0 oy
1,502 göst.
Diğer kategorisinde (2,865 puan) tarafından

Bazı postları okuyunca 3/A sınıfında ayşeye çok teşekkür ederiz diye yorum yapasım geliyor :D :D

Tamam tamam şaka yaptım :D  

merhaba nasılsınız hanımlar, keyifler nasıl?

Şafağı yakın olanlar ve doğuranlar pek girmiyor artık bunu fark ettim :) 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben doğurdum ama gece gündüz burdayım yine :))))
(2,865 puan) tarafından
Kız nasıl vakit buluyorsun :D benim anam ağlıyor ya ev miş temizlik miş bebek miş yemeği bile yetişemiyorum bazen dışardan yiyorum :D
(110 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benimde 42 gunluk
tarafından
Valla gayet güzel yatışıyorum benim çocuk efendi maşallah:)))))
(2,865 puan) tarafından
Maşallah maşallah nazar değmesin yavruma ❣️❣️
(289 puan) tarafından
Ben doğum yapalı 105 gün oldu ama program bağımlılık yaptı kopamıyorum sadece sessiz kullanıcılardan sayılırım.
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Vakit buldukca takiliyoruz canm valla iyiyiz cok sukur keyifler yerinde sen nasilsin :)

(2,865 puan) tarafından
Şükür iyiyiz yaz günü doğurduğum için perişan bitik haldeyim resmen :D
0 oy
(14,517 puan) tarafından

Adamla bozuğum 2 gündür yemek yapmıyorum. 

Yarn 4 aylık aşımız var tedirginim. 

Sabahtanda takpli olduğu hastanede kontrolü var. 

Ve bnm pilim bitmiş gibi hissediyorum :wassat:

(14,517 puan) tarafından
Sus dedim bu ikmzn arasında kalacak :D
(2,865 puan) tarafından
Şuan kaldı zaten emin ol kşmse görmedi sjsjsjsjs :D
(2,423 puan) tarafından
Hiç kimseeeeee hiiiccccc :D
(14,517 puan) tarafından
Semossss  sus :D
(2,423 puan) tarafından
Susmak için para isterim:DD
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Hahahhaqh Allah seni napmasin kiz emi 

Bebisim 2 aylik asisi oldu teuzesi sicak bi yandqn yavrumun atesi cikti 37.5 hemn surup verdim 36.8 e dustu huysuz birazcik onla ugrasiyorum
(2,849 puan) tarafından
Oda dogru kadin telefondan bile delirtme ozelligine sahip
(2,865 puan) tarafından
Benim ki de öyle :D ağzını açtığı an kafamda şimşekler çakıyor artık öyle haz etmiyorum
(2,849 puan) tarafından
Ya bisey diyebilen biri deilim kaynanm bunu biliyo laf soyleyemm o yuzden agzina geleni soyluyo
(2,865 puan) tarafından
İlk zamanlar bende öyleydim hep sus Altan al bilmem ne baktım Oluru yok artık cevap veriyorum yani içimde kalıp bana dert olacağına ona dert olsun ne uğraşıcam
(2,849 puan) tarafından
Benim yapimda yok ne bileyim aman karsidaki uzulmesin kirilmasin die die kendimi yipratiyorum olan bana oluyo
0 oy
tarafından

Ben hep burdayım yarın herifim geliyor ama yine burdayım bir yandan hazırlık bir yandan burayoda boş brakmiyoiem vallak :D

(1,294 puan) tarafından
Canim sen neden yanina gitmiyorsun yani orda beraber yaasamiyonuz ayak uydurma fln zor olur diye mi ayri kaldiniz oyle boyle sevincli okuyorum hep yazilarini bu kdr ozlerken severken dedim bu ayrilik nie :(
Benim esimde yurtdisina gidip caliscakti hic istemedim tabi maddi acidan elim mahkumdu hyr desemde kafaya koymustu cok ugrasti ama olmadi hayrlisi die dua etmistim hep gitmedi sukur o yuzden sanada uzuldum bian
Rabbim ayirmasin
(2,865 puan) tarafından
Hadi gözün aydın olsun hasret bitiyor :D
tarafından
Saol cnm çok şükür bitiyor DryŞngl
Evet canım o bnm herseyim çok guclukle dayaniyoruz inan ama yapcak bisy yok işi o napalm benim yanında kalma gibi bir imkanım yok canm çünkü dağın basinda şantiyede kalıyor ve bir yerde kalmıyor ki sirket değişiyor devamlı bazen turkiye oluyor bazen yurtdisi oluyir devamlı yer değişiyor o yüzden gitmemin bir anlamı yok ama dayanmak çok güç gerçekten pskolejim bozuluyor bazen....
(1,294 puan) tarafından
Allah yardimcini olsun canim gonuller bir olsun napalim
0 oy
(795 puan) tarafından
Evt canım kızımla ilgileniyrum şahsen işler yetismiyr zaten
(2,865 puan) tarafından
Benim de öyle valla havalar da fena zaten iki iş yapıyırum pertim çıkıyor çocuk da huysuz sıcaklardan valla kış gelsin diyorum :D
(795 puan) tarafından
Ewt canım ya
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Cocugu uyuttum adamimi bekliyorum gelirse yoldayim 2 ekmek al dedim tamm 2mi diyo sana 3 olsun dedim gelince gorusuruz diyo bakalm ne olacak 
(2,865 puan) tarafından
Kaç kişisininiz kız o kadar ekmek ne :D
(1,141 puan) tarafından
Kizimla 3 kisiyiz ekmekciyiz yaa biz
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bende çoktan doğurdum hatta oğlanı büyüttüm burdayım ama yorumsuz takipciyim 
(2,865 puan) tarafından
Bazen bende yorumsuz kalıyorum yada kalmak zorunda hissediyorum kendimi
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Son ay eskisi kadar merak kalmadi buraya..dogurunca silerim heraldee
(2,865 puan) tarafından
Nereye kız. Doğurunca da sorular bitmiyor ki :D
(6,684 puan) tarafından
İki cocukla vakit bulabilirmiyim sence buraya?))
(2,865 puan) tarafından
Bulursun kız :D
0 oy
tarafından
Oyy valla ne sen sor ne ben soyleyim benim oglan kaka yapmiyo diyodum şimdide isal olduu onla uğraşıp duruyom sen naptın minik prensesimiz nasil
(2,865 puan) tarafından
1 haftaya kadar kaka yapmaması normal canım korkma bebekler arada oluyor öyle bende Minnak derenle uğraşıyorum işte bildiğin gibi :D
tarafından
Öyle canım da benimki 4 buçuk aylık olduu 3 aylıktan beri kaka problemi var minik deren ne kadarlık oldu kuzum
(2,865 puan) tarafından
48 gün devirdik şükür :)
tarafından
Maşallah maşallah annesi op yerime ❤
0 oy
tarafından

Yuvarlanıp gidiyoruz ama mecaz değil gerçekten yatakta yuvarlanıp en rahat yeri seçip yatıyorum diryaaaa  çıkk fenalardayım :D

(2,865 puan) tarafından
Hahahahah sena seni çok iyi anlıyorum yavrum :D ama az kaldı kız bitti gitti şükür
tarafından
Ayenn cnm az kaldı çok şükürrrr :D
(2,865 puan) tarafından
Doğurunca at fotoyu en çok seni merak ediyorum bi de deroşun veledini :D
tarafından
Tmm tmm atıcam ilk fırsatta :D
0 oy
tarafından
Doğdu büyüdü ama hala burdayım gitmeyede niyetim yok gibi eşim gelince bi ara veririm sonra devam :DDD 
(2,865 puan) tarafından
Gitmeyin ayol ben gidiyor muyum :D
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Niye öyle diyorsun kız ben dogurali 11 ay oldu diğer hesap gitti ama yine açtım ayıp ediyon he sadece çocuk uyanıkken giremiyoruz 
(2,865 puan) tarafından
Bende dahil kız girmiyorum doğru düzgün :D
(1,219 puan) tarafından
Nasıl gircez kuzum şimdiki bebekler canavar mübarek koyduğumuz yerde durmuyorlar ki
0 oy
(16,563 puan) tarafından

Mrb pert olmis kendini cekyata atmis vaziyetteyim suan :blink: 

Temizlik bebek derken pestili çıkıyordu fatoş un :ermm:

Gece bile uyku yok dinlenme yok oglus saolsun <3

(16,563 puan) tarafından
Hemde cok tek olunca insan daha zor neye koşacağını sasiriyorsun aksam oluyo kuvvetin bile kalmio.
Acim mesela kalkip yemem yemege üşeniyorum  :) ııı aglayasim var imdaaaaaattttt
(2,865 puan) tarafından
Yemeği dışardan yiyorum 2 3 gündür valla öyle bezdim :D emzirmesem yemek bile yemem sadece su içerim ama işte emziriyorum mecbur yiyorum, :)
(16,563 puan) tarafından
Sanirim bende boykot ediyor ve yemek yapmiyore artik :D nefe olsa eşimde gelip yemio
(2,865 puan) tarafından
Ya çocuk uyusa biraz yemeğim de yetişir de nerdeeee o günler beşik başında geçiyor 24 saatim resmen :D lavaboya gidemiyorum eşimi bekliyorum bazen sjsjsjsj
(16,563 puan) tarafından
Benim o gunler gecti gibi ilk 3 ay rezil oluyordum disari cikmaya korkuyordm neyseki.simdi biseyleri anlio ama yinede zor
0 oy
tarafından

Kansizligimiz almış başını gidiyor kizimda bende sürekli bi uyku hali uyuşukluk kizim da hasta zaten ust solunum yolu  enfeksiyinu geçiriyor kulak burun boğaz  oy anam oyy dua et bize senin duam kabul olur inanıyorum :D

(2,865 puan) tarafından
Kan ilacı içmiyor musun kız ben hamileyken içtim yetmiyor doğurdum hala içiyorum değerlerim çok iyi ama doktor yine de iç diyo bende sütten bebeğe geçsin diye içiyorum :) bebişe çok geçmiş olsun ya kıyamam nerde hasta ettin o kadar kız dikkat et çok hassastır onlar 2 yaşına kadar. Kız allah bilir onu neye dayanarak inanıyorum dedin :D bol bol dua ederim yavruma tabi ki Rabbim bütün yavrularımızı korusun ayaklarına taş değdirmesin inşallah
tarafından
Yacanim hiç bilmiyorim kan degerlerim sınırda kiziminda öyle sağlık ocağında kaç kere yaptım düşük çıktı kiziminda öyle  ona surup bana damla ne o içiyor ne ben damladan nefret ederim kızım surup içmiyor aylar öncede iğne takviyesi yapıldı bir aylık yine de duzelmedi bende düzelmesi lazım çünkü ama yok  evlenmeden önce de boyleydum hep böyle yani off:((  yok kız taze olmuş annelerin duaları makbuldür hamileler gibi ondan şey ettim iyi niyetten yani haha:) kizim hep böyle mikrop kalıyor eşimin ailesinden özveriyle temizlik yaptıkları yokki ağza ele. Sap sap öp op hoopp sabaha boğazları kızarmış kulakları iltihap tutmus ev sıcak yani  valla şaşırdım kaldım o kadar doktor uyarıyor opmesinler ağzının içine girmesinler diye dinletemedim hiç. kaynana pisligi ağzından yemek çıkarıp veriyormuş meğerse bir gün gördüm devamı da geldi utanmadan benden gizli yapıyordu bana caktirmadan  Kaç kere uyarmistim elinden almıştım ama şimdi görüşmüyoruz. babası kizimi onlara götürüp getiriyor yine tekrarliyordur esimde mani olmuyor korkusundan olan bize oluyor.
0 oy
(3,552 puan) tarafından
4 aylık aşı oldu senin Ecem Linan teyzesi mız mızlık yapıyor uğraştırıyor annesini bende onla uğraşmaktan zevk alıyorum :D sen ne yapıyosun bakim 
(2,865 puan) tarafından
Ateşi çıkmadı demi kız teyzesi onun götünü yesin yesin kurban olurum ona ben❣️❣️❣️❣️❣️
(3,552 puan) tarafından
Ateşimiz 37 lerde 37.5 oluyor ondan mızmızlanıyor teyzesi ev çok serin ne yapacağımı şaşırdım balkon kapısı cam açamıyorum zıbınla duruyor üşütür diye tırsıyorum camı yukardan açtım o bile fena estiriyor şaştım ateşi düşsün derken bu kez kızı üşütmesem bari
(2,865 puan) tarafından
Üşümes kız ceyran da kalmasın yeter bende balkon açık ordan her yere geliyor normalde odalar da açık da dediğin gibi bugün hava rüzgarlı serin ama çok sıcak da olmasın serin de ateşi 37.5 iyi bence yavrum 38 den yukarısı sıkıntı
(3,552 puan) tarafından
Kız whatsappa gel :D
0 oy
tarafından

Naslsn canm bebis buyudumu alistn mi tospike:)

0 oy
tarafından
Ahaha :)) dedikodu saati geldi :)) 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Bebeği uyuttum cay çekirdek film izliyoruz eşim ile.sen nasılsın? Pamuk prenses nasıl?
0 oy
(417 puan) tarafından
Benim safak yakinmi bilmiyorum ama uygulamada 40 gun duruyir bekleyeck gibi mi onuda bilmiyorum sadece suan karnimin icini sıkıyorlarmış gibi nefesim kesiliyor balkon ile evin icinde volta atiyorum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 241 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 671 göst.
0 oy
6 cevap 290 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,631 göst.

411,301 soru