0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar 39+3 üm alttan muayene oldum hiç beklediğim gibi değildi olucak arkadaşlar sakin ola ki korkmasın anlık bir acı acı bile denemez. Hiç acilmam yok sancim da yok pazartesi sabah yatışım yapılıcak :( suni sancı ile inanın o kadar korkuyorum ki :( benim için birer Fatiha birer ayetel Kürsi okurmusunuz içinizden ne geliyorsa sağ saglim dogurayim kendi sancim gelsin inşallah :( suni sancı alan arkadaşlar çok zor muydu bu zamana kadar hiç korkmadim ama şu an çok panigim :(

10 Cevaplar

0 oy
(4,758 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Okudum kuzum rabbim yardımcın olsun canım inşallah suni sancı ya gerek kalmaz rabbim hepimizin bebeğini korur sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah Allahım hiç bir anne babanın kucağını boş bırakmasın inşallah tatlım aminnnnnnnnn 
tarafından
Oyyyy oyyyyy öyle iyi geldi ki benim de dualarım senunle canımın içi aminnnnnnnn
(4,758 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn bizi unutma doğum anında dualrında olalım siz hepiniz her dk dualarımdasınız canım benim
-Reklam-
0 oy
(452 puan) tarafından
Korkma cnm, hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına, Allahım bir avazda kurtarsın inşallah.
tarafından
Aminnn canım benim aminnnnn insallahhh
(452 puan) tarafından
Seni şu an okdr iyi anlıyorum kii cnm. Bnm oğlum kilolu olduğu için banada dediler gel pazartesi yatışın yapılacak biz müdahale edicez dediler, üç gün üç gece korkudan uyuyamadım suni sancı verilcek diye ama korktuğuma değmedi suni sancı vermediler, sadece 1 kez kokteyl dedikleri bi içecek içirdiler iki kezde alttan jel verdiler doğumu tetiklemesi için.
Kalbim seninle cnm korkma hepsi gelip geçiyor.
tarafından
Rahatlattın canım benim Allah senden razı olsun inşallah kuzum insallahhh
0 oy
(2,334 puan) tarafından

Okudum canım. Allah sende dahil bütün hamile arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah <3

tarafından
Allah kabul etsin aminnnn canım çok sağol <3
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Burda oyle bi yazıyorlarki şimdiden korku sardı 
tarafından
Kesinlikle canım alttan muayene asla okuduğum gibi değildi ki benim canım çok tatlıdır umarım suni sancı da yazılanlar gibi kötü değildir
tarafından
Bende gecen gun alttan muayene oldum suan 36+4 um agrim var diye etti ama hic acimadi canim saniyelik bisey zaten sadece kadin doktor da olsa utandim biraz o kadar ama hic bi sekilde aci olmadi gercekten rahat ol kasma o kadar
(1,449 puan) tarafından
Burdakiler sırf goz korkutuyor baska bisey degil
tarafından
Bazilari hassas oluyo ondandir dicem ama bende hassasim yani ona ragmen sorun olmadi hic korkma.
0 oy
(6,686 puan) tarafından
Yok canim ayni dogum sancisi zaten  inşallah o zamana kadar sancin gelir ama olmazsa da korkutma kendini
tarafından
Aminnn canım inşallah
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Okudum canim insallah sag saglim hayirlisi sagliklisi ile dogurursun kendi sancinla 
tarafından
Aminnn canimm inşallah h
0 oy
tarafından
Okurum canım. Korkma Allah o guvu veruyir emin ol
tarafından
Aminnn canimm aminnn
0 oy
(6,752 puan) tarafından

Okudum canım Allah'ım kabul eder inşallah kendi sancıların gelir bir avazda doğurursun.❤❤❤ Alttan muayeneden bende çok korkuyorum geçen gün yaptiramadim kadin da çok tersti zaten :angry:

tarafından
Aminnnn canimmm <3 hiç korkma kuzum bir iki saniyelik birşey inan ki bak benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsin
(6,752 puan) tarafından
Insallah canim cumartesi baska doktora gideceğim o bakacak inşallah eli hafiftir ☺
0 oy
tarafından
Hiç bir fikrim yok cnm ne normal doğumla nede suniyle ama şunu soyleyim panik yapma sakın olmaya çalış inşallah bir sancida kurtulursun ❤❣
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım 39+6 da muayene olmuştum ne sancı ne açılma doktor dedi bebeği biraz durteyim sen hiç sancı cekmemissin bebeğin de inmeye niyeti yok. O kadar stres yapıyordum ki doğmuyor bir türlü vakit geldi falan diye. Gecesine sancim başladı bir gün sonra da doğum oldu:) sen yürüyüş yap ılık suya otur çömelme hareketleri yap bir anda başlıyor zaten belirtiler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
20 Ocak 2024 Aile kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu