0 oy
116 göst.
Aile kategorisinde (513 puan) tarafından

Bide nereye kadar su nereye kadar süt koycam ilk verişim bilgim yok pek

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ben hiç su koymadım günde bir kere veriyorum hafif ılık yapıp veriyorum cnm
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından

Canım bebeğin kaç aylık ve laktoz intoleransı mı var. Çünkü Benim kızımın laktoz intoleransı var ve bunu kullanıyorum. Bu senin attığını tavsiye etmiyorlar günlük pastörize süt olması gerekiyor demişti doktorumuz.

image

(979 puan) tarafından
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde gezmediğim Doktor kalmadı kaç kere gaita testi yapıldı ama hiçbiri redüktan maddeye bakmamış baktıkları gizli kan var mı işte kakada kan var mı neden oluyor diye ve ben hep özele gittim Ona rağmen böyle ilgisiz oldular en son tavsiye ile bu doktora gittim alerji doktoruna tekrar gaita testi yapıldı ve kakada redüktan madde pozitif çıktı. Sonra bana hergün emzirmeden ve yemekten önce vermem için bir damla verdi O damlayı kullanıyorum o damla'yı kullanmadan önce günde 7 kere kakalı bez alıyordum hatta bir ara başka bir doktor bana rotavirüs adenovirüs var dedi Başka bir doktor makatta çatlak var dedi Bu doktorumuz da dedi ki Rotavirüs aşıdı yeni olunduğu zaman gittiyseniz doktora dedi rota virüsün pozitif çıkması normal dedi onunla alakası yok dedi yani iyi bir doktor bulana kadar bende çok gezdim Allah'tan eşim özel sigorta yaptırdı da para ödemeye gerek kalmadı birçoğuna.
(979 puan) tarafından
İnşallah sende en yakın zamanda bir çözüm bulursun Çok geçmiş olsun.
(979 puan) tarafından
Nazlı 566 ne kadarlık bebeğin canım çünkü Doktorlar kutu sütü değil de günlük pastörize olmasını öneriyorlar o yüzden dedim
(2,323 puan) tarafından
İnşaAllah canım Allah yavrularımıza şifa versin inşaAllah.
(979 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 153 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minemf (4,216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebrarkusum (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,916 cevap

36,612 kullanıcı

...