Kizlar yarin tam 40 haftalik oluyorum. Gecen hafta kontrole gittigimde ne sancim cikti ne acilmam ilerlemis ki 38 haftalikken dogumu tetikleme amacli rahim siyirmasi yapmisti doktorum. Ona ragmen hicbir sekilde ilerleme olmamis. Denemedigim sey kalmadi hurma yedim 5 kat merdiven inip ciktim squat hepsini yaptim ama o 1 cm 2 bile olmadi 2 haftada. Doktorum da tam 40 haftalik oldugunda yatisini verelim suniyle dogumunu baslatalim daha fazla beklemenin bi manasi yok cunku ilerleme kat edemiyoruz gun gectikce normal dogum şansın da azalacak dedi. Ben de tamam dedim ve yarin nasipse yatisim gerceklesecek. Etkilenmemek icin kimseye suni sanci nasildir diye sormadim cunku normal dogum sancisini da bilmiyorum o yuzden ikisi arasinda kiyaslama yapamam. Esim aksam diyo ki sen kendi kendini atese atiyosun suni icin cok zor diyorlar o kadar bekledik biraz daha bekleyelim normal sancinla olsun diyo doktorun dediklerini anlattim ama destek olacagi yerde bunu soyluyo artik kim ne dedi bilmiyorum ama dogum bu yani atese atma diye bisey mi var gülü seven dikenine katlanir sonu guzel olacagi icin cekecegim aci hic gozumde yok sadece suni normal dogumdan cok daha zor cok eziyetli vs cumlelerini duymak istemiyorum.