0 oy
1,202 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından

Kızlar pijama takımı aldım ben çok dar almışım altları olmadı üstleri oldu şimdik sorum şu şi pazardan alt aldım tek alt olanlardan ama desenleri farklı bide özelde doğum yapcam komik olur muyum tek sade üstte bulamadım 30 liraydı lcw de değmez dedim 30 lira tek renk üste bakın bakalım :D:P

image

image

24 Cevaplar

0 oy
(7,485 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canim millet akin akin hastaneye gelecek degilya. Gelenler en yakinin olur onlarda senin kilik kiyafetine laf edecek degil. Sonucta imkanina gore almissin genis genis giy bacim bosver sen bizim yorumumuzu. Ben bitane yeni pijama takımı almistim ikide evden koymustum yeniyi giymedim iyikide giymedim hep battı giydigim pijamalar ve lekesi cikmadi ne hikmetse. Oyuzden dunya para verip kana bulamaya gerek yok bence :D 

(342 puan) tarafından
Aynen öyle düşündüm bende canım bide kapri tarzı giyilir mi yoksa uzun alt mı olmak zorunda onu bilemedim sence nasıl olur benim hiç pijama takımım olmadı daha evlenirkende alamadım ailemin maddi durumu yoktu kaynanamlar zaten almadı hiç bişey sağolsunlar hep yırtık pırtık idare ettim ilk defa alınca bedeni tutturamamışım
(7,485 puan) tarafından
Tesettürlü degilsen kapri giymeyi seviyosan giyebilirsin canim. Zaten ozelde yapacan sanirim odan tek olur gayette rahat edersin. Evlenene kadar benimde hic pijama takimim olmadi canim kaynanam evlenirken aldi 2 tane ilk defa onlarim olmustu. Yani inan tek sen degil herkes zor bi dönem den geciyor hic bunlars takilma sen dunyanin en güzel seyine sahip olacaksin evladın olacak pijamaya falan takilma. Gunde ne kadar post açılıyo cocugu olmayan arkadaslarimizdan. Ne kadar sansli olduguna baksana Rabbim sana en guzel en degerli seyi vermis varsin pijaman olmasin. Her daim sukretme sebebimiz dolu hamdolsun.
(342 puan) tarafından
O kadar haklısın ki takmadım aslında aman dedim giyerim canımın derdine düşcem orda özelde yapıyom doğumu aslında garip demi bakınca para yok diyo özelde yapıyo diye düğün altınlarını bozdurcam hepsini öyle yapcam sakladım bugünler için allah hepimize yardım etsin dışardan herkese kolay geliyo galiba napalım şükür bugünümüze allah sanada bebeğinede sağlık versin
(7,485 puan) tarafından
Allah razi olsun canim.  Sendr hayırla al kucağına bebisini.❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
yok mu evde hic tek renk badin veya esofman altin evden uydur yeni olmak zorunda degil bunlar cok alakasiz olmus canim
(342 puan) tarafından
Yok canım kendime hiç kıyafet almam maddi durumumuz yok lcw den baktım bedeni vardı düz tişört 30 liraydı :(
tarafından
sen pazardan bak dedigim gibi on liraya falan ya alt ya ust beyaz al uyar hepsine canim bide ozel hastane olsun seni bir daha kac kere gorecekler ben dogumda zorlandim valla hic bakmadim ustume özelde dogum yaptım medine dilencisi gibiydim :) hicte takilmadim sgsalim al bebegini kucağınada ne giyersen o oluyor
(342 puan) tarafından
Sağol kuzum gördüm zayıf bi kız çok güzel takım giymişti eşarbına falan bayılmıştım açık olmama rağmen maşallah dedim kendim ortada kaldım aslında alt üst takımlar ama olmadı bakalım nasip değilmiş
tarafından
bende kırmızı bandana makyaj malzemesi falan almistim yanima ama gözüm gormdi hiç yuruyus yaparken diger dogum yapanları gördüm cok kokoslardj bosver sen bebegine bak canim ne giyersen o oluyor uydurursun bişey
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Yavrum bunlar olmaz ki o ne öyle karman çorman ;) anneme bile giydiremem ben özel de doğurcaksin gelenin gidenin olur en özel günün olmaz bende bu 

(342 puan) tarafından
Elimden bişey gelmiyo bacım valla mecbur kullancaz napalım en büyük beden buydu m beden gibi oldu bana
0 oy
(707 puan) tarafından
Bunlar çok çiçekli biraz anne işi  ama tabi yine zevk meselesi.eger açık birisi iseniz üzerine tek renk tişört ile kullanabilirsiniz.
(342 puan) tarafından
Canım bulamadım en büyük bedeni aldım yok kalçalar almış başını :D
(964 puan) tarafından
Kaç beden giyiyorsun canım ? Bende fazla kiloluyum internetten aldım 2 takım. 2 takım da annem pazardan almış onları da evde giyecegim. Ben normalde 50-52 beden giyiyor um.  Ama lohusa pijama takımında XL çok rahat oldu. Onların belleri ayarlaniyor normal beden gibi olmuyor bence lohusa pijama takımı bak kendine
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Hangisi pijama cozemedim canim yatak örtüsü ne benzettim hepsini valla:D
(342 puan) tarafından
Bacım yok en iyisi buydu maddi olarak çok uygun almak zorundaydım 200 300 liralık alsak tabi yatak örtüsü olmaz :D
(1,063 puan) tarafından
Kiz seylerde var onlarda guzel a101 de pijama takimi 30 lira fln hemde alt ust cokta guzel
tarafından
pazardan alsaydin ben 60 liraya pijama takimi aldim pazarda ,30 du keske pazardan alsaydım dedim
(342 puan) tarafından
Bende bunları 50 den fazlaya aldım ama satıcılar olur olur sana bunlar dedi tabi giydim sıktı biraz ama hadi oldu dedim baya minik altları çünkü yıkayıp koyayım kokmasın dedim yıkamamla küçülmesi bir oldu demekki 30 ° suya attım bide
tarafından
zayiflayincs giyersin saticilsra hic guvenme arkadasimin kıyafet dükkanı vardı olmayacak seyi zorla satardı
(274 puan) tarafından
Degisim ya da iade yapamaz misiniz
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Daha sade biseylermi alsaydın cnm
(342 puan) tarafından
Yoktu canım en büyük beden bunu buldum küçücük çıktı
0 oy
tarafından
kız basma gbi bunlar ya uzulme ama bgenmedm ben
(342 puan) tarafından
Napalım nasip bunu bulabildim altları düzdü ama olmadı
tarafından
canm btane. guzel bsey al bnce ya bak alta atym bnde soyle aldm
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Almışsın üzülme ama evde giy bence bunları canım. Özelde doğum yapacaksın bide şöyle şık Bi takım al bebek görmeye gelen giden olduğunda evde de giyersin ilk zamanlar . Hem hastanede fotoğraf fln da çekinirsin güzel olsun öyle ekleme alt üst yapma bence :)

(342 puan) tarafından
Şık takım alamam canım maddi durumum yok o kadar bulabildiğim en büyük bedeni aldım m beden gibi valla benim kalıbıma göre bi taneside iç gösteriyo ayrıca giyince :(
0 oy
tarafından

Uymamis cnm yaa  tek basina guzel ama takim olarak olmadi :ermm:

(342 puan) tarafından
Sağol kuzum yorumun için :(
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Ya giy gitsin nolcak onemli olan senin rahat olman herkesin orda zaten şaftı kaymıs geziyo ince uzun bi ceketin varsa ustune onu giy iste tamam bosuna masraf yapma
(342 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canım ama burda gelen yorumları okuyunca çok üzüldüm napcam diye düz tişört aradım 30 liraydı iki tane alsam zorlancaz bilmiyoom bende :(
(2,172 puan) tarafından
Ya bosver en fazla iki gun kaliyosun bigun zaten odanda yatiyosun ikinci gunde arada gezecen cok rahatsiz olursan odanda gez cikma ne geregi var bida almanın ben yanima giderken esimin buyuk diye giymedigi ic camasirlari aldim kaynanamda bol iyi olur diye bi pijama takimi verdi dövsen giymem normalde ama orda hic umrumda olmadi guya dar bi pijama takimi aldim hemen gobek gider sandim ama oyle olmadi sen al koy cantana giyilmiycek bisey yok ozel hastaneye yeterince para gidiyo daha fazla harcamanin anlami yok bebek geliyo tum masraf biliyon
0 oy
tarafından
Bunun üzerine beyaz düz bir tişört uydurursan olabilir yani. 
(342 puan) tarafından
Sağol canım benim :(
0 oy
tarafından

image

bende bunlari goturcem canm
(342 puan) tarafından
Olmuyo canım bana bedeni zayıf olsam her türlü pijama var beden büyüdükçe tipleri kayıyo malesef çok güzeller allah içine sindirsin
tarafından
bnde alali 1 ay oluyo  ins olur yani dogurunca:)
0 oy
(669 puan) tarafından
Çok karışık basma derler bizim burda doğum yapacağım gün için bence cok basit ama sen bilirsin neden lohusa takımı almadın
0 oy
tarafından

Ne yaptın kız bu desenler ne böyle :D ben iki tane aldım çok güzel pjama gecelik ler vardı lcw da ordan aldım hep 

0 oy
(1,554 puan) tarafından
Bunlar olmaz canim. Beden degisimi yapmaz mi aldigin yer
0 oy
(76 puan) tarafından
Canim olmaz bunlar ben lohusa sepetinden 90 liraya aldim bi bak istersen hic ugrasma boyle
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Önemli oln rahatligin yaa bos ver 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Evde giyeceksen tabiki olur ama özelde doğum yapacaksın canım internette çok var xl xxl bedenler güpürlu cok şık valla ben mağazadan sabahlikli almistim 320 tl internetten 140 a aldım cok sıktı Ikiside 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Lcw var hamile pijama takımları 3xl kadar ayrıca 50 70 tl takımlar canım 
0 oy
(200 puan) tarafından
Kız ne kadarözenirsen özen dogumdan snra insanın tipin kayıyo bence giy gitsin yorumlari okudum ewt daha sık olsaydı iyi olurdu ama olmamış bunlarda olur sonucta orda canınla cebelleştikten snra giyceksin üstünü basını pekte görmezsin gelenlerde üstünün basının güzelligi icin gelmesinler ltfen 
(342 puan) tarafından
Allah razı olsun canımm
(200 puan) tarafından
Kız takma kafana sanki her doguma giden şık bi seyler mi giyiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 335 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy