0 oy
1,407 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Aileler arasında bir sorun yok gayet güzel anlaşıyorlar kız kardesinizin eltiniz olmasini istermiydiniz :)  veya olan varmı ? :) 

40 Cevaplar

0 oy
(608 puan) tarafından
Nişanımda kayınım kız kardeşime aşık oldu eşimin arkadaşları aşık oldu ama istemezdim ya tuhaf hissederim ben. :) kız kardeşimin de 5 yıllık bir ilişkisi var zaten 
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnmhayırlısı olsun
(6,676 puan) tarafından
Çok güzel bı kardeşin var o zmn herkes aşık olduğu ba göre :D
(608 puan) tarafından
Kendisi polis boylu poslu tesettürlü ideal kilolu kumral gözler iri dudaklar dolgun :-) :-) güzellikten ziyade hal ve hareketlerini çok begendiler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablamın eltisi olacaktım ama dışardan yani amca çocuğuna istemişlerdi katiyen kabul edemem dedim yani aile yapısına aradaki buhabbete gire karar verilir ama hısım iken hasım olan çok var o yüzden hiç bulaşmamak lazım el olsun taştan olsun el dersin yeri gelir muhabbeti kesersin ama senin cnaom kanın oldu mu çok değişiyor isler 
(1,793 puan) tarafından
Aynen cnm doğru soyluyorsun
0 oy
tarafından
ayy cok isterdim ama kardesim ile arami bozabilirdi ayrimcilik olursa 
(1,793 puan) tarafından
Orasi öyle cnm
0 oy
tarafından
istemezdim kardeslerin ayni akrabada olmasi ister istemez olumsuz sonuclar dogurur
(1,793 puan) tarafından
Istemeyen çok canm :)
0 oy
tarafından

Kız kardesim eltim canim:)

(1,793 puan) tarafından
Hadiiiii :) nasıl anlasabiliyormusunuz böyle
tarafından
Gurbetteyim ve Rabbimin bana hediyesi oldu yemin ederim maşallah diyelim çok iyi anlaşıyoruz ve bana çok yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan♥️
0 oy
(695 puan) tarafından
Benim iki halam elti 25 yıldır falan küçük fena büyük halamı eziyomus diğer tarafta
(1,793 puan) tarafından
Zor bir durum allah yardım etsin
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Dayımın kızları var 2 kız kardeş teyzelerinin oğullarıyla evlendiler 2 erkek kardeş onlarda. :)) bana biraz tuhaf geliyor ama 10 senedir evliler, mutlular demekki :) 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
İsterdim vallahi...
0 oy
tarafından
Ben öyle birini taniyom ve kesinlikle istemezdim
0 oy
tarafından
Ablamla eltiyiz gayet güzel bı şey 
0 oy
tarafından
Isterim neden olmasın hem daha yakın olurduk kardeşimle
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Bitane eltim var  isteyene verebilirm :))
0 oy
(7,147 puan) tarafından
Benim annem ve teyzem elti. Babamla da amcam bacanak oluyorlar. Mesela kuzenlerimle benim tüm akrabalarımız aynı. Aynı mahallede büyüdük kardeş gibiyiz. Arada yabancı kimse olmadığı için ailelerimiz de cok samimi bence cok güzel birsey benimde kız kardeşim olsa elti olmak isterdim
0 oy
(2,393 puan) tarafından
İstemezdim kaynımı da kız kardeşime baktı diye öldürürdüm :) sap.k ruhlu yani aynı evden 2 kız alınmaz ayıp ayıp
0 oy
tarafından
Benide ablamın kayni istiyordu ablam yeterince çekti bende istemedim hamdolsun iyi ki olmamış

Annem hep bir halıdan bir örnek yeter der :)
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Kız kardeşim yok ama olsaydi istemezdim 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kızkardeşim yok eltiminde olma ihtimali yok ama olsaydı istemezdim çünkü ksıkançlık falan çok olabilir 

0 oy
tarafından

Ben yandım bacım yanmasın:D

0 oy
tarafından
Benim kaynanam söyledi ama ben istemedim bile bile ateşe atarmıyım ewde mi kalmış sanki 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Akrabaların iç içe evlenmesine karşıyım cnm. Huzursuzluk olsa hepimize yansır gerek yok. Kardeşimin canını yakanı bende yakarım vala

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 784 göst.
0 oy
15 cevap 400 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 768 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,838 soru

23,597,912 cevap

305,857 kullanıcı

...