hamile kalmışım Şimdi 6 buçuk aylık kızım var çok şükür
Beeeeeennnnnnn alisiyo insanbi müddet sonra ama alışana kadar canım çıktı ilk kızım iki buçuk yaşındaydı çünkü öğrendiğimde hemde yüzümde kistli sivilceler vardı onun tedavisini görüyordum ... Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah önemli olan bu şimdide kiizimin skildigini gördükçe iyiki olmuş kardeş candır diyorum
Beeeeeennnnnnn alisiyo insanbi müddet sonra ama alışana kadar canım çıktı ilk kızım iki buçuk yaşındaydı çünkü öğrendiğimde hemde yüzümde kistli sivilceler vardı onun tedavisini görüyordum ... Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah önemli olan bu şimdide kiizimin skildigini gördükçe iyiki olmuş kardeş candır diyorum❤️
1,487,960 soru
24,323,287 cevap
345,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın