0 oy
1,237 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından

Kızlar pijama takımı aldım ben çok dar almışım altları olmadı üstleri oldu şimdik sorum şu şi pazardan alt aldım tek alt olanlardan ama desenleri farklı bide özelde doğum yapcam komik olur muyum tek sade üstte bulamadım 30 liraydı lcw de değmez dedim 30 lira tek renk üste bakın bakalım :D:P

image

image

24 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Canım evde normal.goydigjn düz renk üst varsa kombinleyebilirsin:) o gün zaten hicbirsey umrunda olmuyor bebisi kucağına alınca aşk doluyosun Leyla oluyorsun:) sağlıkla kullan :)
-Reklam-
0 oy
(2,930 puan) tarafından

Valla gelen senin ustüne basına bakmaya gelmiyo hastaneye bebek icin ve gecmis olsuna gelicekler pekte önemli degil zaten dogumdan sonra insanin hicbiseye hali kalmiyo birde yeni hayata orda basliyosun hemen bebekle ugrasiyosun gözün kendini görmez bile bacim bosver onu bunu şunu rahatina bak ben neler giydim valla hicte onemsemedim :D

(342 puan) tarafından
Post açtığımdan beri morelim bozuk valla canım napcam diye düşünüyom maddi durumum iyi olsa alayım şöyle 200liraya lohusa takımı geniş oluyo onlar giy gitsin ama malesef 10 lira ya aldım altlarını masraf çıkmasın diye bi daha tecrübesizlikten bilemedim olmıcağını takımların yoksa altları düz renk onların :(
(2,930 puan) tarafından
Dedimya kuzucum aman bosver onu bunu masraf yapma valla dogduktan sonra bezi islak mendili derken cok masraf cikiyo sen elinde olani degerlendir
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim lcw etiketi ya da fisixduruyorsa iade et veya degistir. Ayni sekilde pazara gidip nereden aldiysan degistirebilirsin. Tabi pijama hepside ayni işlevde ancak az da olsa para veriyorsun godebilecegin begemecegin birseyler alman daha iyi olur. Mumkun oldugunca sadece renk alirsan alt ust olmasa da baska pijamalarla birbirine yakistirirsin.
(342 puan) tarafından
Bunların üstüne düz tişört hada düz alt alayım dediğin gibi
0 oy
(256 puan) tarafından
Pazara giderken yaninda getirseydin keske renkleri karisik olmus pazardan aldigin altlar oluyormu peki onun ustune evden uydur varsa tişört yoksa 5 10 tlik tişört lerde var alabilirsin oyle pahali biseye hic gerek yok bence dogum yapiyosun kanama illaki geciyor ozaman degismek zorunda kaliyosun beni goren musafirler hic yeni aldigim lohusa takimiyla gormediler denk gelmedi evden ilk dogumda.giydigim takimlarimla gorduler ne olcak yine eskimi giydi diceklerki zaten caniyla ugrasiyor insan bide bebegiype  ilk dogumun mu cnm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin icine sinerse giy tabi senin kararin alabilirsen de eger ya ust ya alt al derim 
(342 puan) tarafından
Düz üst yada alt alcam canım baktım düz üst bi dah kullanmıcağım tişörtler 30 liraydı beden yüzünden bulamıyom kalçalarım iri baya ondan olmuyo eskiler daha hamile pantolonu bile almadım idare ettim hep valla
(256 puan) tarafından
Cnm.dogumdan sonra karnin indigi icin biraz  olur pijama normal dogumda baya iniyor karin bende m beden yerine l aldim buyuk oldu icinde kayboldum giyemedim dogumdan sonra kapride olur niye olmasin aciksan ama usutmemeye bak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 335 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 212 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 490 göst.