Kızlar pijama takımı aldım ben çok dar almışım altları olmadı üstleri oldu şimdik sorum şu şi pazardan alt aldım tek alt olanlardan ama desenleri farklı bide özelde doğum yapcam komik olur muyum tek sade üstte bulamadım 30 liraydı lcw de değmez dedim 30 lira tek renk üste bakın bakalım
Canim millet akin akin hastaneye gelecek degilya. Gelenler en yakinin olur onlarda senin kilik kiyafetine laf edecek degil. Sonucta imkanina gore almissin genis genis giy bacim bosver sen bizim yorumumuzu. Ben bitane yeni pijama takımı almistim ikide evden koymustum yeniyi giymedim iyikide giymedim hep battı giydigim pijamalar ve lekesi cikmadi ne hikmetse. Oyuzden dunya para verip kana bulamaya gerek yok bence
Yavrum bunlar olmaz ki o ne öyle karman çorman anneme bile giydiremem ben özel de doğurcaksin gelenin gidenin olur en özel günün olmaz bende bu
Almışsın üzülme ama evde giy bence bunları canım. Özelde doğum yapacaksın bide şöyle şık Bi takım al bebek görmeye gelen giden olduğunda evde de giyersin ilk zamanlar . Hem hastanede fotoğraf fln da çekinirsin güzel olsun öyle ekleme alt üst yapma bence
Uymamis cnm yaa tek basina guzel ama takim olarak olmadi
Ne yaptın kız bu desenler ne böyle ben iki tane aldım çok güzel pjama gecelik ler vardı lcw da ordan aldım hep
1,489,992 soru
24,351,927 cevap
346,518 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın