0 oy
302 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Bir kaç saat önce babamın testi pozitif çıktı büyük ihtimalle annem ve abimde öyle. Yediğiniz içtiğiniz önerebileceğiniz şeyler varmıdır 2side kronik hasta korkyrum teşekkür ediyorum şimdiden.. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
boll boll vitamin istahlari kesilecektir buna aldanip bisey yememezlik yapmasınlar durmadan atistirsinlar duzenli beslensinler ishal durumu y asanirsa patates puresi bi nebze durdurabilir 
(178 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
rica ederm canm temizliklerine dikkat etsinler tabaga kasiya dokanmasnlar plastik tabak kaşık alın onlar ile yesinler kullandiktan sonra posete sımsıkı baglanip  atılsın bize doktor demisti  baskada aklma gelmiyor canm
(178 puan) tarafından
Ya onu dedim yarın eşim alıp götürecek
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

Bol bol yeşillik 

C vitamin alın eczaneden 

Meyve 

Sumaklı soğan yesinler 
(178 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
(3,834 puan) tarafından

gecmis olsun canim. 

agizlari bos durmasin hep yesinler ozellikle meyve c vitamini. bol su icsinler
(178 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Babam cok sukur daha yeni atlattı 20 gunde negatife dondu. C vitaminli meyveler. Eczaneden mutlaka vitamin alsın. Doktor babama yazmıstı. Bal, pekmez, zeytin yapragı, kekik cayı  eger cıgerlere ınmısse kozalak surubu, sureklı su ıcecek ve balkonda gunes gorsun arada. Ben babam ıcın cok arastırdom 
(178 puan) tarafından
Canım bi test yaptılar sabah aramıs lar pozitif aksam gelcez demis ler ama bizde bilmyruz ciğere inmiş bile olsa nasıl anlayacağız
(1,038 puan) tarafından
Babam test yapmaya gıttıgınde hem kan testi hemde cıgerlerıne film cekmısler. 10 gun ıcınde negatife donmedı tekrar film cektı ler daha cok arttı dediler. Erken farkettıysneız genelde ınmıo bıde oksuruk var mı
(1,038 puan) tarafından
Bol yesıllık samırsak lımon sogan bunları tuketsın. Babam oksuruk ıcın zencefil bal tarcın karısımı yaptı. Her sabah ılık site bal koydu. Allah yardımcınız olsun. 20 gun bnaa bıyık gbı geldi. Birde kronıktı diye ole cok korktum ki.
(178 puan) tarafından
Ya canım bizde bilmiyoruz dün aksam ateşi çıkmıs titreme girmiş sabah gittiler test oldu pozitif çıkmıs iste.
0 oy
(747 puan) tarafından
Canım ben yoğurduma çörekotu karıştırıp yedim hergün bi kase.Annem ev yapımı karışık turşu yapmıştı suyunu içtim ve yedim.Süte bal karıştırıp uyumadan önce içtim.Toz Zencefil ve balı macun kıvamına getirip hergün yedim.Evi her saat başı mutlaka havalandırsın.Hergün meyve tükettim.et kemik yemeye çalıştım.EN ÖNEMLİSİ BOL BOL SU İÇTİM.Hamileydim ilaç kullanamıyordum şükür 1 haftada atlattım ilaçsız bir şekilde
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Canım hemşire tavsiyesi bol bol kekik kaynatıp içsinler, bir de sabah akşam sütün içine 2 diş sarımsak ezip kaynatıp ılık içsinler. Rabbim şifa versin inşallah
(178 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
(2,462 puan) tarafından
Amim canım
0 oy
(13,843 puan) tarafından
Canim biz annem ben ablam enistem ve 2 bebek olduk. Biz çok rahat atlattik ama annemde kronik hasta ve çok agir gecirdi cok dikkat etsinler bak bol bol c vitamini pastik falan alsinlar sirke ile gargara yapsinlar. Bol sarimsakli yogurt herseye yemeklere falanda koysun annen. Bol su icsinler. Limonlu seyler tukwtsinler hatta yesinler. Doktorla konusup kan sulandirici sorsunlar bak bunu soylemiyolar ama coronada kan sulandirici cok onemli verilmesi lazimmis biz sonradan ogrendik. Ve annem cok kotu oldu ambulansla hastaneye goturduler ciger filmi cekildi bisey yok dediler. Annem bikac gun once rutin kontrolde ozele gidiyor ordaki doktordan ogreniyor zaturre gecirdigini devlet hastanesi bunun bilgisini bile vermemis. Cigerlerine baktirsinlar. Ve sigara kullanan varsa asla kullanmasin. Tarhana corbasida çok iyi geliyor bol sarimsakli sicak sicak. Birde d vitamini alsinlar. Bol bol yesinler. Esim diyorki var ya bizim bogazimiz durmadigi icin biz kolay atlattik
(178 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(13,843 puan) tarafından
Rica ederim canim cok gecmis olsun
0 oy
tarafından
Mandalina yesinler ve kendilerini aç bırakmasınlar aslaaa
(178 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(42 puan) tarafından
Benim babam kanser hastası annemde kronik rahatsızlığı çok var ben ve bebegimde geçirdik çok şükür hafif atlattık bol c vitamini inanılmaz sarımsak soğan bol acı yedik ve en önemlisi zeytin yaprağı çayı içtik biz cabuk toparladık Allahım acil şifalar versin 
(178 puan) tarafından
Cok sagol canım
0 oy
(8,510 puan) tarafından
Tansiyon sorunu yoksa bol sarımsak yutsunlar hakiki bala sogan sarımsak limon karistirp yesinler.  Sürekli portakal mandalina limon tuketsinker bol bol su icsinler . Kemik kaynatıp suyunu icsinler ya da yedikleri yemeğe katsinlar. Ev yoğurdu yesinler
(178 puan) tarafından
Var canım ikiside tansiyon ve şeker hastası

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 289 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 474 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selin&& (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 535 göst.
10 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayalet (1,958 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,692 soru

24,434,152 cevap

352,705 kullanıcı

...