0 oy
1,372 göst.
Aile kategorisinde (6,135 puan) tarafından
Evet arkadaşlar bir 39+3 ün sonuna geldik... Allah razı olsun moral verirken hepiniz hakliydiniz... Çok sancim olmadi hatta acilmam oluncaya kadar sancim olmadi sadece 7 8 den sonra sancim oldu. Kasiklarim ağrıyordu kabız oldum sanıyordum doğumun başladığı anlamadım bile. Bağırsaklarım çalışsın diye plates topuyla oynadım sonra rahat edemeyip esimi uyandırdım sıcak suyla duş aldırdım. Saat 3.30 da hasteneye geldik kasiklarim ağrıyor deyince acilmama baktılar 2 cm di. Nst ye bağladılar sancim yoktu doğumun başlamış dediler saat 5 gibi 5 cm acilmam olmuş sırtım ağrıdı biraz daha yürüdüm 1 2 saat sonra 7 8 cm acilmam oldu beni oyaladılar büyük abdestin varsa yap diye sonra çatala aldılar 3 ıkınmada 7.30 da bebeğim yağ gibi kaydı geldi çok şükür canım yanmadı biraz tenturtuyot biraz yag biraz uyuşturma derken çok kolay oldu Elhamdülillah ❤❤❤❤❤ Ha 3 tane pirince 3 yasin bide meryem ana eli otunu da kullandım.... Sümmes sebila yesseruhu ve bu duayı dilimden hiç düşürmedim... Hepinize kolay hayırlı saglikli kolay doğumlar diye dua ettim Rabbim isteyene de hayırlısını sagliklisini nasıp etsin evladini olanlara da hayirli omurler versin inşallah Yuvalarınıza huzur versin Amin inşallah... Tek sıkıntım acemi olduğum için emziremiyorum. Mustafa Erenim de bende iyiyiz Elhamdülillah...

57 Cevaplar

0 oy
tarafından

hayırlı olsun canım doğdumu çok şükür rabbim analı babalı büyütsün inşallah sanada çok geçmiş olsun o duanın anlamı ne canım dua bu kadarmı devamı varmı:angel:

(1,499 puan) tarafından
Canım bu abese suresinden bir ayet doğum anında bolca okursan doğumunu kolaylaştırıyo benimki sezaryen doğumdu ben bunu ve birkaç sure ve dua var onlarıda bol bol okudum çok faydasını gördüm dogumdan sonra o kadar rahattım ki benimle girenler ameliyattan zor ağlayarak ayılırken banada sen ne kadar iyisin hiç tam bayıltmış gibi değilsin dediler onlar bile şaşırdı yani sende inanarak okursan faydasını görürsün biraz uzun oldu ama hakkını helâl et
tarafından
ay helal olsun  canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ne demiştim sana :))) hayırlı uğurlu olsun oglusun gözünüz aydın olsun bayan hanımefendi hahaha:) Allah bağışlasın canim 
0 oy
tarafından
Sonunda kız valla Allah analı babalı büyütsün canım ❤️
0 oy
(6,747 puan) tarafından
Çok sevindimm canım Allah'ım anali babalı büyütsün gözün aydın sonunda dogurdun☺☺darısı biz bekleyenlere insallahhh❤❤❤❤❤
0 oy
(6,910 puan) tarafından

Gozun aydın cnmmm Allah analı babalı buyutsun bn hala bekliyorum valla snn adına çok sevindim duygulandim:)<3

0 oy
tarafından
Oyy maşallah canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah ❣️❣️❣️❣️❣️❣️
0 oy
tarafından
Hayırlı evlat olsun inşaallah canim gözün aydın 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Senin adina çoook sevindim canım çokta güzel geçmiş  doğumun allah sağlık sıhhat versin evladın ve sana gözünüz aydın olsun
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Gozunaydin canım maşallah:) sağlıkla büyüt bebeğini insallah
0 oy
(806 puan) tarafından
Ayyyyyy kizzzz yeni gördüm çok şükür doğmuşsun yemin ederim o kdr sevindim ki darısı benim başıma olsun inşallah vallahi bacim olsa bu kdr sevinmezdim bak dileklerimiz gerçek oldu sana dedim belki hafta sonunu beklemez diye çok şükür Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyüt canimmmm❤❤❤
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Yaaa cokkk sevindim ❤❤❤❤ rabbim saglikla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım:) çok sevindimmm .. 
0 oy
(2,064 puan) tarafından

Ayy doğurdun mu kız :)

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah <3 

Nasıl bebişin durumu iyimisiniz cnm şuan 

0 oy
tarafından
ay canim benim gozun aydin darisi diger arkadaslara cok sevindim inan ❣❣❣❣ 
0 oy
(3,799 puan) tarafından

• Ay gozun aydin canm benm ya saglikla buyusun insallah bebişin<3
0 oy
(73 puan) tarafından
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah benimki de seninki gibi kolay olur 
0 oy
(1,517 puan) tarafından

Ayyy yeni görüyorum yaa <3<3:D dört gün önce paylaşımın ayyy hayırlı olsun yaa çok ama çok sevindim şükür kendi sancısıyla geldi inşallah fazla dikişin yoktur rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah 

0 oy
tarafından

ay Allah anali babalı büyütsün kuzum benim :kissing:

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 553 göst.
0 oy
11 cevap 670 göst.
1 Ağustos 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 814 göst.
7 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 882 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu

404,782 soru

12,125,572 cevap

36,483 kullanıcı

...