0 oy
1,058 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
acik biriyom fazla uzun biseyim yok sadexe bunlar var.madfoyatdan fazla seyde alamiyorum sizce bu pantalonla bu gomlekler olurmu.renglerine gore yorum yapiniz.

gri,asker yesili komlek,beyaz ve kalin yun bi komlek yesil..ve ya 1.2.3.4 diye soyleye bilirsiniz

27 Cevaplar

+2 oy
(7,792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Adabiyla kapanmak istiyorsan bi tane ferace al yeterli canim disari cikarken giyersin ustune bol al hic bi yetinde belli olmaz en ideali o bence
tarafından
tesekkurler kuzum
(7,792 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
Bana da nasip olursa kapanmak carsafa girmek istiyorum cok begeniyorum peceli carsafki bayanlari :)
-Reklam-
0 oy
(19,521 puan) tarafından
Yaa aydan çok yakıştı ama sana maşallah 

İlk etab için gayet güzeller 
tarafından
gercektenmi kuzum.ama sadece bunlar var alorsam bir kac bas ortusu  almaliyim.bir 2 tanede gomlek baska bisey alamiyorum suan.
(19,521 puan) tarafından
Ztn şimdi 4 tane var 2 gömlek daha alsan yeterli kuzum
Valla ciddiyim yakıştı
tarafından
sagolasin kuzum
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Olur bence sadece 2 numara Biraz kısa galiba 
tarafından
oylemi arkasi falan baya uzun sadexe yanlardan birazcik kisa gibi .dogerleri olurmu peki.pantalon falanda ?
(2,390 puan) tarafından
Kalçanı örtsün yeter kuzu dar pantolon da olur o zaman
tarafından
sagol kuzum
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Maviyele beyaz olabilir 
tarafından
doger yesil yun olmazmi kisin?
0 oy
(4,854 puan) tarafından
En uygunu 1 numara beyaz olan canm yavas yavaş alırsın niyetin varsa
tarafından
dogerleri olmazmi
(4,854 puan) tarafından
Canm benim öyle giyinen tesetturluler var ama ben giymiyorum diz alti tercih ediyorum hep eger ki elinde yoksa bi sure idare edersin alana kadar
tarafından
evet yavas yavas alininca biraz daha uzun bol ala bilirim suanlik soruyorum zaten.yani ne zaman alinir bilmiyorumda acikcasi
(4,854 puan) tarafından
Olsun canm niyet edip adim atmakta önemli ne guzel sunmuş Allah içine güzel bi sekilde yerine getirirsin inşallah
tarafından
sagolasin canm
0 oy
(5,914 puan) tarafından
5 haric digerleri guzel
tarafından
tesekkurler kuzum
0 oy
tarafından

1 3 4 onlar iyi dar değil uygun bence 

tarafından
pantalonda olurmu
tarafından
Olur tabikide ama tabi tam net kapananlar sana bilgi verirler  bekle bakalım
0 oy
(1,585 puan) tarafından
1 3 4 iyi olur onlar ama diğerleri olmaz diye düşünüyorum diğer arkadaşlar da yazar şimdi kapalı bayanlar da var burada
tarafından
sagolasin kuzum.
0 oy
tarafından
Önü boydan düğmeli olan biraz kısa canım diğerleri iyi bence 
tarafından
sagolasin kuzum
0 oy
(4,194 puan) tarafından
Bence olmaz canim. Kapanacaksan güzelce  usulüne uygunca kapan derim. Ya elbise ya etek üst  kiyafet ya da dizinin  altina nerdeyse  ayak bileklerine kadar inen tunik şeklinde.    Naçizane  fikrim... koydugun resimlerdekilerin hicbiri uygun değil  tesettüre  altina pantolonla  giyersen tabi. Heee etekle giyersen olurlar.
tarafından
sagolasin kuzum ben soruyorum zaten
(4,194 puan) tarafından
O zamannnnn abdulmetin balkonlioglioglu hocanın  dediği  gibi. ADAMMMMM GIBI örtünün  dandik  tesetture girmeyin diyor :D dinle derim. Ya da emine senlikoglunun tesettur konusundaki konuşmalarını  dinle.
0 oy
(16,358 puan) tarafından
Tesettür bu değildir ama günümüz bunlardan ibaret biraz daha uzun giyinsen daha güzel olur ve dar pantolon değil de erke pantolon giy hayirkinolsun sevindim adına 
tarafından
biliyorum elimde bunlar var onu sordum ne zaman alirsam eyer daha uzunu alinir elbet .
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Nur suresine göre kapanmak istersen bunlar uygun değil cnm tabi tercih senin   tesettür ici göstwrmeyecek şekilde vucudu belli etmwywcwk kadar bol olmalı  hayırlısı olsun 
tarafından
sagol kuzum
0 oy
(123,190 puan) tarafından
Olur bence          
tarafından
sagol kuzum
0 oy
tarafından
İdarelik olur kuzum maddiyatiniz düzelince alırsınız . Profildeki sizmisiniz turbaniniz hazır mi sizmi bağladınız 
tarafından
yok kuzum ben diyilim .kapanmadim daha.resimlerdeki benim
tarafından
Anladım canım ☺️Rabbim daim etsin kuzum
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Canım pantolonlarin dar gibi geldi bana bende pantolon giyerim ama hepsi diz kapagimin altına kadar kapatırım sende alabilirsen öyle daha iyi olur :) Rabb'im tamamını erdirsin insaAllah hayırlı olsun :)
tarafından
evet kuzum kiyafet almaya cikinca biraz daha uzun tunik bakicam.acik oldugum icin fazla uzun biseyim yok olanlarda bunlar
0 oy
tarafından
İki hariç hepsi uygun cnm iki çok uygun olamis gibi tunik kısa geldi kalem etek üstüne o tunik güzel durur 
tarafından
sagolasin kuzum
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Gayet iyiler
tarafından
sagol kuzum
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Altina etek giy bunların canim bi kac bol durana kalem etek. Dar olanlar içinde mevlana tarzi etek al icine sok onlarida super olur 
tarafından
eteyim yok kuzum
0 oy
(530 puan) tarafından
Hepsi çok güzel çok yakışmış canım inşallah bende istiyorum kapanmayı ☺️
tarafından
insAllah sanada banada isteyen herkese nasip olur.ben daha kararsizim kuzum nasil burasi cok sicak olur bende asiri terleyen sicaga dozumsuz biriyim nasil yaparim diye dusunuyorum daha kapanmadim yani.elimde olan uzunlari bi resim.atayim sizler nasildiye karar veresiniz doye atdim resmleri
(530 puan) tarafından
Hepsi güzel ve kapanmak için uyumlu şeyler canım Rabbim gönlüne huzuru versin bende düşünme aşamasındayım vesveseye çok geliyorum galiba :/
tarafından
nasip olur insAllah
0 oy
(4,102 puan) tarafından
2 numara haric digerleri olblr guzrl
tarafından
sagolasin kuzum sen kapalimisin?

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 240 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy