Mrb kızlar 33 haftalık hamileyim evleneli 10 ay oldu daha benim bitane eltim var 3 tanede çocuğu var eşim aşırı derecede onun çocuklarıyla ilgileniyordu sanki o babalarıymış gibi biz eltimle küsüs konuşmuyorum eşim bulu bildiği halde hala onla çok samimi bi türlü ona karşı yanımda durmuyor onla bi kavgamız olduğunda bana değil ona inanıyo resmen bu durumdayız artık eşimle boşanma durumuna geldik napmalıyım sizce nasıl kendime çeke bilirm
Niye eltinle kussunz esin seni haksız mi buluyo ki senin arkanda olmamis sen de çok baskı yapma esine doğumuna az klms zaten bebegin olnca zatyen sizinle ilgilnr
Tabi şöyle birseyde var ne olrsa olsn esin senin yaninda olmali konu ne olrsa olsn
Bunu eşine soyle canım. De ki bu yüzden evliligimizi bitircek duruma geldin. Elin kızı mi karın mi desene. Eltine gelck olursak kocasına söylesene karın arabozuculuk yapıyor diye
Valla canım üzülüyorum gerçekten böyle şeyler okudukça bende hamile değilken kardeşinin çocuklarını çok severdi zaten uzaktalar bizden.. siz neden kustunuz ve zaten sizin bebek doğunca emin ol kendi bebeğiyle ilgilenecektir
Ayyyy ayni durum benm bbasima geldii yaa ben esimle evlenmeden once esim benm yanimdayken surekli o eltimle msjlasirdi eltim ona msj atardi abi sunu al.getir bana kontur yukle filan bizm nisanda kinada olay cikardim gelmis esimin yyaninda esime sarilmis resm cekilyo kizdim cek elini diye her ikisine soyledm tabi bu surecte eltimle konusmadm dugune bi gun kala ben esimle konustum mesafeni koycaksin sen sartk benle evlenyon aradigi zaman beni degl esimi ara esim kizyo kizkanc diye cevap ver yoksa beni kaybedersin dedm oda tm soz veryorum dedi bizm dugun gunu eltim gelmis esimin yanina resm cekilmek icn esim ggec o tarafa dedi ozaman cok mutlu olmustum ve suanda eltim esimi degl bisi lazm olunca drek beni aryo esim tavrini koymus tabi belli esimi aariyamiyo evimizede gelip gitmiyo cok sukur ssen esinle ootur konus ondan hoslanmadigini durum seni rahatsiz ettigini soyle ben esimi karsima aldm dugunden once oyle konustum ve sonucunuda konus bende suan 30 haftalik hamileyim cok sukur mutluyuz
Ses kaydı yap cnm onlar yokken onlar varken ne yaptığını bu şekilde kaydet ben olsam bu şekilde kanitlardim gerçek yüzünü ben aşırı kıskancım ben en son döverdim herhalde o kadar yakınlık iyi değil sen yakın olsan acaba kayninla o ne derdi ne yapıp Edip kökünden hallet sorunu inşallah çözülür cnm
Eltimin cocuklari diye hitap ettiğim esinin yeğenleri oluyor canım ne varmı bunda bu kadar kötü anlamadım.Ama sen çocuklarla değilde yengesiyle bu kadar samimi olmasına karşı ise bunu da açık açık eşine söyle .Hala yapmıyorsanız resti çek ki anlasin
1,491,580 soru
24,373,130 cevap
348,162 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın