9 ay önce evlendim. Ailesiyle yaşıyordum eşimin çok şey yaşattılar. 3,5 ay anne evinde kaldım. Ayrı ev tuttu affettim eşimi gittim. Ama yine tartıştık anne evine yine döndüm. Yarın dönüyorum neden biliyor musunuz. Anneme yük olmamak için. Babasız ve sevgisiz büyüyen bir genç kızım daha 24 yaşındayım. Anneme sığındım beni geldi aldı evet ama her getirişte söylendi. Ben anneö için hep suçlu oldum. Üvey babam sapıklık etti ortaya çıkınca annem üzülmesin diye iftira attım dedim annem direk inandı. Eşini savundu. Ben annem için bukadar kötüyüm işte. Geldim tekrsr buraya. Karı gibi otursaydın çeneni kapatsaydın dedi. Çalışmaya popon yok kocanın evinde kek börek yapıyosun buraya gelince bunalım takılıyorsun senin düşmanlığın hep annene. Sen bugune kadar annen için ne yaptın ki dedi. İnsanlara artık bi rahat ver ben evimin işine bakamıyorum ruh hastasısın sen git tedavi ol dedi. Ben sanki isteyerek uaşadım bukadar şey. Bende isterdim mutlu bi hayatım olsun. Annem içib ben hep kötüyüm. Bu laflardan sonra affetmiceğim eşimi affettim be yarın gidiyorum ben annemin sevgisini hissetsem bi başımı okşasa canım kızım dese sevgi sözcüğü söylese. Daha çok güçlenecektim. Ama herkese fazlasın bu dünyada. Bir iş bulup zamanla birikim yapıp hayatımı kurmaya çalışıcam. Okadar üzgünüm ki bi anneme ihtiyacım vardı. Çocukluğum da bile suçlu olan hep bendim içim çok acıyor. Ben annem mutlu olsun diye eşinin sapıklık ettiğini. İle söylemedim suçu kendime attım ama onun için hiçbişey yapmamışım..
1,492,820 soru
24,391,919 cevap
349,361 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın