0 oy
1,151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (942 puan) tarafından

image

Bu yüzden dün kavga ettik kızlar Allah aşkına bir bakın bebeğim var sadece onun battaniyesi var oda koku yapmış kendine sürekli elinde kokluyo ama anlamiyor benim s.alak kocam

40 Cevaplar

0 oy
(7,116 puan) tarafından
Bebekli ev dağınık olabilir ama dağınıklık dediği buysa tartışma için bahane arıyor demektir. 
-Reklam-
0 oy
(4,625 puan) tarafından
Senin ev daginiksa benim ev savaş alanı o zaman 2 çocukla
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Seninkinin canı sıkılmış herhalde 
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Bence eşinin bilinç altına inmek lazım   neden bu hale geldiğini araştırmak lazım 
0 oy
(258 puan) tarafından

Canım boşver takma eğer üstelerse kalkıp kendisi  toparlasın :D mesala benim Eşimden Allah razı olsun gerçekten hiç bir laf  etmez  hatta temizligimi  a dan ze ye kadar herşeyimi o yapar  camları makineyi boşaltmayı bike şu eşlerinize biraz iş yaptırın hanımlar biraz öğrensinler 

0 oy
(780 puan) tarafından
Bence eşin kavga etmek icin bahane aramış:)))):))yâda uzun zamandır kavga etmiyorsaniz can sıkıntısından sana sarmış buda bir bahane 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Kavgaya bahane aramış
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Şiddet uygulayacagına erkekse alsın güzelce katlayıp yerine koysun dagınıklık falan olmasın o zaman 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
3 gündür çamaşırlar askıda duruyor dün kahvaltı bulaşıklarıni akşam yemeğiyle yıkadım rahatsızım eşim biliyor dağınıklık almış baskni gidiyor düzeltmeye kalkisacam akşama anca biter çocuklu ev normal dağınıklık ve eşim de görüyor yetisemiyorum hemen arkamdan daha beter dağılıyor ne yapalım kutu gibi ev olsun da çocukları mutsuz mu olsun taktiği şeye bak bide yarın öbür gün büyüyecek o çocuk tekrar düzene girecek o ev ama çocukken kalsın dağıtsin zaten park yok dışarı yok oyun alanlarını kismasin bı zahmet
0 oy
tarafından
Dağınık olsa nolacak ay benimki uçuyor bildin gelince bazen eşim topluyor yada benim bebemden vaktim olursa topluyom hoş gelen giden yok varsın dağınık olsun
0 oy
(377 puan) tarafından
Biraz el atta toplansın deseydin:)
0 oy
(612 puan) tarafından
Bizim eve getir dağınıklığı görsün:D
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Ne kadar saçma bebek çocuk olan her evde illa dağınıklık olur ne var yani insan halinden anlasın eşin, bosver ya ne evler var pislikten geçilmiyor 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Eşin sizin evi dağınık hiç gormedi herhalde bizim evde kedi yavrusunu kaybetse bulamaz
0 oy
tarafından
Benimkide ev niye dağınık değil bebek olan evde dağınıklık olur ev azıcık dağılsın ya hep toplu vs diyor bende dağılmasın temiz olsun eve gelip evin haline bak pis vs demesin diye çabalıyorum çünkü bir yeri dağınık gördüm mü o dağınıklık büyümeden hemen toplamaya başlarım. 
tarafından
Yani dağınık olsa bir dert olmasa bir dert ki senin bir dağınıklığı yok o kadar da olur olmazsa tuhaf karşılanır
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Topla dağınıksa deşeydin ya bunları da hep derli toplu temiz alistirioz sonra ortada bisey görünce pis ilan ediolar pisler:))
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Acaba anasının evi cok mu tertipli duzenliydi 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Al o battaniyeyle boğ onu 
0 oy
(128 puan) tarafından
Kiz benim kocamda hergun ne temizlin yapma diye benle kavga ediyor jahabaha gunluk evi supurip silin diye kiziiyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 868 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esesloli (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Azra.Ensar (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 796 göst.