0 oy
455 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,118 puan) tarafından

image

Ya canım lahmacun çekti de rahatsızim hamur açacak halim yok bundan yapan oldu mu hiç lavasli

7 Cevaplar

0 oy
(5,404 puan) tarafından
Neydennnn ? 
(3,118 puan) tarafından
Foto attim
-Reklam-
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım valla geçmiş olsun ❤️☺️
(3,118 puan) tarafından
Ben de öyle olurdum da mecbur kızım hasta ben yatarsam kim bakacak. Onun derdinden kendi derdimi unutuyorum :)
(1,863 puan) tarafından
Valla aynen öyle oluyo canım benim kızımda hastayken mecbur ayakta duruyom ama gel bana sor nasıl duruyom ☺️☺️
(3,118 puan) tarafından
2 gecedir uyumuyorm vala eşim bugün ise gitmedi sabah ona verdim kızımi ben uyudum :D
(1,863 puan) tarafından
İyi bari biraz dinlenmişdindir ☺️
(3,118 puan) tarafından
Öyle oldu vala :) 3 saat uyudum sanki tüm gece uyumuşum 2 gecelik uyku ihtiyacını 3 saatte karşıladım hahah :D
0 oy
tarafından
Biz içini hazırlayıp fırına yolluyoruz sende öyle yapsana canım
(3,118 puan) tarafından
Bi ara gönderdim de kurutmuslar resmen zor yedik sonra ben evde yapmaya başladım açıp fırına atıyordum
tarafından
Anladım canım ben dün gönderdim biz hep öyle yaparız çokta güzel olmuştu ama burası Adana tam yeri belki ondan güzel yapıyorlardır afiyet olsun şimdiden
(3,118 puan) tarafından
Aynen canım olabilir. Ben de mersindeyim annemlerin ordaki fırın cok güzel yapıyor da ben uzağım 45 dk kadar
tarafından
Haklısın o zaman canım çok geçmiş olsun bu arada
(3,118 puan) tarafından
Teşekkürler canım :*
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Benim canım lahmacun istiyor bugün.  Icimi hazırlanıp fırına göndericem..onlar yapıyor.  Bizim burda öyle 
(3,118 puan) tarafından
Burda da böyle de ben bi ara gönderdim kurutmuslardi o günden sonra vermedim. Annemlerin ordaki fırın cok güzel de bize uzak
(5,568 puan) tarafından
Bizim burda ki fırın da pek güzel yapmıyor ama her götürdüğüm de tembihliyorum
(3,118 puan) tarafından
Ben de dedim fazla pişirmeyin içini bol koyun diye. Fazla adet çıksın diye az az koymuşlar et resmen görünmüyordu görünen yerler de kurumus
0 oy
(15,748 puan) tarafından
Lahmacun gibi degilde kayseri yağlamasi gibi olur hazır lavaşla. Yağlama seviyorsan onu yap bence. 
(3,118 puan) tarafından
Hiç yemedim de ağır olmaz mi
(15,748 puan) tarafından
Yok ya çok güzel oluyor ;)
(3,118 puan) tarafından
İçini yine lahmacun gibi mi yapıyoruz
(15,748 puan) tarafından
Kıymayı kavuruyorsun canım. Çiğden olmuyor.
(3,118 puan) tarafından
Tamam canim sağol :)
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Biz eşimle birlikte yapıyoruz ona blender ı veriom içini o yapıo hamurunda ben açıom öle evde fırında efsane oluyo hamurda bişey yok kız kendin yap çok büyük açmazsın lavaşla güzel olmaz 
(3,118 puan) tarafından
Yok ben normalde kendim yaparım da hem ben hastayım hem kızım. Ben de halsizim yogurana kadar tüm enerjim biter :D
(2,390 puan) tarafından
Amann hastaysan boşver lavaşla yap o zaman :D  geçmiş olsun canısı
(3,118 puan) tarafından
Teşekkürler canım :)
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Ben birkaç defa yaptım güzel oldu ama artık arada kendim hamurunu açtığım için lavaş kullanmıyorum. Bi de lavaşın tadı biraz tatlımsı ya o tadı sevmiyorum ben canım ☺️ yapacaksan da tavada yap fırında fazla kuruyo lavaşlar  
(3,118 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim ☺️
(2,334 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
16 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Gülhira (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 467 göst.
27 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
1 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aytencelik (4,294 puan) tarafından soruldu

410,272 soru

12,337,976 cevap

39,470 kullanıcı

Kategoriler

...