0 oy
232 göst.
Aile kategorisinde (294 puan) tarafından
Ya bayanlar ben 28 haftalik gebeyim ve etrafimdaki insanlar bni deli ediyo yk onu yapma yk bunu paylasma cocuklari olmus 5 yasinda yengem eltim tum rehbere msj yazmis cocugumun resmi olanlar paylasmayin nazar deyiyo ya zaten sevmeyen insan tenezzul edip paylasmazki dimi yoksa benmi abartiyorum bende dedim tummm rehberinize ayni msji niye atiyonuz olan var olmayan var dogdugum gun allah nasib ederse paylasicam kendi bebeyimi acaba bnmi yanlis dusunuyorum onlarmi

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gormemisin oglu olmus hesabi bu ne boyle herkese mesaj atmis paylasmayin diye madem nazardan korkuyo herkesin telefonunda niye cocugunun resmi var
(294 puan) tarafından
Dogumgunune gelenleri cekmeyin cekseniz paylasmayin diyolar ya
-Reklam-
+1 oy
(805 puan) tarafından
Ay kuzum nazar çok pis birşey ben gerçekten inanıyorum geçenlerde eşimin halası gelmişti kaynanamlara bende yanlira gitmiştim bende 30 haftalık hamileyim birde 18 aylık bir oğlumda var neyse beni gördü ayy sen nasıl bu halinle dinçsin nasıl bu çocuğa bakiyom karnı burnunda halinde yok oğlun nekadar kilolu boyu nekadar uzun dedi gözüyle bizi mahvetti ertesi günü ben çok kötü sırt üstü parkeye düştüm ondan birkacgun sonrada oğlum rahatsızlandı halada iyi olmadı 1000 de bir çocukta oluşan bir rahatsızlık oluştu halada hastanelerde surunuyoruz demem oki nazar var çocuklarınizi zırt pırt heryere atmayın 
(294 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cnm evet var ama abartiyolar
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Nazara inanırım elbette ama bir yere kadar. Böyle gidip herkesr mesaj atmak nedir görgüsüz gibi. Altın topu mu çocukları millet nazar değircek. 5 yaşına gelmiş bide. Bu kadarı abartı bence 
(294 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Paylaşsan nolcak canım paylasmasan nolcak sağlıkla büyüt geç işte .. illa paylascam diyosan da millet çocuk mu görmemiş nazar dualarını okursun en fazla
(294 puan) tarafından
Bende sirf onun icin diyorum sanki millet cocuk gormemis
0 oy
tarafından
Ben bir-tek watsapta paylasiym buraya bu kackez attim okadr nazardan ziyade kotu gozler var aset gozler var paylasmya gerk yok sen esin görsün yeter baskasnin taktirni almya gerk yokki abartili abartili paylasiliyosa
(294 puan) tarafından
Abartiliyo bence sanki tek cocuk bizde var
tarafından
Aman bosver he de geç bacm yaa cocuk senin cocgun kim ne karışır sende herşeyi dusunerk paylasiym mesuliyet benmde gec
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Bende nazara inanırım ama eltin baya abartmış bide 5 yaşına gelmiş çocuk. 

Ben kırkı çıkana kadar paylaşmadım, sonra paylaştım valla 
(294 puan) tarafından
Hem eltim hem yengem  ikiside ayni
0 oy
(467 puan) tarafından
ta bebekler bir melek cocuklar melek Allah korur onlari .bu kadar nicin abartiliyo bu durum.benim esde esimgillerde oyle nazar olar diye beni gebelikde cikarmadilar disari
(294 puan) tarafından
Oy oy sinir oluyorum allah korur ya
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ya nazar tabiki var ama afedersin abartip bo.kunu cikarmamak lazım cocuk hapşıriyor aaa nazar değdi,çocuk esniyor belli yani uykusu var aaa nazar değdi,çocuk aglıyor ya bebek nie aglar acıkir yada alti pislenmiştir hemen aa nazar değdi eşimin ailesi hep böyle ya nazar bi benim evlada mi değiyor şöyle bişi var çocuga en çok anne babasi ve cok yakin akrabasi nazar değdirir genelde yani yoldan geçen biri görse veya internette biri görse nazar değmez tabi bebek aşıri sevimli yada tombik filan değilse yani normal bir bebekse insanlar nazar değirmez sevdikleri değirir ve dua okursun gecer yani öyle tum rehbere mesaj atmak ne yaa gorgüsüzluk yemin ederim 
(294 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum ayni esim gibi konustunuz bu arada
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Amannn sinir oluyorum öyle insanlar tamam nazar var ama herşeye de nazarı bahane ediyorlar bende paylaştım hep bebeğimi valla birşeyde olmadı çokta güzel bi bebeğim var maşallah nazar diye diye odaklaniyorlar sonra bahane nazar oluyor 
(294 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(50,425 puan) tarafından
nazar var tabiki de nazar diye diye hayati zorlaştırmamak lazim yolda yururkende bebegin kafasını mi ortuyo nazar olmasin kimse görmesin diye ☺️ hem en cok anne babanin nazari degermis
(294 puan) tarafından
Ay inanki yaptigi oluyo
(50,425 puan) tarafından
inanırım canim
0 oy
(707 puan) tarafından
Bebeğin dogunca anlarsın.Nazar deveyi kazana insanı mezara sokarmis.Herkes iyi gözle bakmaz bebeğe yada çocuğa sende paylaşma.Elalem çocuğu görse ne olacak paylaşmanın ne alemi var.Bir gün olsun ne sosyal medyada nede whatsabimda paylaşmadim.Birilerinin görmesine ne gerek var.Ayrica bebeklerin yıldızı çok düşük olur hemen nazara gelir.
(294 puan) tarafından
Cnm bnde biliyorum nazar var zaten onlar cok abarttigi icin dedim
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Derler ya görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış :angel::D

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 977 göst.
+1 oy
15 cevap 379 göst.
24 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Esra0202 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy