Kızlar hiç bir zaman herşeyin yolunda gitmediği bir evliliğin var ama bi süredir kendimi oyalamayi bask a şeylerle teselli bulmayı öğrenmiştim okadar sorunu görmezden gelmek değilde artık bu böyle diyip kabullenmiştim ama bugün tamamen kabullenmişim gitti sadece olumsuz düşünüyorum hani bireylerin değişeceğine dair inancım zaten kalmamıştı ama kendi kendime mutlu olmaya başlamıştım bugün hiç bir şekilde hiç bir zaman mutlu kilamicakmisim gibi geliyor.. ve bu gerçeği bask a şeylere bağlamak istiyorum mantikli düşündüğümü düşünmek değilde ne biliyim bugün hava çok can sıkıcı işte kırmızı ay oldu dünya etkilendi güneş tutuldu herkes etkilendi meteor yağmuru var gibi dünyadaki evrendeki gidişata bağlamak istiyorum açıkçası.. bu ruh hali sabahtan beri içimi param parça etti nefes alamıyorum gibi..
Hamile misin canım
Bende aynı sizin durumdayım evlendiğimden beri hiç yolunda gitmeyen bir evliliğim var ve nerdeyse boşanma aşamasına gelmiş durumdayız tek tesellim bebeğimi hayal etmek inşallah onunla geçireceğim günleri düşünmek oluyor ve dua etmek müthiş rahatlatıyor sizde herşeyi oluruna bırakın dua edin herşey olcağına varıyor zaten
Canım bu yazını yeni gördüm. Bende senin gibiyim. Bazen bi umut oluyor içinde ama bazende öyle karamsar oluyorum ki.zaten hassas insanlarız bide hamilelik hormonları bizi bu hale getiriyor bence. Ben artık oğlumu bekliyorım o inşallah bi umut olur bana ve yalnızlığıma
1,488,481 soru
24,330,919 cevap
345,669 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın