0 oy
743 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,313 puan) tarafından
Kızlar az önce bı arakadas post açmış aklıma geldi diyeyim dedim ben hamileyken çok çilek aserdim günlerce bulamadık neyse bulduk ben yerekn kasımın ortasına sürdüm kızımın kasının ortasında pempe bı leke var yemin ederim inanmayanlar olabilir diye neyse biz kiraciyiz evin önünde dut ağacı vardı kırmızı dut Allahım nasıl canım çekti ama eşim yedirmedi başkasının seyini byemeyelim diye 2 3 hafta sonra pazardan aldık ama o da çürük çıktı ben yedim ama içim almadı kızımın kulağında pembe bı dut lekesi var ben kızım dogasiya inanmazdım açıkçası ve hamileyken de hiç aklıma gelmedi  ben olmaz diye düşünürdüm ama çevremde çok örnek var 

23 Cevaplar

+1 oy
(2,387 puan) tarafından
Noodle yerken tabak komple üstüme döküldü şimdi çocugum Noodle mı olcak :o :DdF
(2,387 puan) tarafından
Hahahah muhteşem ya kıvırcık olsun please :Dd baharat olmasın ama köri kokar ayy kötüü kötü :D
(10,884 puan) tarafından
Bu çok iyıydı bı arada + yı ben virdim
tarafından
Koreli olmasın ya da körili "D hahahah allah iyiliğini versin emi
(2,387 puan) tarafından
Kız koreli erkekler yakışıklı oluyo :D kore dizisi izlerken canım cekti noodle ı zaten :D cheese in the trap dizinin adı :Ddd
tarafından
Hahaha allah seni ne yapmasın emi ")
-Reklam-
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Benim annem bana hamileyken etle ugrasiyormus bacağı kasinmis bacagimda kirmizi leke var 

Bi arkadaşımin gozune cilek suyu sicramis bebeginin gozunun ustunde kirmizi kirmizi noktalar var
(3,313 puan) tarafından
İşte bende önyargılı yaklasirdim başıma gelince anladım bu ciğer gerçekten doğru arkadaşımın annesi ciğeri yemiş bı an diyi yerken tiksindim elelrimle kollarımı sivazladim diyo dur dediler ama diyibsurdum diyo kızın kolalti resmen siyah beyaz
(1,339 puan) tarafından
Valla herkes on yargıyla yaklasiyor ama bilmiyorlar ki gerçek annem o günü unutmadim diyo dogunca hemen bacagina baktim diyo gercekten de belirgin kirmizi bi leke  
Ben oglumda da cok korkmustum yanlislikla bi yerine bisey sürerim diye o yuzden hemen ellerimi yikiyordum
(1,803 puan) tarafından
Ne kadar doğru bilmiorum bende annemde  bana hamile iken ciğer  dogramis ve yanlışlıkla gözünü kasimis benim gözüm de var bildigin far sürmüş gibu
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Kuzenimde de nar lekesi var boynunda teyzemin yediği anı çok net hatırlıyorum 
(3,313 puan) tarafından
Ay hdi ya işte yani batıl değil bu olay
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Gül koklayınca da yüzünde leke olur derler kuzenim gül koklamış oğlunun yüzünün yarışı kırmızımsı gibi diğer kuzenimde koklamıştı onun çocuğunda yok  bende denemek için kasıgıma sürmüştüm kızımda da var ama ne oluğunu unuttum 
(3,313 puan) tarafından
İşte gül  gerçekmiş zaten
(3,239 puan) tarafından
Ama diğer kuzenimde olmadı canım
(3,239 puan) tarafından
Ya sanırım o canının çektiği bir şeyi yiyip sürünce oluyormuş teyzemde ayva çok çekmiş canı gizlice yiyormuş biri gelmiş oda kolunun altına saklamış oğlunun koltuk altı öyle leke olmuş benek benek kahverengi
0 oy
(13,031 puan) tarafından
Valla çilepe de el sürdüm ciğere de yedim de bizde olmadı
(3,313 puan) tarafından
Ama benim canım çok çekmişti büyük ihtimal o yuzden
(13,031 puan) tarafından
Olabilir canım ablamın da canı şeftali çekmiş yememiş kızının bacağında doğum lekesi vardı oda yemediğim için oldu diyordu bilmiyorum artık
(472 puan) tarafından
Bence o hormonla alakalı bişey biz doktora bunları söylemiştik biz artık 2020 dayız demişti. Onlar hormonsalmış. Banada dediler kına yakma bebeğinde leke olur diye ama olmadı
Ne bileyim bazen bende şaşyom keşke bunlar bilimsel olarak kanıtlansa.
(13,031 puan) tarafından
Valla ben hiç Birşeye dikkat etmedim 2 gebeliğimde de çilek te yedim et de doğredım ciğer de bizde öyle bişey yok bende bilmiyorum doğruluk payı nedir
(472 puan) tarafından
Bende öyleydim yapmadığımı bırakmadım her kez dedi bunu yapma şunu yeme ama bişey yok. Ne desem boş valla demeki olanlarda oluyor. Yada dediğim gibi hormonlardan
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Oğlumun totosunda 2 morluk var arkası da erkek olacak dediler o gündür kızıyorum onlara 
(472 puan) tarafından
Aa benimde oğlumda var. Ay bilemedim şımdı
(6,074 puan) tarafından
Oglunun nesi var söyle de yorum yapalım bilim kurulu kurduk burda o kadar :D
(472 puan) tarafından
Oğlumun popsunun arkasında 2 morluk var.
(6,074 puan) tarafından
Ne güzel dışardan aldığımız bilgilere göre arkası erkek :D
(472 puan) tarafından
Xaxaxaa kız sesli güldüm yahuu allah seni güldürsün hayırlısı bakalım
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Evet var böyle şeyler.

Bizim akraba ciğer doğramış kaynanası hemen elini yıka bi yere sürmeden bebekte leke olur demiş. Bizimki inanmamış ve elini yıkamadan yanağına parmağını basmış. Doğan çocuk 28 yaşında ve yanağında parmak şeklinde leke var. Sakallarının arasından bile belli oluyo.

Ablam armut istemiş ve yemiş. Sırtı kaşınmış ve şuan yeğenimin sırtında armut şeklinde leke var.

Ablamın arkadaşı gül çok güzel kokuyo diye koklamak istemiş yapma deselerde koklamış ve kızının burnu yüzünün bi bölümü kırmızı.

Yani bunlar gerçek şeyler ben inanıyorum
0 oy
tarafından
Hamılelıgımde 1 kere aserdim oda çikolataydı ve esım hemn gıttı almaya yedım yanı ama kızımın sol koltuk altının daha da altında siyah cıkolata gıbı leke var sanki surulmus gıbı suan 6 yasında. Boyutu kibrit çöpünden az küçük baya belirgin 
tarafından
Oglum da cıger de yedım ette dogradım Vs. Bısey olmadı
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Kayınvalidem eşime hamileyken bir akrabaları balık pişirmiş canı çekmiş utanmış istemeye  şimdi eşimin sol tarafında kocaman bir balık var
0 oy
(3,675 puan) tarafından
benim de annem balık yemiş koluna sürmüş elini kahverengi balık şeklinde lekem var kolumda
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ne bişeye dokundum nede öyle aşerme filan yaşamadım ama kızımın koltuk altına yakın kırmızı dogum lekesi var çok tatlış bence
0 oy
tarafından
Valla ben inanmıyorum 

Benim kolumda doğum lekesi var

Annem bana hamileyken ne et türü ne ciğer vs yemiş 

Aserdigi herseyide yemiş 

Ama gene var gene var :) 
0 oy
(11,463 puan) tarafından
İnanmazdım ama bebeğimde bayramda ciğerle uğraştım çenemin hemen yanına bilmeyerek sürdüm şimdi bebeğimde siyah leke var tam sürdüğüm yerde 
0 oy
(30,404 puan) tarafından

Ay yok artık diyorum başka birşey deniyorum

Bence alakası yok. Rabbimin isi bilinmez nedeni tabide bazen hamil kalmaktan korkuyorum:Dboyle şey başıma gelir diye

0 oy
tarafından
Bnde ayni şekilde 9ay boyunca çilek yedim kizimin omzunun basinda bide kafasinin arkasinda ensesinde cilek var.Esim kızmıştı hatta yedin yedin elini oralara mi sürdün diye:-D
0 oy
tarafından
Bende küçük kızıma gebeyken gül koklamıştım gözünde gül lekesi vardı doğduğunda büyüdükçe rengi açıldı ")
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Bizimkinde de bolca ahududu lekesi var o kadar çok yedim ama çıktı
0 oy
(74 puan) tarafından
Ben nereye dokundum bilmiyorum ama kızımın kolunda doğum lekesi var. Ama şuan hamileyim ciğere dokunup kalçamın az altına dokundum deneme için. Görünmeyen Bi yer olsun diye bakalım gerçek mi :D
0 oy
tarafından
inanmaya bilirsiniz benimde sol ayagimda 3 yaprakli yonca var  annem yonca ile oynuyormuş sanirm sonra ayagi kasinmis oyle anlatıyor.
0 oy
tarafından
Benim anneminde canı çilek çekmiş istemeye utanmış yiyememis cocukken omuzumda cilek vardi ama kirmizi lekeden ibaret degil bildigin çilekli buyudukce kayboldu keske gecmeseydi eminim dovme sanarlardi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
+1 oy
3 cevap 185 göst.
22 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde deliyureq1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
9 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,176 soru

24,426,165 cevap

352,040 kullanıcı

...