0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

:'(Pandemiden önce kartla TLF almıştık paramız vardı şükür iyidik  birkaç taksit ödedik okul kapandı bikereden ıssız kaldık ödeyemedik yani ona sıra gelmedi çocuklarla falan derken . Zaten hemen pandemiden önce hamile.oldugimi öğrendim falan neyse işte banka bı kaç kez aradı açtım dedim işimiz yok ödeyemiyoru icra kağıdı tut taa benim annemin babamın evine git köye ben urfadayim onlar memlekette ne alaka sabah annemi aradım bana icra kağıdı gelmiş sana ne aldınız diye guluyor o kadar kötü oldum utandım ne dicem bilemedim bide gülmesi annem kötü niyetli biri değil ama ne bilim ben çok utandım çok moralim bozuldu üç bine aldık sekiz bin falan olmuş :'( 

Ben babama aç kalsam açım demezdim bu kağıt beni çok mahcup etti neden taşa oraya kendi soyadıma gider benim adresim burda çok canım sıkkın ya cok

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Imza atma sakın cnm hiçbiryere bizm en son 250bindi borç 3kez ofra memurlari geldi eve baktılar gittiler 
tarafından
Kız icra memurumusun :))) aha tam adamına denk gelmis :))
tarafından
Isterseniz icra kağıdını atayım Bakın ben oraya imza atmadım Çünkü oradaki görevli bayan bana her şeyi anlattı Eğer atarsan şu anda eşinin borçlarını ben ödeyeceğim diyerek kabul etmiş olursun ve borcu sen ödersin dediler
tarafından
Evet Canım icra memuruyum. Hayır ilgisi yok eğer imzaladığı kağıt kefillik veya taahhüt içermiyorsa, o tutanak onu borçlu yapmaz.
tarafından
Foto atiyorum bakin
tarafından
Foto atma memur dosya ismi çıkar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
sana ulasamamislarsa kütüğün neredeyse oraya gidiyor
tarafından
Olabilir canım dogrudur
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Alirken kefil istedilermiydi
tarafından
Yok kız kefil falan istemediler
0 oy
tarafından
düzenlendi
.........................
tarafından
Bende kalsın boşver, eğer banka ise korkma ilerde varlık şirketine satılır borcunu çok az miktara ödersin. Eğer esnaf veya sahissa o zaman zor
tarafından
Eşimin Dükkanı bir şeyi sigortası hiçbir şey olmadığı için şu anda ödeme şansı zaten 0 ayda 6 7 milyar para ödüyordu yine ettiremiyor du evimiz kira Yani dediğin gibi artık ne olacaksa olacak bir taraftan zaten avukatlar arıyor eşim açmıyor telefonları eve 3 kere icra memurları geldi ayrı ayrı dosyalarla kapının önünde beklediler duşa girdiğimde bile beni kapının önünde beklediler odaları gezdiler yazdılar çizdiler Eşim bizi arasın dediler Avukat arasın dediler
tarafından
Banka canimm
tarafından
Dediğim gibi eğer durumun varsa odesen daha iyi olur. Yoksa heryerde karşına cika. Avukatlar canından bezdirir
tarafından
Ay zaten sürekli arıyorlar valla artık bıktım simdiden
0 oy
tarafından
düzenlendi
.........................

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 426 göst.
11 Ağustos 2020 Aile kategorisinde BERRA nin annesi (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
12 Nisan 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,774 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 470 göst.
9 Aralık 2020 Aile kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

406,126 soru

12,176,009 cevap

36,652 kullanıcı

...